petak, 29. prosinca 2017.

OLIVAL MICELARNA OTOPINA 2u1 S ULJEM SMILJA

Svi znamo koliko je važno ukloniti šminku za lica i da je to korak koji nikako ne smijemo preskakati želimo li imati lijepu i zdravu kožu. Iako možda i nije teško pronaći proizvod sa kojim ćemo uklanjati šminku sa lica, kada se radi o osjetljivom području oko očiju (pogotovo ako imate osjetljive oči kao ja) naći odgovarajući proizvod puno je teže. Već neko vrijeme moj HG proizvod za uklanjanje maskare je Mixa optimalno tolerantan dvofazni odstranjivač (obećajem i njegovu recenziju u neko skorije vrijeme) a da li sam u Olivalu pronašla dostojnu konkurenciju pročitajte u nastavku. 





ŠTO KAŽE OLIVAL :

Micelarna otopina za čišćenje nježne kože oko očiju odstranjuje nečistoće, ostatke šminke i dekorativnu kozmetiku s lica i trepavica. Posebnost ove otopine za čišćenje je prirodan sastav i dvije faze proizvoda, koje svaka na svoj način, dubinski čiste kožu. Masna faza je zelene boje zbog prirodnog klorofila, a otapa vodootpornu šminku i ostatke pudera, dok bezbojna vodena faza dubinski čisti pore i nježnu kožu lica. Osim što čisti kožu, otopina hrani i njeguje trepavice, te ispiranje nije potrebno.






PAKIRANJE :

Kao i većina micelarnih otopina tako i ova sa potpisom Olivala dolazi u prozirnoj, plastičnoj bočici količine 150 ml. Ono što ovu micelarnu otopinu razlikuje od drugih (po izgledu) jest što već na prvi pogled možete vidjeti da se sastoji od 2 faze - masne (zelene) i vodene baze. I upravo zbog toga ja bih dodala da iako je Olival ovaj proizvod nazvao micelarnom ovdje se radi o klasičnom dvofaznom odstranjivaču. Prije upotrebe važno je dobro protresti bočicu kako bi se pomiješale masna i vodena faza te nanijeti proizvod na blazinicu i nježno prisloniti na kapak. Miris je sličan ostalim proizvodima iz linije smilje ali je u ovom proizvodu puno blaži.



Cijena : 44,90 kuna

SASTOJCI :






ŠTO KAŽEM JA :

Već sam par puta naglasila da imam osjetljive oči te mi je izuzetno teško pronaći proizvod za uklanjanje maskare (pogotovo vodootporne) te sam dugo bila vjerna Mixa  dvafaznom odstranjivaču jer je on jedan od rijetkih koji skine maskaru a da mi ne iritira oči. Olival micelarna otopina 2u1 odlično uklanja maskaru (čak i vodootpornu) a koristim ju na način da protresem bočicu da se 2 faze pomiješaju, nanesem micelarnu na blazinicu (tj. u mome slučaju dvije jer volim odjednom riješiti oba oka :) ) i prislonim na kapak te pustim 20-ak sekundi. Micelarna odlično otopi šminku te nema potrebe za agresivnim trljanjem i rastezanjem ionako osjetljive kože oko očiju. Volim što ova micelarna nimalo ne iritira moje oči i što mi oči nakon uklanjanja maskare nisu crvene i ne peku me . Piše da ovaj proizvod njeguje trepavice a ja sam zaista prilikom uklanjanja maskare primijetila da mi na blazinici ne ostane toliko trepavica kao inače ( može biti i od nježnijeg uklanjanja ali ja volim misliti da je od Olival micelarne ). Jedina stvar kod ove micelarne koju bi netko mogao vidjeti kao manu ovoga proizvoda jest to što ostavlja mastan trag i iako u Olivalu kažu da ispiranje nije potrebno ja uvijek umijem lice nakon ( ali ja i inače koristim metodu dvostrukog čišćenja). Još jedna odlična stvar je da Olival micelarna otopina 2u1 zaista odlično uklanja dugotrajne mat ruževe a ne isušuje usne. Sve u svemu sa obzirom na kvalitetu i količinu proizvoda mislim da sam pronašla dostojnu konkurenciju dosad obožavanom Mixa odstranjivaču šminke. I da ne zaboravim napisati nešto što vjerojatno već znate ali eto mislim da vrijedi ponoviti - Olival micelarna otopina 2u1 s uljem smilja je proizvedena u Hrvatskoj.
PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)


Koristite li dvofazne odstranjivače šminke ?  Jeste li već isprobali Olival micelarnu otopinu 2u1 s uljem smilja ?

Broj komentara: 5:

  1. Imam dosta njihovih proizvoda i zadovoljna sam.Micelarnu namjeravam kupiti i nadam se da neću pogriješiti

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da si zadovoljna Olival proizvodima, ja baš imam puno Olival favorita :) . Vjerujem da ćeš biti zadovoljna samo obrati pažnju da iako naziv ovoga proizvoda jest micelarna, da to ipak nije klasična micelarna na kakvu smo po nazivu navikli već više dvofazni odstranjivač make upa (maskare, sjenila, ruža itd...)

    OdgovoriIzbriši