utorak, 15. prosinca 2015.

TESTER BOX PROSINAC

Danas me je dostavljač razveselio sa Tester boxom za prosinac.


Vjerujem da ste već upoznati sa pojmom beauty boxa  a Tester box je prvi hrvatski beauty box .


























ZA KOSU :




Ducray Extra-doux šampon za čestu upotrebu. Kombinacija hidratantnih sastojaka omogućava optimalnu ravnotežu i zdrav izgled kose. Šampon djeluje i na sam korijen vlasi pružajući optimalnu hidrataciju kako bi kosa bila snažna i otpornija. Cijena za 300 ml : 83,23 kn .

Subrina Professional PHI Repair maska za kosu. Maska za obnavljanje oštećene kose s uljem moringe i keratrixom. Intenzivno obnavlja kosu i njezin korijen. Maska za obnavljanj oštećene kose oživljuje i obnavlja suhu i oštećenu kosu. Cijena za 500 ml : 75 kn.





PREPARATIVA:





Od preparative u ovom Tester boxu se nalaze :

Uriage Aquaprecis balzam (2 X 3 ml ). Za intenzivnu svakodnevnu njegu povremeno suhe i vrlo suhe kože, kao i kod ekstremnih vremenskih uvjeta (hladnoća, vjetar...) . Hidratacija s 24h učinkovitosti i bogata tekstura. Štiti kožu od onečišćenja i brzo se upija. Cijena za 50 ml :229 kn.

SVR Hydraliane Bogata krema ( 2 X 2ml ). Hydraliane proizvodi pružaju 24-satnu hidrataciju. Nova generacija galenske formule obogaćena je fiziološkim šećerima i tekućim kristalima koji zadržavaju vodu u koži i pružaju maksimalnu hidrataciju. Cijena za 40 ml : 99 kn.

Mizon Water volume EX krema za lice ( 2 X 2 ml ). Ima snažan učinak zadržavanja vlage za produženu hidrataciju kože. Stvara barijeru i tako zadržava kožu hidratiranom cijeli dan. HydraTox izvorna tehnologija aktivira prirodne čimbenike koji poboljšavaju barijeru kože i zadržavaju vlažnost. Cijena za 100 ml : 115 kn.





DEKORATIVA:





Aura Glorius Cheeks rumenilo. Izuzetno nježna, svilenkasta tekstura omogućava jednostavno i ravnomjerno nanošenje. Odlične je pigmentacije, pa je potrebna mala količina proizvoda za postizanje željenog efekta. Preporuča se nanositi ga kozmetičkim kistom od prirodne dlake. Cijena za 5 g : 28,99 kn.

Bell Fashion Colour sjajilo za usne. Sadrži sastojke koji intenzivno štite i vlaže tvoje usne. Poseban sastojak je i modificirana mineralna glina koja je dodana u formulu te garantira  dugotrajnu i pravilno raspoređenu boju usana. Nadodani sastojci također obećavaju intenzivni sjajni efekt boje. Cijena za 5,5 g :23,99 kn.

Nicole cosmetics lak za nokte. Njegovane ruke u kombinaciji s nalakiranim noktima čine krunu i najsofisticiranijeg stylinga. Misleći na svaku takvu ženui nastala je lepeza trajnih i suvremenih lakova za nokte Nicole. Kupujući Nicole lakove, kupuješ lakove odlične kvalitete za razumnu cijenu. Cijena za 11 ml : 20 kn.


MOJ DOJAM:

Ovo je moj prvi beauty box ali moram priznati da sam ugodno iznenađena. Najviše me je razveselila Subrina Professional maska i zaista sam zadovoljna količinom od 150 ml budući da su neke od brojnih maska koje sam kupovala dolazile upravo u toj količini. Aura kozmetiku već jako dugo želim isprobati i baš me veseli što se i njihovo rumenilo našlo u ovom Tester boxu. Sjajilo je baš onakve boje koju inače koristim a i lak mi se sviđa. Također već dugo želim isprobati nešto od azijske kozmetika pa su Mizon testeri  za mene pravi pogodak. Što se tiče testera Uriage i SVR imam suhu kožu pa su i oni pogođeni baš mome tipu kože.
Sve u svemu smatram da su proizvodi u Tester boxu za prosinac pun pogodak i bili su dovoljni da poželim naručiti Tester box za siječanj.






Ako želite da i vas dostavljač 15. u mjesecu razveseli za ovom divnom kutijicom punom kozmetičkih iznenađenja možete se pretplatiti na Tester box  OVDJE . Cijena jedne kutije je 100 kuna ,pretplata na 6 mjeseci iznosi  500 kuna dok ćete pretplatu za 12 mjeseci platiti 1000 kuna.

















Nema komentara:

Objavi komentar