subota, 31. listopada 2015.

URIAGE TERMALNA MICELARNA VODA



Danas vam donosim recenziju Uriage micelarne vode za normalnu do suhu kožu*
  koju sam imala prilike testirati zahvaljujući Uriage Hrvatska i Formasani. Vjerujem da svi već znate što su micelarne otopine pa vas neću zamarati neprestanim ponavljanjem staroga gradiva a vjerujem i da ste dobro upoznati sa termalnim vodama a u Uriage termalnoj micelarnoj vodi sada su hidratizirajuća, umirujuća i zaštitna svojstva Uriage termalne vode kombinirana sa snažnim učincima uklanjanja nečistoća te revolucionarno pridonose vašoj dnevnoj njezi kože.






Što kaže Uriage:
"Uriage termalna voda posebice je uravnotežena s mineralima i elementima u tragovima; njezin suhi trag u omjeru 11,000 mg/l do 50 puta je koncentriraniji nego u bilo kojoj drugoj termalnoj vodi koja se koristi u dermatologiji.
Zbog svojih koncentriranih minerala sličnima prirodno vlažnim sastojcima kože ( PVSK ) njezin je učinak trenutan, dugotrajan i omogućuje 32% veću hidratizaciju kože tijekom prvog sata nakon nanošenja.
Uriage termalna voda stimulira ključne obrambene elemente kože. Obrambena tekstura kože osnažena je i efektivno ojačana protiv štetnih vanjskih utjecaja, a pritom je hidratacija kože očuvana.

Zbog smirujućeg i hidratizirajućeg aktivnog učinka Uriage termalne vode, Uriage dermatološki laboratoriji kombinirali su je s visokoučinkovitim micelama.
Micele djeluju kao magneti koji privlače i na taj način uklanjaju nečistoće i sav make-up."








Uriage termalne micelarne vode za svaki tip kože

PLAVA
-normalna do suha koža
-ekstrakt brusnice
-HIDRATIZIRA

CRVENA
-koža sklona crvenilu
-ekstrakt marelice
-SMIRUJE

ZELENA
-mješovita do masna koža
-zelena jabuka
-ČISTI I URAVNOTEŽUJE razinu sebuma










Kako je moja koža suha ja sam izabrala Uriage termalnu micelarnu vodu namijenjenu mome tipu kože,odnosno micelarnu sa plavim čepom.
Kad se radi o korištenju micelarnih voda dvije stvari su mi jedine bitne. Prva je da micelarna radi svoj posao kako treba odnosno da savršeno uklanja make-up i ostale nečistoće sa kože lica, a druga je da ne isušuje moju ionako već suhu kožu. Ova Uriage termalna micelarna voda je odlično odradila sve što sam od nje očekivala.






PAKIRANJE:

Uriage termalna micelarna voda dolazi u plastičnoj, čvrstoj ambalaži koja je kao kod većine micelarnih prozirna. Već sam napisala da po boji čepa na prvi pogled možete razlikovati za koji tip kože je koja micelarna namijenjena a taj čep u boji je plastičan i ispod njega je nalazi rupica koja omogućava da se micelarna lijepo dozira bez nepotrebnog prolijevanja. Miris Uriage termalne micelarne vode sa plavim čepom je blag i ugodan. Pakiranje moje micelarne je od 250 ml ali postoji i veće pakiranje od 500 ml kao i manje od 100 ml. Rok trajanja ove micelarne vode je 9 mjeseci od dana otvaranja.








SASTOJCI:








MOJI DOJMOVI:
Kao što sam i napisala kod micelarne mi je najvažnije da radi ono što je njen glavni zadatak a to je da dobro uklanja make-up i ostale nečistoće sa lica a da pritom ne isušuje lice a ova micelarna ima sve što tražim od jedne micelarne jer osim što zaista dobro uklanja make -up sa lica i sa očiju, ne samo da ne isušuje moju kožu lica već zaista imam osjećaj i da ju hidratizira. Uriage termalnu micelarnu vodu sam koristila za otklanjanje make-upa ali i tokom dana kada bi mojoj koži trebalo osvježenje. Moram napomenuti da mi ova termalna micelarna voda nimalo nije isušivala niti okoloočno područje ( što mi se par puta znalo dogoditi sa nekim micelarnama)  a oči me nisu nimalo pekle prilikom skidanja maskare. Sve u svemu ova Uriage termalna micelarna voda mi je otkriće i imate moje tople preporuke da ju isprobate.

*PR proizvod

Jeste li isprobali Uriage termalnu micelarnu vodu ? Kakvi su vaši dojmovi ?

2 komentara:

  1. Nisam probala a baš moram kupiti novu micelarnu a ova mi se čini baš odlična za mene. Hvala na ovoj recenziji,javim dojmove kada isprobam

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti je pomogla recenzija i svakako javi svoje dojmove. Nadam se da će i tebi biti jednako dobra :)

      Izbriši