četvrtak, 3. rujna 2020.

LA`DOR

 Nije nikakva novost da je korejska kozmetika u samome vrhu kada je o njezi kože riječ. Na ovome blogu ste često mogli pronaći recenzije k - beauty proizvoda sa obzirom da sam se i sama uvjerila u njihovu djelotvornost. Međutim sve do ove recenzije nisam se imala prilike susresti sa korejskim proizvodima za njegu kose.

U nastavku pročitajte jesu li korejski proizvodi za njegu kosu jednako učinkoviti kao i oni za njegu kože...



LADOR KERATIN LPP ŠAMPON




Lador šampon za suhu i oštećenu kosu

Profesionalno formulirani šampon koji dubinski čisti vlasište i nečistoću skupljenu u kutikuli kose, čuva boju i elastičnost kose, a istovremeno sprječava lomljenje, oštećenje od sunca i vlage. Osim keratina, sadrži proteine iz pšenice i svile koji pomažu vratiti proteine u kosu. Hidratizira i njeguje oštećenu kosu. Njegova slaba kiselost tretira kosu koja je suha, gruba i oslabljenja tretiranjem bojama. Sadrži i različite vrste ekstrakata biljnih ulja poput argana, jojobe i avokada. Zahvaljujući svojim sastojcima kosi daje intenzivnu hidrataciju koja ju čini glatkom, mekom i sjajnom.



SASTAV :

Aqua, Cocamidoprpyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Butylene Glycol, Glycerin, Lauramide DEA, Lauramine Oxide, TEA-Cocoyl Glutamate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceril Cocoate, PPG-3 Caprylyl Ether, Parfum, Citric Acid, Polyquaternium-10, Betaine, Hydroxypropyl Chitosan, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Silk, Hydroxyacetophenone, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Dipropylene Glycol, Zein, Argania Spinosa Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Benzyl Salycyclate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Lysmeral, Hydroxycitronellal

Ne sadrži silikon, paraben, mineralna ulja.

NAČIN KORIŠTENJA :  Kosu temeljitonisperite mlakom vodom. Uzmite odgovarajuću količinu šampona u ruku i nježno umasirajte u kosu, zatim je temeljito isperite mlakom vodom.



LADOR LRP TREATMENT ( Keratinski tretman )





Polipeptidi male molekularne težine nose aktivne sastojke duboko u kosu i ojačavaju je s trenutnim učinkom. Maslinovo i jojojoba ulje optimiziraju vodeno - uljnu ravnotežu kose i čine ju mekom i sjsjnom. Blaga formula  i blago kiseli pH od 5,5 za zdravu kosu i vlasište bez silikona, parabena ili etanola.





SASTOJCI

Aqua, Cetearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oley Alcohol, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Stearamidopropyl Dimrthylamine, Perfume, Lactic Acid, Citric Acid, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerol, Raspberry Ketone, Glycerin, Octyldodeceth-20, Octyldodeceth-18, Benzophenone-9, Hydrolyzed Collagen, C12-18 Dialkyldimony Chloride, Panthenol, Benzyl Salicylate


NAČIN KORIŠTENJA :

Svakodnevno korištenje : nakon šamponiranja, nanesite obilatu količinu balzama na ruke i umasirajte u kosu od korijena do vrhova. Isperite s puno mlake vode.

Kao tretman : ostavite regenertor na kosi 10 do 15 minuta i pokrijte kapicom, vrećicom ili ručnikom.


LADOR KERATIN POWER GLUE (TRETMAN BEZ ISPIRANJA)




Keratinski tretman za suhu i oštećenu kosu

Serum za kosu koji će obnoviti i osnažiti suhu i kemikalijama tretiranu kosu. Ovaj serum za kosu sadrži puževu sluz koja djeluje na jačanje pramenova i dlake s dodatnom zaštitom od oštećenja od topline. Keratin pomaže vratiti proteine u kosu oštećenu kemijskim tretmanima ili vućim zrakom, dok ulje sjemenki moringe i kolagen pomažu u stvaranju zdravih pramenova dajući im dodatni sjaj i glatkoću.

Ovaj serum  za kosu namijenjen je kosi kojoj je potrebno oživljavanje od oštećenja bojom ili toplinom kao i svima koji samo žele da njihova kosa izgleda mekše i svilenkastije.





SASTAV


Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Dimethiconol, Hydroxyacetophenone, Parfum, Cetrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyethyl Urea, Tocopheryl Acetate, Moringa Oleifera Seed Oil, Snail Secretion Filtrate, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Hexyl Cinnamal, Limonene


NAČIN KORIŠTENJA : Nanesite na vlažnu kosu fokusirajući se na oštećene dijelove poput vrhova.                                               Nije potrebno ispirati. Koristite do 4 puta tjedno.



LADOR PERFECT HAIR FILL UP (TRETMAN ZA KOSU S ISPIRANJEM)





Ampula za suhu i oštećenu kosu

Visoko koncentrirana ampula za kosu savršena je za pomlađivanje suhe i oštećene kose. Sadrži svilu, kolagen i keratin. Kolagen aktivira metabolizam i daje kosi predivan prirodni sjaj. Keratin je prirodni protein koji se već nalazi u kosi. Ovaj tretman pomaže da ga se obnovi, pomažući da dobijete glatku, sjajnu kosu. Ampula ima djelovanje već nakon prve upotrebe.





SASTAV
Alcohol, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Benzyl Glycol, OParfum, PEG-12 Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Raspberry Ketone, Ceramide NP, Hydrolized Keratin, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Butylene Glycol, Octyldodeceth-20, Glyoxyloyl Carbocysteine, Glyoxyloyl keratin amino acids, Octyldodeceth-16, Phyllanthus Emblica Extractćš

NAČIN KORIŠTENJA : 1. Pomiješajte sadržaj ampule u posudi sa 10 ml vode. Tijekom miješanja                                                     nastati će bijela kremasta pasta. Nanesite pastu na vlažnu kosu nakon                                                        šamponiranja i ostavite djelovati 3 do 10 minuta. Isperite mlakom vodom.

                                         2. Drugi način korištenja je direktno nanošenje ampule na mokru kosu.                                                         Nanesite sadržaj ampule i umasirajte u kosu. Isperite mlakom vodom.





MOJI DOJMOVI :

Predstavljanje sam započela  La`dor šamponom pa ću onda tim redom i napisati dojmove. La`dor Keratin LPP šampon je jedan od najboljih šampona koje sam do sada isprobala. Osim što izvrsno čisti kosu i vlasište, ovo je prvi šampon nakon kojega je moja kosa mekana i glatka kao nakon njege. Moja kosa je inače od blajhanja jako suha i dosta se petlja tako da me fascinira kako se u toku pranja odmrsi i baš bude svilenkasta. Svakako planiram opet kupiti ovaj šampon nakon što ga potrošim.

La´dor keratinski tretman je svojom teksturom nekako između balzama i maske za kosu ( nešto gušći od balzama a ipak malo rijeđi od maske za kosu). Prvi puta kada sam koristila ovaj proizvod sam bila skeptična da će proizvod koji mi je izgledao kao obični balzam biti dovoljan za moju suhu kosu koja je vrlo zahtjevna za raščešljavanje. Međutim, kao i šampon, ovaj tretman me je i više nego pozitivno iznenadio. Kosa je nakon La˙dor keratinskog tretmana dubinski obnovljena i nahranjena, mekana je i podatna a raščešljavanje mi više nije problem. Vjerojatno ću par puta napisati, ali nema veze, da jednostavno uživam u mirisu svih ovih proizvoda.

La`dor Keratin Power Glue je tretman bez ispiranja i djeluje baš kao što mu i ime kaže, poput ljepila za kosu. Da me ne shvatite pogrešno, kosa vam od ovog tretmana neće izgledati zalijepljeno ili biti ljepljiva već nakon ovog tretmana vaša kosa izgleda kao da nema niti jednog ispucalog kraja. Nakon nanošenja ovog tretmana (nanosi se na vlažnu kosu ) moja kosa je nevjerojatno mekana i sjajna i puno se lakše oblikuje. Iako imam dugu kosu dovoljno mi je samo pola ampule za jedno korištenje.

I za kraj,moji dojmovi La`dor tretmana za kosu sa ispiranjem koji me je, kao uostalom kao cijela ova linija proizvoda oduševio. U pakiranju se nalazi 4 ampule od po 13 ml, a ampulu možete koristit na dva načina: 1. tako da nanesete ampulu direktno na kosu ili 2. da ampulu pomiješate sa 10 ml vode. Kako imam jako dugu kosu mislila sam da ću dobiti količinski veću količinu ako ju koristim na 2. način. Ono što me je najviše iznenadilo je da od ampule ( koja je prozirna tekućina ) i vode miješanjem nastaje bijela kremasta emulzija. La`dor tretman za kosu moju kosu ostavlje nevjerojatno nahranjenom i glatkom a pri tome ju nimalo ne otežava. Još jednom želim naglasiti koliko me je cijela La`dor kolekcija pozitivno iznenadila i oduševila. Ono što je zajedničko svim ovim proizvodima je njihov specifičan ali nježan miris (koji se meni osobno jako sviđa, i čak neko vrijeme ostaje u kosu nakon nanošenja tretmana vez ispiranja ), i savršeni učinak koji se vidi već nakon prvog korištenja. Nakon što sam neko vrijeme koristila isključivo La`dor proizvode mogu iskreno reći da moja kosa nije nikada izgledala zdravije i sjajnije. Ono što smatram velikom prednošću ovoga brenda je što na pojedinim proizvodima ima jasno naznačenu pH vrijednost proizvoda jer je utvrđivanje pH vlasišta i održavanje njegove prave vrijednosti od najveće važnosti za zdravlje kose. pH vrijednost zdravog vlasište je između 6,5 i 5,5 .

Ukoliko imate kosu koja je suha i oslabljena od raznih kemijskih tretmana svakako dajte šansu La`dor proizvodima. Ove proizvode možete pronaći u Bipi ili na Lily.hr .





Nema komentara:

Objavi komentar