petak, 29. ožujka 2019.

NUXE CREME PRODIGIEUSE BOOST LINIJA

Prošli mjesec sam bila na predstavljanju nove Nuxe linije i o tome ste mogli čitati ovdje. Prošlo je više od mjesec dana kako sam koristila ove proizvode te je vrijeme za recenziju.





CREME PRODIGIEUSE BOOST - ENERGIZIRAJUĆI KONCENTRAT ZA PRIPREMU KOŽE NA DALJNJU NJEGU




Booster infuzija koja priprema kožu na daljnju dnevnu i/ili noćnu njegu.
Inspiriran korejskom kozmetikom , ova tekuća booster infuzija s antioksidativnim kompleksom cvijeta jasmina i vitaminom C, osvježava, zaglađuje te aktivira blistavost tena. Koža je energizirana i spremna da izvuče maksimum iz dnevne i/ili noćne njege.

PAKIRANJE :



Bočica na pumpicu, 100 ml

Miris : Svježe i zavodljive note začinjene harmonijom zelenog jasmina, ružičastog ličija i bijelog drveta.

SASTAV :

Prirodni originalni aktivni sastojci : cvijet jasmina, cvijet nevena, stanični šećer, vitamin C, prirodna hijaluronska kiselina

Prvo što moram spomenuti kod ovoga proizvoda je prekrasan miris. Ovaj energizirajući koncentrat je gelaste teksture i brzo se upija u kožu. Kožu ostavlja mekom i glatkom. Kako u sastavu koncentrata ima hijaluronske kiseline, imam običaj nakon nanošenja lice malo poprskati tonikom ili termalnom vodom. Inače jako volim azijsku kozmetiku i koristila sam ovakve slične proizvode azijske kozmetike te sam bila i više nego oduševljena kada sam vidjela da i Nuxe ima ovakav proizvod.  Nuxe energizirajući koncentrat koristila sam svako jutro nakon umivanja kao prvi korak u njezi lica i pripremu kože za daljnju njegu. Učinak ovoga energizirajućeg koncentrata vidljiv je vrlo brzo jer koža izgleda revitalizirano i plump i ima onaj lijepi zdravi sjaj.

OBNAVLJAJUĆI NOĆNI ULJNI BALZAM CRÈME PRODIGIUSE BOOST



Ovaj balzam za lice s antioksidativnim kompleksom cvijeta jasmina pomaže koži da se obnovi tijekom noći od svih štetnih utjecaja svakodnevnog užurbanog života (stres,umor,onečišćenje i sl.) poštujući pritom njezin prirodni balans. Njezina ultra zaštitna tekstura obogaćena uljem makadamije pruža koži ugodnu mekoću bez masnog osjećaja na koži. Koža je ujutro opuštena, a ten svjež. Lice je energizirano i spremno za izazove novoga dana.



PAKIRANJE :



Teglica, 50 ml

Miris : Svježe i zavodljive note začinjene harmonijom zelenog jasmina, ružičastog ličija i bijelog drveta.

SASTAV :


Prirodni originalni aktivni sastojci : cvijet jasmina, cvijet nevena, stanični šećer, ulje makadamije, ekstrakt cvijeta opuncije
Sadrži 93,2 % sastojaka prirodnog porijekla.

Ako moram izabrati svoga favorita u novoj Nuxe Prodigiuse liniji onda je to upravo ovaj Obnavljajući noćni uljni balzam. Već sam spomenula da cijela linija ima prekrasan usudila bih se reći prepoznatljiv Nuxe miris ( koji je u ovoj liniji čak i malo izraženiji i šećerastiji), i upravo u tome mirisu najviše uživam baš kod ovoga proizvoda. Tekstura ovoga proizvoda je bogata a opet lagana i po nanošenju ne ostavlja nikakav masni film. Balzam je vrlo hranjiv, što nimalo ne čudi sa obzirom da se u njegovom sastavu između ostaloga nalazi cvijet jasmina, cvijet nevena i ulje makadamije.

MULTIKOREKTIVNI GEL BALZAM ZA PODRUČJE OKO OČIJU CRÈMEVPRODIGIEUSE BOOST



Ovaj nježni gel za područje oko očiju s prirodnim kofeinom i antioksidativnim kompleksom cvijeta jasmina ispravlja prve znakove starenja koji se pojavljuju na području oko očiju (natečenos i tamni podočnjaci) te pomaže zaštititi ovo osjetljivo područje od vanjskih agresivnih učinaka. Njegova nježna i osvježavajuća tekstura zaglađuje područje oko očiju i uklanja natečenost i tamne podočnjake.

PAKIRANJE :



Tubica na pumpicu, 15 ml

Miris : Svježe i zavodljive note začinjene harmonijom zelenog jasmina, ružičastog ličija i bijelog drveta

SASTAV :

Prirodni originalni aktivni sastojci : cvijet jasmina, cvijet nevena, stanični šećer, prirodni kofein, ulje lješnjaka
Sadrži 91,8 % sastojaka prirodnog porijekla

Nuxe Multikorektivni gel za područje oko očiju dolazi u vrlo praktičnojambalaži koja je jednostavna za korištenja. Njagova tekstura mi se posebno sviđa, jer se gel brzo upija u kožu i ne ostavlju nimalo ljepljivi trag. Nuxe Multikorektivni gel koristila sam isključivo ujutro te sam prilikom nanošenja osjećala da ugodno osvježava područje oko očiju. Po pitanju anti age njege čini mi se da ovaj gel ne radi baš puno,no sa druge strane  sam primijetila da mi okoloočno područje po nanošenju nije podbuhlo i da su tamni kolutovi oko očiju manje vidljivi. Ovaj multikorektivni gel se pokazao kao odlična podloga za make up.

Nema komentara:

Objavi komentar