subota, 12. studenoga 2016.

ANNYER PARIS REVITAL PROIZVODI ( ŠAMPON, BALZAM BEZ ISPIRANJA I SERUM )

Prije nekih dva mjeseca na recenziju sam dobila 3 proizvoda Annyer Paris izabranih posebno za moju kosu. Moja kosa je suha i oštećena blajhanjem pa sumnje nije bilo da su idealni proizvodi za mene upravo oni iz Revital linije. Annyer proizvode sam koristila prije nekih 15- ak godina i to pjene u boji i uvijek se sa veseljem sjećam dok razdoblja. Upravo zato sa veseljem sam prionula na isprobavanje Annyer Paris Revital proizvoda ( šampona, balzama bez ispiranja i seuma ), a u nastavku možete pročitati moje dojmove.







UPOZNAJMO ANNYER PARIS :

Kozmetička kuća ANNYER osnovana je 1995. godine kao specijalizirani proizvođač kozmetičkih proizvoda za njegu, bojenje i oblikovanje kose te proizvoda namijenjenih osobnoj njezi i higijeni.
Od tada je to mjesto na kojem iskustvo, znanje, inovacije i strast stvaraju visokokvalitetne proizvode namijenjene za široku potrošnju i profesionalnu uporabu.
Počevši s malim timom stručnjaka i uskom paletom proizvoda, u gotovo 30 godina rada, uspjeli su oformiti tim vrhunskih stručnjaka koji su u suradnji s poznatim svjetskim institutima i klinikama razvili široku lepezu proizvoda imajući pri tom u vidu potrebe i želje svojih kupaca.
Osim kvaliteti i inovativnosti, veliku važnost pridaju sastojcima s naglaskom na prirodno, biljno porijeklo, te proizvodnim procesima koji štite okoliš.
Svoje proizvode nikada ne testiraju na životinjama.


REVITAL ŠAMPON KAMILICA ZA SUHU I OŠTEĆENU KOSU






ŠTO KAŽE ANNYER :


Šampon Revital Kamilica je hranjivi šampon za suhu i oštećenu kosu s ekstraktom kamilice i proteinom pšenice.

DJELOVANJE :
Suha i oštećena kosa zahtijeva posebnu njegu stoga smo razvili ovu nježnu formulaciju koja sadži ekstrakt kamilice i protein pšenice.
Mikroprotein pšenice ima učinak dubinskog prodiranja u korteks kose, obnavljajući kosu iznutra. Formira zaštitni sloj na površini kose te sprječava lom kose.
Održava optimalnu vlažnost kose ( hidrobalans učinak ).
Dodani ekstrakt kamilice omekšava i daj sjaj vašoj kosi.

Šampon NE SADRŽI :
-parabene
-umjetna bojila

PAKIRANJE :

Annyer Revital šampon za suhu i oštećenu kosu je pakiran u bijelu bočicu u količini od 300 ml sa zelenim čepom, Tekstura naravno tekuća i bijele je boje, nježnog mirisa kamilice.



SASTOJCI :








MOJI DOJMOVI :

Što se tiče šampona nema tu neke filozofije, barem kod mene. Šamponu ne pridajem tako veliki značaj kao regeneratoru, maski/pakungu, serumima i sličnim proizvodima za njegu. Ono što očekujem od šampona je da dobro čisti vlasište ali da je ujedno i blag prema vlasištu te da ga ne iritira i da dodatno ne isušuje moju već ionako suhu kosu. Kod Annyer šampona za suhu i oštećenu kosu pronašla sam sve ono što očekujem od dobroga šampona. Nakon pranja ovim šamponom kosa nije dodatno isušena već je meka i podatna, a šampon iako odlično čisti ujedno je vrlo nježan za vlasište.





REVITAL BALZAM BEZ ISPIRANJA







ŠTO KAŽE ANNYER :

Revital Balzam bez ispiranja je regenerator za dubinsku hidrataciju suhe i oštećene kose.

DJELOVANJE :
Sadrži pšenični protein koji duboko prodire u kosu. Ima efektivno i brzo djelovanje. Stvara zaštitni sloj na vašoj kosi te na taj način štiti kosu prilikom termičke obrade. Obnavlja strukturu kose te suhoj i oštećenoj kosi vraća vitalnost i sjaj.

Regenerator NE SADRŽI :
-umjetna bojila

PAKIRANJE :

Balzam kao i šampon dolazi u plastičnoj bijeloj ambalaži za zeleni čepom i to u količini od 250 ml. Tekstura ovoga balzama je rijetka, bijele je boje i nježnog, vrlo ugodnog mirisa koji relativno brzo ispari iz kose. Revital balzam se nanosi na opranu, isfrotiranu kosu, lagano se umasira i rasčešlja te se ne ispire.






SASTOJCI :






MOJI DOJMOVI :

Već sam napisala da imam jako suhu i oštećenu kosu te mi je bio potreban proizvod poput Revital balzama bez ispiranja jer on uz dubinsku hidrataciju istodobno obnavlja i strukturu moje kose. Ovaj balzam nanosim na opranu i ručnikom isfrotiranu kosu uz lagano masiranje. Prva stvar koju sam primjetila je da se moja kosa lagano i bez problema raščešljava a kada se kosa osuši bude mekana, nahranjena, glatka i podatna. Ono što je (barem meni) najvažnije kod ovoga balzama je što kosa dužim korištenjem izgleda sve zdravije i ljepše te se manje isušuje. Osim što ovaj balzam daj sjaj mojoj kosi, štiti ju od štetnih utjecaja toplinskih aparata a kosa se lakše oblikuje.


REVITAL SERUM





Revital SERUM je specijalna intenzivna njega za oštećenu kosu, a posebno za ispucane vrhove.
Kosu poravnava i čini ju glatkom.
Oko vlasi tvori zaštitni film koji ju štiti od isušivanja.
Sadrži ceramid koji se ugrađuje u oštećene dijelove kose, obnavlja ju i čini čvrstom.
UV filter štiti od negativnih utjecaja atmosfere.
Kosu ne masti i ne otežava, nego ju čini mekom i podatnom.
Kosa se lakše raščešljava.





PAKIRANJE :

Revital Serum dolazi u prozirnoj, staklenoj bočici u količini od 30 ml. Bočica seruma ima pumpicu koja omogućuje jednostavno doziranje proizvoda. Tekstura proizvoda je rijetka, gotovo tekuća a sam serum je proziran. Ovaj serum ima prekrasan miris ( u sastavu ima parfem ) koji se relativno dugo zadržava na mojoj kosi. Revital serum se može nanositi i na mokru i na suhu kosu, dovoljno je pomoću pumpice istisnuti par kapi na vrhove prstiju i utrljati na kosu od korijena do vrhova kose.





SASTOJCI :







MOJI DOJMOVI :

Revital Serum je već nakon prvoga korištenja postao moj favorit među serumima za kosu. Radi sve što na ambalaži i obećava tj. poravnava kosu i čini ju glatkom, mekom i podatnom a ujedno ju ne masti. Zahvaljujući ovome serumu nemam više problema sa raščešljavanjem kose ( a kada imate dugu i blajhanu kosu vjerujte treba vam svaka pomoć kod raščešljavanja, pogotovo nakon pranja ). Revital Serum sam koristila i na mokru kosu ali na suhu kosu jer uživam u njegovom efektu zaglađivanja vrhova. Nakon dužeg korištenja imala sam osjećaj da je moja kosa manje sklona isušivanju. Osim meke i glatke kose ono što mi se kod ovoga seruma jako sviđa je njegov predivan miris za kojega ne mogu točno reći kako miriše ali podsjeća me na neki miris iz frizerskih salona.


ŽELIM ISTAKNUTI ČINJENICU DA ANNYER PROIZVODI NISU TESTIRANI NA ŽIVOTINJAMA.

Ukoliko se želite upoznati i sa ostalim odličnim ANNYER PARIS proizvodima to možete učiniti OVDJE .

PR PROIZVODI (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)



Jeste li već isprobali Annyer Paris proizvode ? Koji je vaš favorit ?

Broj komentara: 12:

  1. Serum zvuči zanimljivo. Ja jako volim L'oreal ulje, isto fino zagladi vrhove, a odlično miriše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. L'oreal ulje je isto odlično ali mene je ovaj serum baš oduševio :)

      Izbriši
  2. Ovo je linija proizvoda koja jedina odgovara mojem osjetljivom vlasištu, baš sam oduševljena.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zvuči odlično,voljela bih isprobati. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno su odlični proizvodi, imaš svakako moje preporuke da isprobaš :)

      Izbriši
  4. Annyer obicno koristi moja frizerka, zadovoljna sam, ali osono nisam nikadbkupila njihive sampone.

    OdgovoriIzbriši
  5. Imala sam priliku isprobati balzam bez ispiranja, dobar je , ne otežava kosu

    OdgovoriIzbriši
  6. Voljela bi probati serum,mislim da sam nekada nešto koristila od njih pa mi nije nešto bilo da me oduševilo.

    OdgovoriIzbriši