ponedjeljak, 14. prosinca 2015.

WET n WILD NOVITETI





Zahvaljujući Wet n Wildu dobila sam priliku isprobati neke novitete i želim podijeliti sa vama svoje dojmove...




MEGA CLEAR MASKARA

Ova prozirna maskara se može koristiti na dva načina tj. kao maskara i kao fiksator za obrve.
Kada sam ju koristila kao maskaru malo je podigla i definirala moje trepavice ali ja imam prirodno tamne trepavice ali smatram da netko tko ima svijetle trepavice ne bi baš bio zadovoljan efektom koji ova maskara daje. Da vam bolje dočaram recimo da sa ovom maskarom izgledate nenašminkano ( što ustvari i jeste jel tako ) ali opet nekako svježije.
Imala sam ideje i da je nanosim za trepavice preko noći za njegu ali kako sam općenito zadovoljna stanjem svojih trepavica ( a u peridu kada nisam njegujem ih na neki drugi način ) ipak nisam tu ideju sprovela u djelo.

Sada dolazimo do drugog načina korištenja ove maskare i načina na koji ju i ja koristim
Obrve su po meni okvir lica i jako su važne u cjelokupnom izgledu lica. Imam dosta duge obrve i svaka dlačica vodi svoju politiku ukoliko ih ne fiksiram a inače sam to uvijek radila na način da na mali češalj stavim malo laka za kosu i tako ih zagladim. U zadnje vrijeme sam izbjegavala nanositi lak na obrve jer bi mi se nakon nekog vremena stvorile neke bijele mrvice po obrvama ( možda je  i do laka ali uglavnom shvatila sam da moram pronaći neki drugi način fiksiranja obrva).
Kada sam dobila ovu maskaru na recenziju nisam od nje imala baš neka prevelika očekivanja međutim moram priznati da me je ugodno iznenadila i da je sasvim dobra zamjena za lak za kosu.
Što se tiče fiksacije obrva ona ih fiksira na način da lijepo zagladi obrve ali ih ne lijepi a obrve izgledaju uredno i ne strše na sve strane. Obrve su vrlo lako oblikuju sa ovim češljićem i izgledaju prirodno. Ovaj gel na obrvama ne primjeti. Ja sam jako zadovoljna sa ovim proizvodom i učinkom koji ova maskara ima na moje obrve.








Kristalna formula obogaćena proteinima i vitaminom E za obnovu trepavica.
Odlična je i za češljanje obrva.

Cijena 22,90 kuna




COLOR ICON EYESHADOW TRIO E335 SILENT TREAMENT


Jako volim sjenila i kod izbora sjenila sam dosta kritična. Volim pigmentirana sjenila koja ne nestanu sa kapka u 10 minuta i naravno ne volim kredasta sjenila koja mi se truse po licu.
Što se tiče ove E335 SILENT TREAMENT paletice moram priznati da me je ugodno iznenadila po pitanju pigmentacije ali i po svojoj teksturi koja nije nimalo kredasta i ne trusi se po licu. Što se tiče trajnosti možda nisu najtrajnija sjenila koja sam koristila ali opet u ovome cjenovnom rangu niti na to nemam primjedbe.
Boje u ovoj paleti mi se jako sviđaju jer su nekako univerzalna i po meni pašu uz svaku boju očiju.






Sjenilo u praktičnom setu s tri savršeno usklađene boje. Ambalaža sjenila je minimalistička i sa prozirnim poklopcem i to mi se sviđa iz razloga vrlo lako možete vidjeti koje boje sadrži ali sa druge strane mi nekako taj prozirni poklopac djeluje kao da bi lako mogao puknuti ( no meni se to na sreću nije dogodilo ). Još jedna pohvala ide na činjenicu da je preko otvora na ambalaži crna naljepnica koja po meni služi ne toliko da se proizvod ne bi mogao već u parfumeriji otvoriti mada je tome namijenjen ( jer znamo da tko želi otvoriti, otvoriti će bez obzira na sve ), već vam se zahvaljujući toj naljepnici ne može dogoditi ono što se meni puno puta dogodilo i što me doslovno izluđuje - a to je da kupite proizvod po kome je netko već packao.




Na poleđini je slika sa vrlo praktičnim i jednostavnim uputama kako tj. na koja mjesta nanijeti sjenilo ali vi se naravno možete poigrati i miješati i nanositi ovo sjenilo na razne načine.






Cijena 33,90 kuna





MEGA SLICKS BALM STAIN E125 RED-DY OR NOT


Balzami u obliku olovke. Samo jednim nanošenjem daju usnama podatnu mekoću i dugotrajnu boju. Obogaćene formulom koja štiti usnice od isušivanja.






Čim sam vidjela ovaj balzam u obliku ove bucmaste olovke izgledom me je podsjetio na mega poznata Clinique Chubby Sticks.
W n W Megaslicks Balm stain ima proziran čep koji je karakterističan za W n W proizvode ( čisto da napomenem Chubby Sticks Clinique ima srebrni čep ). Opet pohvala za W n W jer je i ovaj proizvod zaštićen prozirnom folijom.
W n W Megaslicks Balm stain je po meni idealan spoj sjajila i balzama za usne.
Imam suhe usne a zimi mi to predstavlja pravi problem i većinu zime moja jedina dekorativa za usne budu balzami u boji. U nazivu ovoga proizvoda stoji da je to Balm stain i to već pri prvom nanošenju osjetite. Ovaj proizvod se nanosi poput balzama,njeguje poput balzama i ima teksturu poput obojenog balzama a kroz neko vrijeme ga jednostavno više ne osjetite na usnama nego samo primjetiti pigmentaciju tj. da su vaše usne i dalje obojane. Bitno je naglasiti da iako ovaj proizvod boji vaše usne on to radi na vrlo lagan i prozračan način. Trajnost ovoga proizvoda na mojim usnama je ( naravno ukoliko ne jedem i ne pijem) oko 2,5 do 3 sata. Ono što mi se posebno sviđa je činjenica da boja sa usana nestaje jednoliko. Maloprije sam napisala da ovaj proizvod njeguje poput balzama ali budite svjesni da balzami u boji nisu namijenjeni samo njezi i koliko god dobro njegovali usne svakako da ne mogu njegovati usne poput pravog balzama koji je jedino tome namijenjen. Ako imate izrazito suhe usne nemojte uzimati ovaj Balm stain za njegu ali ukoliko imate suhe usne i tražite ruž koji nije pretjerano pigmentiran i trajan ali lijepo hrani usne i ne isušuje ih dodatno onda je ovo svakako proizvod za vas.





Cijena 29,90 kuna







PR proizvodi ( u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda )


Kako vam se sviđaju W n W noviteti ?
Jeste li isprobali W n W proizvode ?

1 komentar:

  1. W n W proizvodi me oduševljavaju!
    Najviše mi se sviža dugiotrajni mat ruž. Imam ih 8, ali već pikiram 2 nove nijanse!

    fb: pizeta suzana

    OdgovoriIzbriši