srijeda, 6. rujna 2017.

FARMASI ŠAMPON I MASKA ZA KOSU S EKSTRAKTOM ČEŠNJAKA I KAPIKSILA

Kada je Farmasi stigao u Hrvatsku  sigurna sam da se oko ova dva proizvoda podiglo najviše prašine. Jedni se kunu da im je kosa u mjesec dana izrasla par centimetara i da im više ne ispada dok drugi govore da su im ovi proizvodi totalno razočaranje. Ja naravno ne bih bila ja da nisam poželjela probati i napisati vam svoje iskustvo. Ako me čitate znate da imam dugu, oblajhanu kosu i da se jako trudim kada je njega moje kose u pitanju.












FARMASI ŠAMPON S EKSTRAKTOM ČEŠNJAKA I KAPIKSILA, ZA SVE TIPOVE KOSE SKLONE ISPADANJU I ISPUCALOSTI







Revitalizirajući šampon s novom formulacijom donosi učinkovito rješenje za sve tipove kose koja se suočava s problemom ispadanja i ispucalosti. Posebno se preporuča za jačanje tanke i krhke kose. Unaprijeđena tehnologija sada pruža još više kombinirajući snagu ekstrakta češnjaka i kapiksila koji obnavljaju strukturu vlasi oporavljajući oštećene dijelove i potičući rast kose. Kosi se vraća snaga, bujnost i sjaj.




PAKIRANJE :

Pakiranje Farmasi šampona je vrlo praktično jer ima pumpicu za doziranje pomoću koje vrlo lako možete na ruku istisnuti točno onoliko šampona koliko vam treba. Sa obzirom da inače koristim šampone koji su pakirani maksimalno 250 ml Farmasi šampon je duplo veći tj. njega dobijete čak 500 ml. Tekstura je nešto rjeđa od šampona koje ja koristim ali je zato miris jako lijepi ( uopće se ne osjeća miris češnjaka čega sam se nekako pribojavala ). I da nemojte od ovoga šampona očekivati neku pjenu jer se zaista pjeni minimalno. Jedan minus što se tiče pakiranja je taj što jednom kad sam odvrnula tj. otvorila svoju pumpicu više ju nisam uspjela zatvoriti odnosno vratiti u prvobitni položaj (nadam se da je samo moj primjerak bio takav i da se inače normalno zatvara).




SASTAV :

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Laureth-10, Lauryl Glucoside, Cocamide DEA, Sytrene / Acrylates Copolymer, Coco Glucoside, Polyquaternium-10, Parfum (Fragrance), Allium Sativum (Garlic) Bulb Extract, Panthenol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clower) Flower Extract, Hydrolized Corn Protein, Hydrolized Wheat Protein, Hydrolized Soy Protein, Benzyl Alcohol

Cijena za 500 ml 60 kuna


FARMASI MASKA ZA KOSU S EKSTRAKTOM ČEŠNJAKA I KAPIKSILA, ZA SVE TIPOVE KOSE SKLONE ISPADANJU I ISPUCALOSTI







Revitalizirajuća maska s unaprjeđenom tehnologijom s ekstraktom češnjaka i kapiksila pruža potpunu njegu za sve tipove kose koja se suočava s problemom ispadanja i ispucalosti. Posebno se preporuča za jačanje tanke i krhke kose. Lagana, nemasna formulacija ne ostavlja osjećaj težine, oporavlja oštećene dijelove vlasi, potiče rast kose i vraća vitalnost slaboj kosi.




PAKIRANJE :

Pakiranje Farmasi maske je klasična plastična posudica, samo što je ova maska količinski puno veća od ostalih drogerijskih maski ( čak 500 ml! ). Maska iako rjeđa od onih na koje sam inače naviknuta ipak je gušća od šampona. Miris joj je vrlo ugodan a ja sam ju na ručnikom prosušenoj kosi ostavljala i po 20 - 30 min. Također sam ju nanosila i na vlasište.


UPOTREBA :
Obilno nanijeti na kosu nakon pranja, te ostaviti da djeluje 2-3 minute.

SASTAV :

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Dimethicone, Lauryl Glucoside, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Alliumsativum (Garlic) Bulb Extract, Panthenol, Butylene Glycol, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolized Soy Protein, Citric Acid, Benzyl Alcohol

Cijena za 500 ml 65 kuna




MOJI DOJMOVI :

Mislim da su ova dva Farmasi proizvoda možda i najpoznatija jer gdje god sam naletila na raspravu o Farmasi proizvodima upravo su se oni spominjali. Neki su pisali da im je kosa narasla ne znam koliko centimetara u mjesec dana i da se kosa preporodila a neki da ih je vlasište svrbjelo i da su sastavom jako loši proizvodi a kao i uvijek istina je negdje između. Ja sam generalno  zadovoljna i Farmasi šamponom i maskom za kosu. Što se šampona tiče on zaista korektno odrađuje svoj posao i zaista nemam nikakve primjedbe na njega a nema niti govora o tome da mi je iritirao vlasište. Naprotiv pokazao mi se vrlo blagim i pogodnim za česta pranja a ukoliko ste naviknuti na neke šampone sa bogatom pjenom moram vas unaprijed upozoriti da ovaj šampon stvara minimalnu pjenu.
Farmasi maska za kosu je za mene baš veliko iznenađenje jer inače većinom koristim profesionalne maske za kosu i rijetko ih kupujem van frizerskih salona jer je mojoj kosi zaista potrebna bogata njega. Ova maska mi se jako svidjela jer moju suhu kosu lijepo nahrani i kosa mi bude baš mekana i što je meni vrlo bitno lako se rasčešljava.
Inače nisam neki fan češnjaka i kada sam tek dobila ove proizvode sa strahom sam ih išla pomirisati jer sam zamišljala kako će ljudi od smrada bježati od mene i mogu vam reći da miris ne da nije odbojan nego i šampon i maska imaju lijep miris koji još neko vrijeme osjetim u kosi.
Što se tiče nekog ekstremno brzog rasta kose o tome zaista nema niti govora ali u Farmasiju to niti ne tvrde ( na proizvodima piše samo da potiču rast ) ali moram priznati da sam na četki prilikom češljanja primjećivala puno manje kose ( ali imajte na umu da nekih pretjeranih problema sa ispadanjem, kuc-kuc u drvo nisam niti imala ). Sve u svemu ukoliko ćemo ove proizvode usporediti sa onima drogerijskog ranga za Farmasi imate moje tople preporuke i što se tiče kvalitete a i samog omjera kvalitete, cijene i količine. Na moju dugu kosu ovaj šampon mi je trajao i više od 3 mjeseca dok sam masku koristila obilno te mi je trajala oko skoro 2 mjeseca. Farmasi često ima neke akcije tako da ove proizvode možete nekad uloviti i još povoljnije što je zaista super sa obzirom na više nego solidne proizvode.

Ja sam svoje Farmasi proizvode dobila od Marinin svijet Farmasija pa ukoliko želite isprobati ove proizvode a ne znate gdje naručiti slobodno joj se obratite .


Jeste li isprobali ova dva Farmasi proizvoda ?

1 komentar:

  1. Koristim ga i mogu reci da sam zadovoljna..😍😍😍😘😘😘😚

    OdgovoriIzbriši