četvrtak, 29. prosinca 2016.

ROMANA PRIRODNA KOZMETIKA BOOSTER C SERUM + HA SERUM ZA NJEGU LICA

Ako pratite moj blog onda ste upoznati sa mojom ljubavlju prema prirodnoj kozmetici i znate da za mene nema veće sreće nego kada otkrijem neki novi a učinkovit proizvod. Ovoga puta želim vam predstaviti Booster C serum + HA serum za njegu lica koji sam koristila puna 3 mjeseca i koji me je zaista oduševio. Uz serum na probu sam dobila i 2 testera kreme za lice.




UPOZNAJMO ROMANA PRIRODNU KOZMETIKU :

Romana prirodna kozmetika je homemade kozmetika individualnog pristupa, izrađena u dogovoru s Vama i prema potrebma Vaše kože  ( personalizirana prirodna kozmetika ). Rađena isključivo od hladno tiještenih nerafiniranih biljnih ulja i maslaca, kemotipiziranih eteričnih ulja, kvalitetnih hidrolata, prirodnih biljnih ekstrakata, glina, biljnih prahova i ostalih kvalitetnih aktivnih sastojaka. Ne sadrži štetne sastojke poput parabena i ostalih nepoželjnih sastojaka.




ŠTO KAŽE ROMANA PRIRODNA KOZMETIKA :

Booster C serum s hijaluronskim kiselinama doprinosi mladenačkom izgledu kože, čineći ju zaglađenijom, ujednačenijom i čvršćom. Namijenjen je svim tipovima kože.
On ustvari objedinjuje tri seruma u jednom proizvodu. Sadrži više aktivnih sastojaka, a glavni sastojci ovog seruma su stabilni oblik vitamina C, dva oblika hijaluronske kiseline i booster.
BOOSTER djelule iznutra stimulirajući biosintezu hijaluronske kiseline i elastina u koži te na taj način vraća koži tonus, čvrstoću, elastičnost i gipkost.

VITAMIN C, antioksidans, djeluje anti-age, stimulira sintezu kolagena i prevenira fotostarenje, ujednačava ten i izbjeljuje postojeće hipepigmentacije, pospješuje zarastanje i izbjeljivanje ožiljaka nastalih kao posljedica akni.
Vitamni C u booster serumu zastupljen je preme vašim željama : 6 %, 10 %, 15 %.

HIJALURONSKE KISELINE osiguravaju iznimno bogatu hidrataciju kože. U serumu zastupljena su dva oblika i to hijaluronska kiselina manje molekularne mase i hijaluronska kiselina veće molekularne mase. Hijaluronska kiselina manje molekularne mase ima sposobnost prodiranja kroz površinski sloj kože u dublje slijeve pa na taj način ona djeluje iznutra, djeluje na metabolizam kože, učvršćuje strukturu kože, povećava elastičnost kože, odgađa starenje kože, smanjuje i izglađuje već postojeće bore. Zajedno s hijaluronskom kiselinom veće molekularne mase doprinosi bogatoj hidrataciji kože, glatkoći, mekoći i mladenačkom izgledu. 


NAČIN PRIMJENE : Par kapi ujutro i navečer nanijeti na očišćenu kožu lica.





PAKIRANJE :

Booster C serum +HA serum za njegu lica se nalazi u staklenoj bočici od tamnog stakla koja radi lakšeg nanošenja seruma sadrži i staklenu pipetu. Količina seruma je 30 ml. Serum je bezbojan, vodenaste teksture i ne ostavlja nikakve masne tragove na koži. Brzo se upija u kožu i ne trusi se. Miris ovoga seruma je prekrasan, i neko vrijeme nakon nanošenja ga osjetim a toliko mi se sviđa da bih voljela da imam takav parfem.

Pakiranje 30 ml, cijena 6 % je 130,00 kuna.
Pakiranje 30 ml, cijena 10 % je 135,00 kuna.
Pakiranje 30 ml, cijena 15 %  je 145,00 kuna.



SASTAV :

hamamelis, bušin, smilje, hijaluronske kiseline, vitamin C, lopoč, krastavac, PCA, crvena alga, booster, vitamin E, emulgator, mliječna kiselina, geogard, bisabol, prirodni miris

Nešto više o sastojcima :

Ostale sastojke Booster C seruma + HA  čine odabrani hidrolati bušina, smilja, hamamelisa, bez dodataka pročišćene vode, biljni i cjetni ekstrakti, alge, ovlaživači kože, vitamin E, aktivni sastojci protuupalnog i regenerativnog djelovanja, a svi oni skupa sinergijski djeluju s boosterom, vitaminom C i hijaluronskim kiselinama.
Hidrolat bušina je jedan od najpoznatijih anti-age hidrolata. To je hidrolat koji ublažava crvenilo, a ima i antivirusno djelovanje. Hidrolat smilja je vjerojatno jedan od općepoznatih anti-age hidrolata poznat pod nazivom imortela ( besmrtna ). Ima snažan regenerativan učinak koji je i posljedica pojačanog protoka krvi u koži. Zato ga umorna koža jednostavno obožava. Hidrolat hamamelisa je univerzalan hidrolat, pogodan je za svaki tip kože. Regenerira kožu, ima anti-age učinak, lagano zateže kožu i daje joj tonus, a upravo zbog adstrigentnog djelovanja obožava ga mješovita i masna koža odnosno koža koja ima izraženije pore. Ekstrakt cvijeta bijelog lotosa ima omekšavajuća i hidratantna svojstva, štiti i regenerira kožu, ima anti-age učinak. Sadrži antioksidanse, vitamin C, flavonoide, tanine i polisaharide te pročišćavajuće minerale. Ekstrakt krastavca je biljni ovlaživač kože bogat vitaminima, elementima u tragovima i mineralima. Osim što kožu hidratizira, on joj vraća njen prirodni sjaj. Gel crvene alge prirodno potiče stvaranje kolagena, a time djeluje na smanjenje bora, pojačavanje tonusa i elastičnosti kože. Natrij-PCA  je prirodni ovlaživač, humektans koji ima ulogu zadržavanja vode u koži. Vitamin E je već svima poznati antioksidans. Mliječna kiselina za regulaciju PH kiselosti. Bisabol na kožu djeluje umirujuće, snažno protuupalno i regenerativno, a djeluje i protiv nekih gljivica i bakterija. Tu je još i emulgator te prirodni miris diskretne ugodne note. Serum je od kvarenja zaštićen Geogardom koji je dozvoljen u ekološkoj kozmetici. 

Booster C serum s hijaluronskim kiselinama čuva se u hladnjaku. Rok trajanja je 3 mjeseca.





MOJI DOJMOVI :

Svjesna sam da je ova recenzija malo duža ali jednostavno za mene pisati o proizvodima prirodne kozmetike a da se ne osvrnem malo više na sastojke i kako koji djeluje na kožu jednostavno nije prihvatljivo. Sa svakim novim otkrivenim proizvodom prirodne kozmetike sve sam svjesnija koliko se zapravo kvalitetnih sastojaka može spojiti u jednom proizvodu. Nemojte me krivo shvatiti, mene u odabiru kozmetike tj. prvenstveno preparative zanima samo jedan uvjet a to je učinak ali sretna sam da sam otkrila proizvode koji uz to što su djelotvorni u sebi ne sadrže odnosno sadrže minimalno štetnih sastojaka. Mislim da ste već po dužini recenzije mogli shvatiti da je ovaj proizvod već od prvog dana korištenja postao jedan od mojih omiljenih proizvoda. Što još reći a da nisam već napisala ?  Booster  C serum + HA serum za njegu lica se vrlo brzo upija, na licu ne ostavlja masne tragove a odličan je i kao podloga za puder. Ono što mi se jako sviđa kod ovoga proizvoda je da se ne trusi za kože. Ja sam ga navečer koristila samo ovaj serum a ujutro bih ga kombinirala sa svojom kremom. Ono što mi se posebno svidjelo kod ovoga proizvoda je njegov miris, koji se osjeti još dugo nakon nanošenja. Miris je meni predivan a nije nimalo težak, tako sam jedan dan nakon nanošenja imala neke goste i svako toliko sam u zraku osjetila neki miris koji mi se jako sviđao a koji mi je bio relativno nepoznat i ispitujem ja svih tko ima koji parfem i nije mi jasno koji mi se tako sviđa. Tek sam drugi dan kada sam nanijela serum shvatila da sam si to cijelo vrijeme ja mirisala. Što se tiče učinkovitosti seruma on zaista radi sve što piše da radi odnosno lijepo hidratizira kožu, čini ju zaglađenom i ujednačenom. Bore su puno manje vidljive, čak su mi i neke flekice koje su mi ostale od akni nestale. Općenito moja koža je izgledala puno bolje i baš je imala onaj zdravi sjaj. Mislim da najviše u prilog ovome serumu govori i činjenica da sam mjesec dana nakon što sam ga počela koristiti napunila 35 godina i da me dosta njih pitalo kako mi koža izgleda tako lijepo i zategnuto. I naravno da ne zaboravim napomenuti da proizvod na mojoj inače osjetljivoj koži nije izazvao nikakve negativne reakcije. Na početku sam napisala da sam uz ovaj serum dobila i 2 testera krema za lice (jedna je za suhu kožu a druga za izraženije suhu) i prvi dojam  je i više nego pozitivan ali o njima ćete nešto više čitati nekom drugom prilikom.


I za kraj ono što vas vjerujem najviše zanima a to je gdje možete kupiti ovaj divan serum za njegu lica (a možda pronaći i neki drugi vjerujem isto tako odličan proizvod). Za kupovinu ali i sve ostale informacije kako o ovome tako i od drugim proizvodima svakako posjetite Romana prirodna kozmetika ili pošaljite mail sa upitom na romana.prirodna.kozmetika@gmail.com .

PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

Broj komentara: 12:

  1. Odlična recenzija i jako primamljiv proizvod. 😘😊👍

    OdgovoriIzbriši
  2. Voljela bi isprobati,po tvom dojmu sam prilično zainteresirana za takve serume.
    😊

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj ako budeš tražila nešto slično... Moj dojam nakon korištenja ovog proizvoda je zaista odličan :)

      Izbriši
  3. Uvijek sam za prirodne proizvode i u zadnje vrijeme sve gledam nekako da tako i bude.Ovo mi se jako sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa :) Ukoliko probaš slobodno podijeli ovdje svoje dojmove :)

      Izbriši
  4. Hvala na ovako iscrpnoj recenziji. Baš ste me razveselili <3 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kada je proizvod dobar nije teško napisati iscrpnu recenziju :). Hvala vama, uvijek je lijepo čuti pohvale za rad :)

      Izbriši
  5. nas trazim serum za lice, dobar a prihvatljive cijene

    OdgovoriIzbriši
  6. super recenzija jesi možda zainteresirana za nove suradnje sa prirodnom kozmetikom???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slobodno mi se javi putem maila ili Facebook stranice pa se dogovorimo :)

      Izbriši