ponedjeljak, 16. svibnja 2016.

TESTER BOX SVIBANJ

Ima li što ljepše nego kada vas u ponedjeljak ujutro probudi dostavljač sa ovakvom čarobnom kutijom koja iz svega glasa vrišti : LJETO STIŽEEEEE !
























U Tester boxu za svibanj nalazi se čak 4 proizvoda pune veličine.




PROIZVODI U PUNOJ VELIČINI :












ALmagea SUNLOVE SKIN+. Prirodni pripravak koji zbog sinergijskog učinka aktivnih tvari,ulja sjemenki borača i argana te ulja ploda uljane palme, vitamine E, selena, astaksantina i koenzima Q10, priprema kožu za izlaganje suncu i štiti je od pretjerane produkcije slobodnih radikala te pridonosi zaštiti stanica kože od oksidativnog stresa. Čuva ljepotu kože - hrani kožu iznutra. Jedna kapsula dnevno s dosta tekućine, uz obrok.
Cijena za 30 kapsula : 121,50 kn







Uriage BARIESUN SPF50+ krema za lice. Za osjetljivu kožu. Pruža potpunu i vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka te slobodnih radikala. Osim maksimalne zaštite, hidratizira, štiti kožnu barijeru i pruža zaštitu od UV induciranog DNK oštećenja. Ima poboljšano djelovanje zahvaljujući pažljivo odabranom kompleksu UV filtera nove generacije. Ne sadrži parabene, nekomedogena je i hipoalergena. Poboljšane teksture, lakše razmazivosti, ugodnog mirisa i potpuno transparentna.
Cijena za 50 ml - 119 kn









Schwarzkopf essence ULTIME AMBER+OIL ANTI-BREAKAGE šampon. Nova linija za njegu kose bori se protiv suhe, krhke kose. Formula s visokokvalitetnim tekućim ekstraktom jantara i uljem marelice obnavlja i jača vlasi iznutra, daje im sjaj te smanjuje opadanje kose sprječavanjem lomljenja vlasi do 95 %.
Cijena za 250 ml - 26 kn










Garnier Action Control Thermic. Prvi Garnierov antiperspirant s termoaktivnim sastojcima je inovacija otporna do 45°C te je posebno prikladna za visoke ljetne temperature. Dostupan je u spreju i roll-onu te je obogaćen upijajućim mineralitom koji upija četiri puta više vlage u odnosu na vlastiti volumen pružajući učinkovitu zaštitu protiv znojenja i omogućavajući pritom koži da diše. Pruža dokazanu zaštitu protiv neugodnih mirisa tijekom 72 sata.
Cijena za 50 ml - 23,90 kn.















Giardino dei Sensi Orchidea gel za tuširanje. Ovaj gel za tuširanje pružitće vam harmoniju osjetila prilikom tuširanja te ostaviti vašu kožu mekom, mirisnom i glatkom. Senzualan, profinjen miris orhideje za nježnu i baršunasto meku kožu. Dostupan u odabranim dm prodavaonicama.
Cijena za 250 ml - 23,90 kn








NIVEA CREME CARE maramice za čišćenje lica. Iznimno mekane maramice za uklanjanje make-upa i nečistoća na učinkovit i ugodan način čiste kožu te ju lagano hidratiziraju. Zaštitna njega pruža dubinsko, ali i blago čišćenje uz osvježavajući miris NIVEA kreme.
Cijena za pakiranje od 25 kom - 26 kn.






NIVEA CREME CARE krema za čišćenje lica. Njegujuća krema s Euceritom i pantenolom uklanja make-up i nečistoće, pouzdano ali nježno. Koža je hidratizirana već tijekom čišćenja dok njezina prirodna razina hidratacije ostaje zaštićena. Pruža jedinstven osjećaj mekoće na koži uz osvježavajući miris NIVEA kreme. Pogodna je za sve tipove kože.
Cijena za 150 ml - 42,50 kn




Matis Intenzivna hidratantna krema SOS nutri+. Krema za suhu, tzv. krokodilsku kožu. Hranjivih, zaštitnih i regeneracijskih svojstava, omogućit će koži proizvodnju lipida koji su joj potrebni. U kombinaciji s eteričnim uljima i narančinim cvijetom, također će umiriti i opustiti kožu.
Cijena za 200 ml - 836 kn




MOJI DOJMOVI :

Najprije vam moram reći da me dizajn Tester boxa za svibanj naprosto oduševio, ovo mi je daleko najljepši box . Obožavam ljeto i sve vezano za ljeto i zato me osim samoga dizajna oduševio i sadržaj boxa a posebno Almagea SUNLOVE SKIN+ kapsule, Uriage BARIESUN SPF50+ krema za lice,
Schwarzkopf essence šampon i Giardino dei Sensi Orchidea gel za tuširanje ( miris je predivan ).
Tester box me iz mjeseca u mjesec sve više oduševljava i iako je box iz travnja bio odličan ovaj mi je kao ljubiteljici preparative daleko najbolji. Nivea maramice za uklanjanje make-upa sam već isprobala ali se zato veselim isprobati i Nivea kremu za čišćenje lica. Ako moram naći neku zamjerku onda je to Matis Intenzivna hidratantna krema SOS nutri+ zato što smatram da je 10 ml možda u redu za probni uzorak kreme za lice ali kada se radi o tijelu to je zaista zanemariva količina. Ne sumnjam da je krema zaista odlična ali to će na žalost saznati samo moja lijeva ruka jer za drugu ruku nemam kreme. Ali ajde neću tražiti dlaku u jajetu i navela sam jednu primjedbu tek toliko da ne bude da samo hvalim. Ali činjenica je da pojava Tester boxa uveseli svaki 15. dan u mjesecu i hvala mu na tome.




Jeste li naručili svoj Tester box za svibanj ? Kakvi su vaši dojmovi ?






4 komentara:

  1. Dizajn ove kutijice mi se jako svida, proizvodi su bas po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ima super prouzvoda fb svjetlana rimoldi

    OdgovoriIzbriši
  3. ja bih volela da nesto slicno ima i u Srbiji... jedino onaj Glambox,al mi je on malo antipatican, ovo mi se vise svidja :)

    OdgovoriIzbriši