subota, 22. kolovoza 2015.

NIVEA DOUBLE EFFECT LOSION ZA UKLANJANJE ŠMINKE OKO OČIJU

Danas sam vam odlučila napisati jednu kratku recenziju proizvoda kojeg sam koristila cijelo ljeto za uklanjanje šminke oko očiju . Imam dosta osjetljive oči i najgore mi je kad navečer onako umorna skidam maskaru sa očiju a oči me neizdrživo peku. Zato sam
neko vrijeme maskaru skidala prirodnim uljima i blagim gelovima za čišćenje no kako ljeti koristim vodootpornu šminku posegla sam za ovim losionom kojim sam osim šminke oko očiju uklanjala i šminku sa usana kada bih koristila neke super dugotrajne ruževe.











ŠTO O OVOM LOSIONU KAŽE NIVEA:

Njegova blaga formula sa provitaminom B5 nježno hidratizira meko područje oko očiju.
Osjetljivo područje oko očiju nježno je očišćeno, a trepavice su njegovane. NIVEA nježni losion za uklanjanje šminke posebno je namijenjen za osjetljivo područje oko očiju kako bi savršeno uklonio vodootpornu šminku za oči bez ostavljanja masnih tragova. Njegova dvofazna formula sa vitaminom B5 brzo i temeljito uklanja i najotporniju šminku bez trljanja, a istovremeno njeguje i štiti trepavice i osjetljivu kožu oko očiju. Cijena ovoga losiona je 33,90 kuna i dostupan je u većini drogerija i trgovina.










PAKIRANJE:.
Ovaj losion se nalazi u prozirnoj plastičnoj bočici od 125 ml. Bočica je dosta čvrsta pa sam ovaj losion bez brige od razlijevanja nosila ovo ljeto u svojoj natrpanoj torbi sa kozmetikom. Otvor na bočici je baš taman, odnosno dovoljno je velik da izađe dovoljno proizvoda bez straha da će iscuriti previše. Ovo je dvofazan losion što znači da se sastoji od dvije faze tj. vodene (plave) i uljne (prozirne) i zato ga je prije upotrebe potrebno dobro protresti da se obje faze izmiješaju. Ova formula sa 2 faze je obogaćena ekstraktom različka.











SASTAV:








MOJI DOJMOVI:
Ovaj losion me zaista oduševio jer odlično obavlja svoj posao uklanjanja šminke. Nije ga potrebno puno i nema potrebe za trljanjem već je dovoljno malo natopiti blazinicu (naravno najprije treba losion dobro protresti kako bi se vodena i uljna komponenta izmiješale), staviti blazinicu na kapak i pustiti par sekundi da se šminka otopi te nježno ukloniti šminku od unutarnje strane oka prema van. Veliki plus uz činjenicu da odlično uklanja šminku je i to što me oči nakon njegova korištenja ne peku. Zadovoljna sam i da mi losion ne isušuje okoloočno područje a opet ne ostavlja mastan film. U zadnje vrijeme otkako koristim ovaj losion rijetko primjetim na blazinici otpale trepavice pa mislim da blagotvorno djeluje i na njih. Sve u svemu ukoliko tražite losion koji dobro uklanja čak i vodootpornu šminku a ujedno je vrlo blag svakako se sjetite ovoga Nivea double effect losiona za uklanjanje šminke oko očiju.



Jeste li već isprobali Nivea double effect losion za uklanjanje šminke oko očiju ? Ako jeste, kakvi su vaši dojmovi? Koje čistače šminke oko očiju vi koristite ?


















3 komentara:

  1. I ja ga koristim! ODLIČAN MI JE!

    FB: Sanela Tot

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam ovaj proizvod i oduševljena sam

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim Nivein odstranjivač šminke, ali ovaj još nisam probala. Nakon tvoje recenzije, mislim da hoću :)

    OdgovoriIzbriši