ponedjeljak, 9. travnja 2018.

OLIVAL MICELARNI GEL I MICELARNA PJENA

Da je uklanjanje šminke i nečistoća sa lica najvažniji korak ukoliko želite lijepu i zdravu kožu znaju već i ptice na grani. Zadnjih godina micelarne otopine su većini postale prvi izbor kada je uklanjanje šminke u pitanju i već kad sam mislila da se što se micelarnih tiče više ništa novo neće izmisliti Olival je predstavio micelarni geli i micelarnu pjenu. Naravno da sam to željela čim prije isprobati na vlastitoj koži te mi je Olival poslao ova dva proizvoda na recenziju. U nastavku možete pročitati jesu li inovacije jednako djelatvorne kao stara dobra micelarna otopina.





OLIVAL MICELARNI GEL S ULJEM SMILJA




ŠTO KAŽE OLIVAL :

Micelarni gel nježno čisti lice, uklanja nečistoće i ostatke šminke bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Obogaćen je aloe verom koja umiruje i hidratizira kožu  te uljem smilja koje regenerira, ostavljajući na koži ugodan osjećaj mekoće i nježnosti. Namijenjen je svim tipovima kože.

UPOTREBA :

Gel istisnuti na dlan, nanijeti na vlažno lice, nježno umasirati i lagano isprati.




PAKIRANJE :

Ambalaža Olival micelarnog gela s uljem smilja je prozirna plastična bočica jednostavnog ali prepoznatljivog Olival dizajna . Kako je bočica prozirna bez problema možete u svakom trenutku vidjeti koliko ste micelarnog gela potrošili odnosno koliko ga je još ostalo. Doziranje je također vrlo jednostavno zahvaljući čepu koji se pritiskom podigne otkrivajući maleni otvor. Miris je blag i prepoznatljiv za sve Olival proizvode sa smiljem te kako je i očekivano osjeti se samo dok ne isperete gel. Tekstura je naravno gelasta a prilikom upotrebe stvara se zaista minimalna količina pjene.

SASTAV :



MOJI DOJMOVI :

Olival micelarni gel s uljem smilja namijenjen je uklanjanju nečistoća i ostataka šminke i bez sumnje taj posao odrađuje izvrsno. Odlučila sam ovaj gel koji se nanosi na vlažnu kožu testirati i kako se nosi ne samo sa ostacima šminke već sa našminkanim licem i to u dvije varijante- dnevna i večernja tj malo teža šminka. Dnevna varijanta šminke je bila puder, rumenilo, ruž i maskara i što se toga tiče iznenadila koliko dobro ovaj gel otapa i puder pa čak i maskaru (maskara nije vodootporna). Imam osjetljive oči i ovaj gel sam sa strahom razmazala po trepavicama jer sam bila sigurna da će mi iziritirati oči međutim to se nije dogodilo (naravno dok sam se umivala sa ovim gelom imala sam zatvorene oči). Što se neke teže šminke tiče tu će vam ipak trebati dodatna pomoć nekog čistača . Olival micelarni gel s uljem smilja mi nije izazvao nikakve nepravilnosti, nije mi dodatno isušio kožu te nakon njegove primjene koža me nimalo ne zateže. Iako odlično uklanja i laganiju šminku ja ipak ovaj gel neću koristiti da sa njime uklanjam šminku već ću ga koristiti za završno umivanje nakon uklanjanja šminke.


OLIVAL MICELARNA PJENA S ULJEM SMILJA




ŠTO KAŽE OLIVAL :
Micelarna pjena nježno čisti kožu lica i područja oko očiju, uklanja nečistoće i ostatke šminke. Na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće i nježnosti. Namijenjena je normalnoj i masnoj koži.

UPOTREBA :
Pjenu istisnuti na dlan, nanijeti na lice i područje oko očiju te nježno zapjeniti i temeljito isprati.




PAKIRANJE :

Pritiskom na pumpicu tekućina iz prozirne bočice od plave plastike izlazi u obliku bijele pjene. Miris je blag  prepoznatljiv kao i ostali Olival proizvodi te kao i miris Olival micelarnog gela odmah po umivanju nestane sa kože.




MOJI DOJMOVI :

 Olival micelarna pjena namijenjena je uklanjanju nečistoća i ostataka šminke i kao i Olival micelarni gel taj posao odrađuje zaista dobro. Ovu pjenu ja koristim za jutarnje umivanje ili za skidanje ostataka šminke ali sam ju testirala i u uklanjanju šminke i tu se pokazala vrlo slično Olival micelarnom gelu koji ipak mrvicu bolje odrađuje dio otapanja šminke. Pjena ima skoro identičan sastav micelarnom gelu i iako me pjena nije posebno isušivala (namijenjena je normalnoj i masnoj koži a ja imam suhu ) nakon umivanja bi me lice ipak malo zatezalo dok ne nanesem kremu. Jedan dan sam isprobala na jednoj strani lica Olival micelarni gela a na drugoj strani Olival micelarnu pjenu i sa obzirom na moj tip kože (suha) i osjećaj nakon umivanja ipak je micelarni gel moj favorit a i tekstura gela mi se puno više sviđa.

PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

1 komentar: