srijeda, 31. listopada 2018.

MAKE UP REVOLUTION RE-LOADED ICONIC FEVER

Dolaskom jeseni počinjemo birati nešto jaču šminku a sjenila inspirana jeseni opet se vraćaju na velika vrata. Ukoliko ćete ove jeseni kupiti samo jednu paletu sjenila, neka to bude upravo Makeup Revolution Re-Loaded u nijansi Iconic Fever jer ćete upravo u toj paleti pronaći sve nijanse sjenila koje ćete trebati.






UPOZNAJMO MAKEUP REVOLUTION :

Makeup Revolution donosi apsolutnu revoluciju u svijet make-upa! Ovaj londonski kozmetički brand nudi vrlo kvalitetnu, a istovremeno cijenom dostupnu dekorativnu kozmetiku koja će vas sigurno oduševiti. Makeup Revolution je postao popularan prije svega zahvaljujući svojim luksuznim sjenililma za oči koje nude vrlo pigmentirane šarolike nijanse svih boja. Osim paleta u asortimanu branda također možete pronaći drugu visoko kvalitetnu dekorativnu kozmetik, kao na primjer ruževe, rumenila, pudere ili kistove. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution zainteresirati će vas svojim originalnim i istovemeno praktičnim dizajnom proizvoda koji ćete jednostavno obožavati. Sa luksuznim brandom Makeup Revolution svome make-upu dodati ćete istinsku originalnost i stil.

MAKEUP REVOLUTION RE - LOADED


Paleta za oči MakeUp Revolution Re-Loaded otvoriti će mogućnosti za stvaranje nevjerojatnih varijacija make-upa očiju.

SVOJSTVA :
  • pigmentacija je vrlo intenzivna
  • lako kombiniranje nijansi
  • za dnevnu i noćnu šminku
  • svjetlucavi i mat efekt
Makeup Revolution proizvode možete kupiti na Notinu i možete izabrati između 8 različitih  Re-Loaded paleta. Paleta o kojoj  danas pišem je Makeup Revolution Re-Loaded Iconic Fever.

PAKIRANJE :

Makeup Revolution Re-Loaded Iconic Fever paleta sjenila dolazi u praktičnoj, plastičnoj ambalaži sa prozirnim poklopcem. U paleti se nalazi 15 sjenila, 5 nijansi sjenila je shimmerasto a 10 ih je mat. Svako sjenilo dolazi u količini od  1,1 grama.








SASTAV :





MOJI DOJMOVI :

Čitajući recenziju za željenu UR Heat paletu pronašla sam podatak da je Makeup Revolution Re-Loaded njezina dupe verzija. Već sam napisala da se u Makeup Revolutin paleti nalazi 15 sjenila, 10 mat nijansi i 5 shimmer nijansi. Ova paleta me je zaista impresionirala jer su nijanse vrlo kremaste i lako se nanose a pigmentiranost je odlična. Ono zbog čega mi se paleta posebno sviđa je izbor nijansi, možete kreirati sve od nude looka , preko smeđeg smokey eye looka pa sve do trenutno popularnih lookova inspiranih jeseni u nijansi burgundy. Osim varijacija nude, smeđih i crvenkastih nijansi u ovoj paleti naći ćete i narančastu nijansu koja je meni odlična u svojstvu tranzicijskog sjenila.
Većina sjenila je odlično pigmentirana ali za neka će vam ipak trebati podloga za sjenila kako bi istaknuli pojedinu nijansu. Sjenila se ne truse i trajnost je također više nego dobra.
Ova paleta je zaista pravo oduševljenje ukoliko uzmete u obzir omjer njezine cijene i kvalitete. 

Nema komentara:

Objavi komentar