ponedjeljak, 30. studenoga 2015.

FILORGA SKIN STRUCTURE SERUM-intenzivni serum za učvršćivanje i lifting lica

Prije mjesec dana Formasana me je razveselila paketićem u kojemu je između ostaloga bio i Filorga skin structure serum *. Serum sam detaljno istestirala kako bih Vam danas mogla donijeti svoje mišljenje.
Filorga za Skin structure serum navodi da je to serum s trostrukim djelovanjem koji zateže konture lica, obnavlja strukturu kože te obnavlja gustoću kože.












UPOZNAJMO FILORGU:

Filorga je vrhunska, francuska anti-age kozmetika te jedna od prvih kozmetika na svijetu nadahnuta estetskom medicinom.
Više od 30 godina FILORGA razvija visokoučinkovite medicinske anti-age tretmane ( injekcije hijaluronske kiseline, polirevitalizirajuću mezoterapiju, pilinge glikolne kiseline 9 uz pomoć vrhunskih specijalista estetske medicine u preko 54 zemlje. Danas, FILORGA LABORATIRES nudi prvu francusku dermokozmetičku liniju izravni inspiriranu estetskom medicinom : MEDI-COSMETIQUE.

Iznikla iz dva povezana svijeta: kozmetike i estetske medicine, FILORGA MEDI-COSMETIQUE ujedinjuje radikalnu učinkovitost estetskih tehnika i zadovoljstvo njege.







ŠTO KAŽE FILORGA:

Opuštanje kože jedan je od najprimjetnijih znakova starenja kože, a mnoge žene zabrinjava čak i više od bora. Čvrstoća, gustoća i podatnost kože ljučne su za konture lica i mladolik izgled, a kako vrijem prolazi, konture se opuštaju i cijelo lice poprima " obješeni " izgled. Skin structure serum obnavlja strukturu kože kako bi ona bila popunjenija ( prikladan za žene koje gube masno tkivo čime lice poprima zategnut, koščat izgled ) i potiče proizvodnju potpornih vlakana kako bi se nadoknadio gubitak čvrstoće te ima učinak zatezanja za definirane konture lica. Tekstura se stapa s kožom i brzo se upija za trenutačan učinak.









PAKIRANJE:


Ovaj serum dolazi u bočici jednostavnog dizajna  od prozirnog i čvrstoga stakla u količini od 30 ml. Iako jednostavnog dizajna ne mogu negirati činjenicu da ovaj serum odmah na prvu djeluje nekako luksuzno. Radi lakšeg doziranja bočica ovoga seruma ima staklenu kapaljku.
Serum ima lijepi i nježni miris koji me podsjeća na miris bijeloga cvijeća u parfemima. Miris u serumima i kremama za lice mi je dosta važan jer ne volim jake mirise koji mi izazivaju glavobolju.
Tekstura seruma je lagana i mliječnobijele boje, lako se se upija i stapa se se kožom trenutačno.Meni su dovoljne 3 kapi za cijelo lice plus još jedna kap za vrat.
Ovaj proizvod možete nabaviti u ljekarnama i Formasana dućanu u Teslinoj 13, Zagreb. Cijena Filorga skin structure seruma je 418 kuna.







SASTOJCI:







GLAVNI SASTOJCI:


VOLUFORM- obnavlja volumen potičući diferencijaciju masnih stanica i usporavajući njihovo propadanje te stimulira fibroblaste


COLLAXYL- peptid koji potiče sintezu kolagena


HIJALURONSKA KISELINA i NCTF kompleks - djeluje na gustoću, usporava zatezanje potpornog tkova, poboljšava tonus kože


DYNALIFT- biljni sastojak za vidljivi učinak zatezanja











MOJI DOJMOVI:

Ovaj serum sam koristila protekla 4 tjedna i većinom sam ga nanosila navečer nakon čišćenja lica. Iako imam suhu kožu nakon nanošenja ovoga seruma nisam imala potrebe za nanošenjem kreme i čak mogu reći da mi je ovaj serum lijepo hidratizirao lice. Ono što je meni sa obzirom da imam osjetljivu kožu važno je činjenica da mi Filorga skin structure serum nije izazvao apsolutno nikakav nere na licu. Serum sam nanosila na lice, vrat i oko očiju i premda imam osjetljivu kožu i oči i zbog toga sam moral odustati od dosta seruma i okoloočnih krema međutim ovaj serum mi nije izazvao nikakvu negativnu reakciju.
Serum je lagan i brzo se upija te ne ostavlja nikakav film na licu tj. sa ovim serumom nema onoga osjećaja da samo "sjedi na licu i ne radi ništa".
Posebno sam zadovoljna kako na njega sjeda puder pa sam ovaj serum znala nanositi i  prije šminkanja jer mi baš lijepo zagladi kožu i lice mi nekako bolje izgleda.
Neću Vam sada pisati bajke da sam po prvom nanošenju doživjela čudesan lifting efekt ali činjenica je da što sam duže koristila ovaj serum imala sam osjećaj da mi se koža polako transformira i proljepšava se. Taj dio me je i najviše oduševio jer kod preparativne kozmetike ne volim instant učinke jer oni isto tako brzo i nestanu, već volim preparate koji djeluju kroz par dana i dulje te su i rezultati koje dobijem puno trajniji.
Filorga skin structure serum je serum koji zaista djeluje a moja koža je nakon mjesec dana svakodnevog korištenja dobila zdravi sjaj, lice mi je izgledalo čvrše i zategnutije i općenito ujutro sam izgledala odmorenija i manje podbuhla a također sam primjetila da su mi se neke manje borice smanjile a osobito sam zadovoljna bila izgledom okoloočnog područja.

*PR proizvod ( u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda )


Jeste li već upoznati sa Filorga proizvodima?

Koji Vam je najdraži Filorga proizvod?

1 komentar: