utorak, 8. kolovoza 2017.

NEW IN SRPANJ 2017.

Prošao je prvi tjedan kolovoza a ja sam vam odlučila pokazati kakve sam sve divotice kupila i dobila u srpnju i da znate koje recenzije vas očekuju.







Dove dezodorans od kruške je ponovljena kupnja i apsolutni sam zaljubljena u ovaj miris. Za deziće je uvijek teške davati preporuke jer naravno ne znojimo se svi jednako pa o učinku ovoga dezića neću posebno pisati (za neke ekstremnije uvjete iskreno baš i nije ) ali miris kao što sam rekla obožavam. Kako sam išla na more bila mi je neophodna vodootporna maskara i izbor je pao na Catrice Rock Couture 24h vodootpornu maskaru a usput sam kupila i ovaj Catrice crni tuš. Balea crne flasteriće za nos sam kupila na preporuku i nadam se da će mi biti dobri jer još nisam našla flasteriće ovoga tipa koje zapravo i nešto rade (slobodno mi ostavite preporuku ako ste probale neki učinkovit proizvod ovoga tipa ). U Bip su bile na nekom sniženju Loreal maskare pa sam se odlučila za Miss Baby Roll ljubičasto međutim nakon prvog nanošenja moram reći da sam se nekako razočarala. Onako ne napravi ništa posebno na trepavicama a i boja je baš slabo vidljiva. Ne znam, jednostavno sam očekivala više. Sa druge strane Essebce Prismatic Rainbow glow highlighter me oduševio već pri prvom nanošenju i bez problema može stati ponosno uz bok i puno skupljim proizvodima ove vrste.




Često koristim maske za lice a u zadnje vrijeme najviše crne i sa svim mogućim vrstama gline pa sam si sa ebaya naručila ovaj silikonski kistić i to za neku smiješni cijenu od 7 ili 8 kuna. Vrlo sam zadovoljna i vrlo lako nanosim maske sa njime uz minimalan nered .







Već neko vrijeme čitam o korejskoj kozmetici i velika mi je želja isprobati sve, ali odnekuda ipak moram početi zar ne :) ? Za početak sam sa BeautynetKorea naručila tri  stvari i to Mizon kremu za njegu područja oko očiju i dvije BB kreme - Moisturizing BB Petit SPF 30 PA++ i MISSHA  Perfect cover BB cream SPF 42 PA+++ i to u nijansi 21. Neću sada previše pisati o njima jer vas uskoro očekuje detaljna recenzija.



Ljeto je kao stvoreno za obnovu dekorative pa tako nisam mogla propustiti priliku kada sam bila u Trstu i ne kupiti ovaj KIKO bronzer. Već duže vrijeme pikiram ovaj Golden Rose tekući ruž u nijansi 10 i iskreno ne znam što bi vam pametno napisala jer iako sam ja oduševljena kako mi stoji na fotografijama mi ispadne baš jako loše ( onako kao da nemam usta ako me kužite ) a i okolina je podijeljena, jednima je predobar a drugi mi govore da je baš ruža i siv. Ne znam možda napravim i njegovu recenziju, nisam još sigurna ali mislim da će mi kada dođe zima puno bolje pristajati na ten. U Rijeci je bila održana Elfs revija i tom prilikom sam dobila poklon vrećicu u kojoj se je između ostalog našlo i tester pakiranje Clinique chubby lash maskare i ne mogu reći ništa drugo nego da je ova maskara fantastična i da ju želim i u full size pakiranju i to čim prije. U poklon vrećici je bio i Wet n Wild lak za nokte i tester od 15 ml Oxygen Pearl maske za lice koje sam iz nekog razloga zaboravila slikati ali maska će svakako dobiti svoju recenziju.


Ljeto je u punom zamahu a zna se da je ljeti ženski neprijatel No.1 celulit pa sam i ja odabrala svoje saveznike za borbu. L`Angelica Drenante Anticell je ponovljena kupnja i stvarno sam jako zadovoljna ovim čajem posebno u ove vruće dane. Pomaže izlučivanju suvišne tekućine a poseban je po tome što je to hladni čaj, znači natočite hladnu vodu u čašu, umočite filter vrećicu, sačekate par minuta i osvježavajući napitak je gotov. Pripazite samo na dvije stvari odnosno nakon 2 tjedna je preporučljivo napraviti pauzu i budite spremni da ćete dok pijete ovaj čaj tokom dana ( a noći ) puno više puta posjećivati mjesto gdje i car ide pješke. Ali toksini i suvišna tekućina nekako moraju pronaći svoj put od vas zar ne ☺. Guam anticelulitno blato je ponovljena kupnja ( kupujem ga već više od 10 godina), zadovoljna sam učinkom zaglađivanja kože a kako mi kapilare pucaju ovo je hladno blato.


Marina i Bocassy kozmetika* su me posebno razveselili poslavši mi novi Bocassy proizvod Resilience&Recharge noćnu kremu i jedan proizvod po izboru ( ja sam izabrala Bocassy serum strong firming and hydrating ).




Vichy me je razveselio kremom Slow Age* (serumom sam bila jako zadovoljna ) i neću ništa pisati posebno o ovoj kremi jer ona svakako zaslužuje svoju recenziju i to vrlo skoro.





Iz tvrtke Mativa group su me razveselili prekrasni theBalm proizvodima*



 Kao i odličnim Rexaline proizvodima*.






Biovitalis mi je poslao zlatni maslac za brže tamnjenje i melem za usne a čije recenziju možete pročitati ovdje.


Olival* me je razveselio pekmezom za ubrzano tamnjene sa zaštitnim faktorom 10 , Olival kremom za lice SPF30  i ovim preslatkim japankama.




Kad smo već kod proizvoda sa sunčanje moram vam još jednom pokazati paket proizvoda za sunčanje koji sam krajem lipnja dobila od Afrodita kozmetike* a detaljnije o proizvodima možete pročitati ovdje .




Ovo ljeto od sunca me štitila i Apivita ulje za tijelo SPF 30 i Apivita matirajuću krema za lice SPF30 a kupila sam si i Apivita  Express gold - Masku za blistavost s borovnicom. Kroz koji dan ide recenzija ovih Apivita proizvoda za zaštitu od sunca.

*PR PROIZVOD

Kako vam se sviđaju moji noviteti ☺?

1 komentar:

  1. Ja sam odusevljena Holika BB kremom, bas me zanimaju i tvoji dojmovi..

    OdgovoriIzbriši