četvrtak, 15. prosinca 2016.

TESTERBOX PROSINAC 2016.

Zadnjih par puta nisam baš bila nešto pretjerano oduševljena ali sam mu ipak odlučila pužiti još jednu šansu u prosincu, mjesecu darivanja. I drago mi je da jesam, jer sam sa sadržajem ovoga Testerboxa vrlo zadovoljna. Moram samo nadodati da su se u ovome primjerku Testerboxa našle i neke stvarčice koje nemaju baš neke veze sa kozmetikom. Što mi se svidjelo a što možda ipak nije pročitajte u nastavku....





Dizajn kutijice mi se jako svidio i moram ga pohvaliti. Kada sam ugledala kutijicu prva misao je bila da ovako lijepu kutijicu moram staviti ispod bora i otvoriti ju na Božić. Ali znatiželja je ipak prevladala :) .







URIAGE CREME LAVANTE








Nježna, pjenušava emulzija koja nježno čisti, hidratizira i štiti osjetljivu kožu lica i tijela. Namijenjeno je svakodnevnoj higijeni suhe i osjetljive kože. Hipoalergeno, fiziološkog Ph, bez sapuna i parabena. Ne iritira oči,ugodnog je mirisa i ostavlja kožu mekom i nahranjenom.
Cijena za 200 ml - 104 kn



SUBRINA PHI DRY SHAMPOO




Šampon za suho pranje kose s keratinom idealan je za održavanje svježine između pranja. Osigurava čist i svjež izgled kose bez korištenja vode te joj podiže volumen. Nanesite na suhu kosu, raspršite sa udaljenosti od 30 cm, ostavite 1 - 2 minute i pročešljajte kosu dok ostatak praha ne nestane.
Cijena za 200 ml - 60 kn




NUME SLIM SHAKE & SLIM SOUO GARDENS VEGGIES S KOLAGENOM





Zamjenski obroci za posebne prehrambene potrebe te regulaciju prekomjerne tjelesne mase. Učinkoviti i brzi rezultati. Sve što vaše tijelo treba - vitamini, minerali i vlakna uz dodatak kolagena za lijepu kožu. Svaka porcija sadrži samo 118 kcal.


Cijena za jednu porciju - 19 kn



PICKBOX - 7 DANA BESPLATNOG KORIŠTENJA




Online streaming servis koji ti omogućuje gledanje više od 3000 prevedenih sati sadržaja! Hit serije, Disney crtići, filmski klasici i nove epizode serija 24 sata nakon svjetske premijere! Sav sadržaj možeš neograničeno gledati na 3 uređaja po želji, bez ugovorne obveze za samo 49 kuna mjesečno.








AVENE COUVRENCE MASKARA





Ova visokopodnošljiva maskara namijenjena je osobama s osjetljivomm kožom i očima te osobama koje nose kontaktne leće. 3 u 1 : Pojačava volumen, razdvaja i uvija trepavice. Inovativna četkica, ne razmazuje se i lagano se otklanja. Bez parfema i parabena.
Cijena za 7 ml - 149,88 kn


Umjesto Avene Couvrance maskare u Testerboxu za prosinac mogao se naći jedan od slijedećih proizvoda :
DUCRAY ANAPHASE ŠAMPON. Stimulirajući kremasti šampon. Redovita upotreba održava gustoću vaše kose i vraća joj volumen i snagu kada oslabi ili postane beživotna. Tokoferol - nikotinat i vitamini B kompleksa aktiviraju mikrocirkulaciju u području korijena te jačaju kosu sintezom keratina.
Cijena za 150 ml - 101,09 kn

AVENE TERMALNA VODA. Tijekom 40 godina putovanja podzemnim vodama do mjesta Avene obogaćuje se elementima u tragovima i silikatima. Izvor je olakšanja za osjetljivu kožu. Ima protuupalno, antiiritarajuće i umirujuće djelovanje u slučaju nadražene kože, osipa, iritacija... Koristi se i za učvršćivanje šminke.
Cijena za 50 ml - 29,35 kn



GEOMAR SCRUB ZA LICE





S bijelim plovučcem i organskim cvijetom sljeza djelotvorno čisti kožu lica te uklanja nečistoću i mrtve stanice. Njegova kremasta formula s piling česticama ugodna je za korištenje, te ostavlja kožu lica glatkom, mekom, blistavom i hidratiziranom. Odgovara svim tipovima kože.
Cijena za 150 ml - 40,90 kn


SKINCODE 24H CELL ENERGIZER. Visoka koncentracija hranjivih i energizirajućih sastojaka ciljano stimulira oporavak kože, kao i njene obrambene mehanizme. Ostali sastojci regeneriraju i učvršćuju oštećenu kožu, dajući lifting efekt te vraćaju čvrstoću i elastičnost koži.
Cijena za 50 ml -269,90 kn

SKINCODE ESSENTIALS PORE REFINING MASK. Maska od bijele gline za masnu i mješovitu kožu. Čisti kožu izvlačeći nečistoće iz pora i apsorbira višak sebuma. Sadrži sastojke s antibakterijskim i antiupalnim svojstvima koji pore čine manje vidljivima. Glavni aktivni sastojak CM - Glucan koji umiruje kožu i čuva zaštitni sloj.
Cijena za 75 ml - 269,90 kn



ALAVI SUPER RICH HAND CREAM. Krema za ruke s organskom Gotu Kolom, rižinim uljem, lecitinom i uljem Tamanua, intenzivno hidratizira i regenerira suhu, ispucalu kožu. Štiti od gubitka vlage, štetnih vanjskih utjecaja i preuranjenog starenja.
Cijena za 50 ml - 135 kn

ALAVI FLORA DIVINA RECOVERY CREAM. Regenerirajte vašu kožu i dajte joj blistav izgled! Ova superiorna recovery krema intenzivno njeguje kožu, potiče obnavljanje i hidrataciju. Premium organsko ulje Gospine trave, Tamanua i Aloe Vere čine ovu jedinstvenu formulu nezamjenjivom za nadraženu i osjetljivu kožu.
Cijena za 50 ml - 253 kn




MOJI DOJMOVI :

Već sam na početku napisala da sam ovaj mjesec zadovoljna sadržajem Testerboxa. Uz kozmetičke proizvode u Testerboxu za prosinac su se našli i neke stvari koje baš i nemaju veze sa kozmetikom. Prva takva stvar  je Pickbox bon za 7 dana besplatnog korištenja koji me i nije baš pretjerano oduševio i bila bih sretnija da sam umjesto njega dobila pa makar i neki uzorak kreme od 3 ml. Druga stvar je nuMe Slim Shake & Slim Soup Garden Veggies s kolagenom, a za isprobati sam dobila Slim Shake ( Dijetalni napitak s kolagenom ), Slim Soup ( Dijetalna juha s kolagenom ) i Slim Boost ( voćna karamela koja produžuje osjećaj sitosti i smanjuje apetit ). Sviđa mi se da su ovi proizvodi pogodni za dijabetičare, oboljele od celijakije te vegatarijance ( ja sam vegeterijanka već nekih 17 godina ) te se veselim isprobavanju. Što se tiče Subrina PHI suhog šampona iako inače nemam običaj korištenja suhih šampona ovaj ću isprobati jer mi se sviđa da je sa keratinom i zato jer mi je Subrina maska koju sam dobila prošle godine u Testerbou bila fenomenalna. Uriage proizvode jako volim tako da ne sumnjam u to da ću i sa ovom nježno, pjenušavom emulzijom biti zadovoljna a koristiti ću je za pranje lica. U zadnje vrijeme imam dosta problema sa osjetljivim očima i bila sam zabrinuta da ću se na neko vrijeme morati ih u potpunosti odreći jer sam u mjesec dana na 2 maskare imala reakciju tako da su mi oči neprestano suzile i imala sam osjećaj nekog peckanja pa sam presretna jer mi je ova Avene Couvrance maskara došla kao naručena. E sada jedna velika primjedba a radi se o Geomar scrubu za lice. Već neko vrijeme gledam kompletnu Geomar kolekciju za lice i mislim si hoću - neću sa obzirom da sam sa njihovom proizvodima za tijelo prezadovoljna ( pogotovo anticelulitnim blatom) i onda u Testerboxu dobijem Geomar peeling za lice i to u punoj veličini od čak 150 ml i oduševim se jer znam da će mi trajati 100 godina. I dok tako ja sa veseljem razmišljam kako bih ga mogla otvoriti negdje za mjesec dana kada potrošim ovaj koji upravo koristim, sasvim slučajno bacim pogled i šokiram se kada vidim da mu je rok trajanja do trećeg mjeseca 2017. godine. Ne znam kako vama ali meni se ne sviđa kada sa svoj novac dobijem nešto pred skorim istekom trajanja roka. Ono što moram pohvaliti ovaj mjesec je i činjenica da je Testerbox uveo i neke brandove višeg cjenovnog ranga poput Skincode-a i Alavi kozmetike. Kao što sam uvijek pisala da bih bila sretna sa ovakvom kutijicom ona mora sadržavati par 2 proizvoda koja nisam nikada isprobala ( što je teško ) a ja od proizvod iz Testerbox kutije za prosinac nisam isprobala niti jedan :). Da nema propusta ( barem se nadam da je propust ) sa rokom trajanja Geomar scruba i Picxbox bona ( koji je po meni promašaj ) Testerbox za prosinač bih ocijenila čistom peticom, ovako on dobiva jednu čvrstu i solidnu četvorku ali da se popravio u odnosu na prošle mjesece to nema nikakve sumnje.....


Jeste li naručili svoj primjerak Testerboxa ? Kakvi su vaši dojmovi ?




Broj komentara: 7:

  1. Super proizvodi
    Emulzija je eksta ☺

    OdgovoriIzbriši
  2. Sad mi je žao što nisam ovaj mjesec ugrabila svoj primjerak :(.
    Sviđa mi se sadržaj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Foraa...Bas me zanimaju ovi zamjenski obroci tako bi mi nesta trebalo :D Nisam si jos narucivala Testerbox al morat cu jednom :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Odličan sadržaj kutije. Jesi možda isprobala ovu Avene maskaru?ĺl

    OdgovoriIzbriši
  5. Vidim da je mnogo njih zadovoljno ovim primjerkom.
    Ovaj put stvarno nije los box bio. 🙄

    OdgovoriIzbriši
  6. Upravo sam potrošila AVENE termalnu vodu i prva zima da mi se koža nije ljuštila ☺,a sad u nabavku .

    OdgovoriIzbriši