ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

ORDINACIJA.HR KUTIJICA

U moru raznih Beauty boxeva odmah se istakla prva kutijica Ordinacija. hr . Osobno mene je oduševila a uskoro ćete vidjeti i zašto.









U Ordinacija.hr kutijici nalazi se čak četiri proizvoda u punoj veličini.








ACIDOSALUS ŠAMPON IRIS 200 ml






Temelji se na inovativnoj formuli ekstrakata ljekovitih biljaka prosa, ružmarina, poljske preslice, bršljana i koprive, zatim peruanskog balzama, probiotičkih bakterija te vitamina E i provitamina B5.
Njeguje i obnavlja kosu, te pojačava njezin sjaj. Stimulira rast, povećava čvrstoću, te sprječava ispadanje kose. Hrani i smiruje iritacije vlasišta, te smanjuje pojavu prhuti.

Način uporabe : Manju količinu šampona utrljati u kosu te umasirati u vlasište. Pustiti da djeluje tijekom 5 - 15 minuta. Isprati toplom vodom. Nakon sušenja, kosa postaje čista i sjajna, a vlasište smireno i obogaćeno vitaminima.

Cijena : 60,00 kuna



ACIDOSALUS SERUM ZA KOSU 100 ml





" Potpuno prirodan serum na biljnoj bazi. Smanjuje ispadanje, te potiče rast, i jača korijen nove kose. Formuliran iz biljaka, proteina sirutke i ulja certificiranog porijekla. Usporava pojavu sijede kose. "

Satav :  kopriva, ružmarin, ulje limuna, crni papar.
Primjena : serum umasirati u kosu i tjeme, ne ispirati.
Kombinirati s Acidosalus šamponima.

Cijena : 200 kuna


BOCASSY HIDRATANTNA GEL KREMA





" Bocassy hidratantna gel-krema bogata je antioksidansima te raznim sastojcima koji imaju višestruke učinke poput sposobnosti snažne 24-satne hidratacije nakon samo jednog nanošenja. Sastojci su pažljivo odabrani kako se ne bi poremetio prirodan tonus kože, a radi takvog odabira prirodnih sastojaka ova gel-krema ne zatvara pore te ne stvara na koži neugodan film. Pored ove osnovne i najbitnije funkcije Bocassy hidratantne gel-kreme, ovaj proizvod također sadrži sastojke koji hidratiziraju i hrane, a uopće ne maste kožu : antioksidanse ( vitamini i zeleni čaj ), detoksificiraju kožu i pospješuju njezin tonus, biljne ekstrakte koji su namijenjeni revitalizaciji i regeneraciji, te dodatno osvježavaju i oplemenjuju kožno tkivo. Zeleni čaj pomaže ovlaživanje kože i jedan je od najboljih sastojaka u borbi protiv starenja, anis kao poznati eliksir mladosti iz drevnih vremena obnavlja i revitalizira kožno tkivo, te kofein koji dokazano pospješuje vitalnost kože i energizira. Bocassy hidratantna gel-krema ima dokazani učinak izrazito visokog podizanja razine vlažnosti u koži nakon samo jednog nanošenja, te održava vlažnost u koži tijekom 24 sata. Pozitivne promjene izmjerene su kod 100 % ispitanika. "




CURAPROX CS 5460 " ULTRA SOFT "  ČETKICA ZA ZUBE






"Zubna četkica Curaprox CS 5460 "ultra soft" sa svih koji vole svoje desni.
Zubna četkica CS 5460 "ultra soft" iznimno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i naslaga uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz uporabu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dopstupnim mjestima u ustima.
Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN vlakana promjera 0,1 mm. Četkica ima osmerokutni držač koji omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod kutem od 45 stupnjeva tijekom čišćenja. "

CURAPROX - Za zdrave zube cijelog života !



URIAGE TERMALNA VODA




Uriage termalna ljekovita voda obiluje mineralima i elementima u tragovima.
Hidratizira, umiruje, neutralizira slobodne radikale, pospješuje cijeljenje, ostavlja tanki film na koži, izotonična je.
Primjenjuje se u dermatologiji za upalne i/ili pruriginozne dermatoze kao što su :
-ekcemi
-crvenilo,kuperoza
-seborejički dermatitis, psorijaza
-ožiljci
-opekline od sunca
-zaštita od slobodnih radikala
Koristi se i nakon dermatoloških tretmana :
-dermoabrazije
-malih kirurških zahvata
-lasera
-akni
Nježna je te je stoga pogodna za djecu i primjenu u pedijatriji kod :
-dermatitisa očnih kapaka
-crvenih mrlja na licu
-pelenskog osipa
-sprječavanja i njege alergijskoga i nealergijskog rinitisa (Isophy)
-čišćenja očiju (Isophy)
Pogodna je i za svakodnevnu njegu :
-netolerantne i preosjetljive kože
-dekongestira, smiruje i omekšava (iritacije, crvenilo)
-hidratizira i štiti
-nakon depilacije
-tijekom bavljenja sportom
-fiksiranje make-upa
Dostupna u ljekarnama . "





CL MED + DEO SPREJ 20 ml




" CL med + dezodoransi dermatološki su testirani te su posebno osmišljeni i prilagođeni osjetljivoj koži. Birani sastojci blagi su i nježni prema koži te ne izazivaju iritacije, a sigurni smo da će vas lagani, kremasti, miris odmah osvojiti. Hipoalergena formula uspješno neutralizira neugodne mirise te omogućava koži da diše. CL med + dezodoransi ne sadrže sastojke poput cinka, aluminija, alkohola, konzervansa te sastojke životinjskog porijekla. Ne ostavljaju tragove na odjeći te su idealni za korištenje u svim prilikama - prije dnevnih ili sportskih aktivnosti pa čak i nakon depilacije/brijanja. CL med + dezodoransi dolaze u obliku deo spreja, roll-ona, sticka ili prirodnog spreja bez plina. Dostupni su na policama DM prodavaonica. "

Namijenjen posebno osjetljivoj koži. Hipoalergen. Bez aluminija, alkohola, cinka, konzervansa i bojila. Dermatološki testiran. Veganski. Nije testiran na životinjama.

Uputstvo za upotrebu : 5 - 6 puta namazati na oprani pazuh. Pustiti da se osuši prije odijevanja.





CURAPROX INTERDENTALNA ČETKICA CPS "PRIME" I DRŽAČ UHS 450






" Za kvalitetno uklanjanje zubnih naslaga potrebno je redovito i temeljito čistiti zube i prostore između njih. Proizvodi koji nam u tome mogu pomoći su svakako mekane četkice za zube i učinkovite međuzubne četkice.
Iako je četkica najosnovnije sredstvo za borbu protiv bakterija i zubnih naslaga, ona čisti samo tri od pet površina zuba. Ostale površine zuba, one između njih, možemo očistiti samo upotrebom kvalitetne međuzubne četkice. Curaprox CPS prime međuzubne četkice imaju najtanju i najčvršću žičanu jezgru , napravljenu od posebne, patentirane CURAL žice koja se neće slomiti prilikom ulaska u međuzubni prostor, a zahvaljujući dugim i finim vlaknima temeljiti čiste čak i najuže prostore. "



BIOBAZA TESTERI





BIOBAZA HYDRADIANCE gel za umivanje 3 ml
BIOBAZA HYDRADIANCE antioksidativni fluid 3 ml
BIOBAZA HARMONY bademovo mlijeko za tijelo 3 ml
BIOBAZA BODY & HAIR 3u1 gel za tuširanje s koprivom i mentom 3 ml
BIOBAZA BODY & HAIR 3u1 gel za tuširanje s lavandom i limunom 3 ml


MOJI DOJMOVI :

U moru beauty boxova na našem tržištu ovaj mi se od svih koje sam imala priliku naručiti istaknuo kao daleko najisplativiji. Čak 4 proizvoda pune veličine, od kojih su čak 2 od branda kojega još nisam imala prilike isprobati - Acidosalus. Razveselila me i krema branda Bocassy kojega jako volim koristiti u njezi lica. Curaprox četkice obožavam jer su mekane i nježne a odlično rade svoj posao i godinama ih koristim uz povremenu zamjenu Silverex četkicama. Od Acidosalusa kojega sam već prije spomenula u boxu se našao serum za kosu i šampon za kosu. Čitala sam neke primjedbe da se nekim curama razlio šampon po kutijici ali ja moram pohvaliti onoga tko je pakirao moju kutijicu da je mislio na to pa je selotejpom dodatno zaštitio čep šampona tako da se doslovno nije prolila niti kapljica. Manje pakiranje Uriage termalne vode mi je odlično jer doma imam veliku termalnu vodu drugoga proizvođača pa ću ovu nositi u torbici da mi osvježenje uvijek bude nadohvat ruke.Inače sam već koristila Uriage termalnu vodu i za nju zaista imam samo riječi hvale. Nezaobilazan proizvod u svakoj ovakvoj kutijici je već sam sigurna da znate dezodorans ali ovaj CL med dezodorans u spreju još nisam imala prilike probati a po opisu mi se čini super pa sam zadovoljna. Što se tiče Biobaza uzoraka njih sam već svih isprobala koristeći te proizvode ali ovo je dobra prilika da netko tko nije koristio te Biobaza proizvode vidi kako mu se sviđa miris ili tekstura. Sviđa mi se što je više uzoraka i za više namjena pa je veća vjerojatnost da će svatko pronaći barem jedan uzorak koji mu se sviđa. Usput moram napomenuti da su Biobaza uzorci stigli elegantno upakirani u maloj kartonskoj mapici koja podsjeća na pismo. Za  Curaprox interdentalnu četkicu mislim da je odlična stvar i također ću je koristiti. Željela bih se još jednom osvrnuti na dizajn same kutijice koja je kartonska, bijela sa poklopcem i srebrnim slovima a koja djeluje u isti čas i jednostavno i elegantno. Uglavnom dizajn koji mi se sviđa i kojemu nije cilj skrenuti pozornost sa proizvoda na kutiju već su proizvodi ono što se ističe. To je za mene ugodna promjena jer u zadnje vrijeme je bilo kutijica koje su svojim dizajnom bile veće zvijezde nego proizvodi unutar kutijice a takve stvari se po meni ne bi smjele događati.
Sve u svemu jako mi je drago što postoji i ova kutijica koja je već svojim prvim izdanjem dobrano pomela konkurenciju i samo mogu držati fige da će i ostale kutijice ostati barem na ovoj razini.
Inače ordinacija.hr kutijicu možete kupiti OVDJE po cijeni od 100 kuna.

Ako ste propuustili u prethodnoj recenziji još jednom stavljam usporedbu Ordinacija.hr kutijice i Tester boxa čisto da usporedite sadržaj i isplativost a njihova cijena je jednaka tj. svaka od njih košta 100 kuna.






Jeste li naručili svoju Ordinacija.hr kutijicu ? Kakvi su vaši dojmovi ?







Nema komentara:

Objavi komentar