subota, 28. studenoga 2015.

ESSENCE MERRY BERRY BLAGDANSKA KOLEKCIJA

Kroz koji dan ulazimo u "najluđi " mjesec u godini - prosinac. To je mjesec poslovnih domjenaka, partija, obiteljskih okupljanja i izlazaka. Naravno da taj mjesec želimo posebno zablistati .
Ove godine Essence se pobrinuo za naš blistav izgled sa svojom novom trendovskom kolekcijom kolekcijom "merry berry".




essence merry berry sjenila

Naglašene oči. Visoko pigmentirana sjenila za oči u ljubičastoj i cooper nijansi pružaju prekrasan, metalik efekt. Dugotrajna i nježna tekstura sjenila je lagana za nanošenje. Dostupno u nijansama     01 the perfect dress i 02 the masked ball.

MPC 16,90 kn












essence merry berry-highlighter puder

Svjetlucave zvijezde. Nježna puderasta tekstura highlightera dolazi sa ljupkim otiskom zvijezdica. Pruža tenu nježan i zlatan sjaj za prekrasan sjajni izgled.  Dostupno u nijansi 01 i love my golden pumps.

MPC 28,90 kn








essence merry berry - ruž za usne

Sjajno vs. mat. Usne će zasigurno privlačiti poglede zahvaljujući dugotrajnom ružu u tamnoj berry, intenzivnoj berry -rozoj i svjetlo crvenoj nijansi. Berrry i berry-roza osiguravaju nježan sjaj dok crvena nijansa omogućuje izražajne usne sa mat završetkom. Dostupan u nijansama 01 let´s berry-tales begin, 02 pink & perfect  i 03 red rocks.

MPC 19,90






essence merry berry - mirisni zlatni puder u prahu

Puder u prahu. Puder omogućava nježan zlatni sjaj na licu i dekolteu za prekrasne naglaske. Zaobljena , zlatna bočica sa pumpicom će zasigurno privlačiti poglede na polici u kupaonici. Dostupno u 01 i love my golden pumps .

MPC 29,90 kn






essence merry berry- lak za nokte

Luksuzan lak za nokte. Ove zime nokti će zablistati u nijansama tamnoj ljubičastoj, shimmering ljubičastoj, intenzivnoj berry-rozoj i svijetlo crvenoj. Pružaju noktima sjajan, dugotrajan završetak sa savršenim prekrivanjem. Pakiranje laka sa zlatnim, zaobljenom čepom pretvara lak za nokte u prekrasan dragulj. Dostupan u nijansama: 01 the masked ball, 02 purple with purpose, 03 pink & perfect i 04 red rocks.

MPC 16,90 kn








esence merry berry - nadlak

Zlatni nokat. Ovo je savršeni nadlak za one koje žele pružiti nalakiranim noktima zlatni dodir. Efektan lak sa zlatnim pahuljicama-za manikuru s wow učinkom. Dostupan u 01 i love my golden pumps.

MPC 16,90 kn








essence merry berry-miris za kosu

Miris/njega. Specijalan miris za kosu pruža kosi nježan sloj zlatmne prašine s mirisom toaletne vode " like the party of my life ". Omogućuje lakše češljanje kose i ostavlja kosu mekanom. Dostupan u  01 i love my golden pumps .

MPC 29,90 kn



I za kraj dobra vijest:
Kolekcija essence merry berry će biti dostupna na prodajnim mjestima DM-a, KOZMA, BIPE ( u svim poslovnicama ) tokom 12. mjeseca .



Sviđa li vam se ova blagdanska kolekcija ? Koji je vaš favorit ?

Nema komentara:

Objavi komentar