četvrtak, 25. veljače 2016.

"GRAPHIC GRACE" BY CATRICE

Danas vam predstavljam limitiranu kolekciju " Graphic Grace " by CATRICE.

                               

Jasna strategija. Klasične linije, svijetli tonovi i grafički elementi - to je tajni recept za uspjeh i upečatljivi modni look pun energije! Elementi Bauhaus arhitekture, te dizajnerski purizam su fokus svih modnih revija, jedan trend budućnosti i investicija u bezvremenski dizajn.
Linearni oblici i intenzivne boje su središnji elementi limitirane kolekcije " Graphic Grace " by CATRICE koja je dostupna od kraja veljače do isteka zaliha 2016. CATRICE kombinira atraktivne i privlačne boje naranče i fuksije u kombinaciji sa sivom i bojom kože. Mat i lagano svjetlucajući elementi stvaraju ženstveni stil. Kolekcija uključuje Kohl Liner olovku za oči sa ekstra dugim vrhom i mekom ultra crnom teksturom kao i olovkku za obrve sa inovativnim trokutastim vrhom i teksturom voska za lakše nanošenje. Must have su i puderasti ruževi i rumenilo za mat završetak u svijetlim tonovima.
Ljepota & Stil - by CATRICE.







Graphic Grace by CATRICE - Quattro sjenilo za oči

Četiri visoko pigmentiranih sjenila u jednoj atraktivnoj ambalaži s linearnim uzorkom. Koncept ujedinjuje jednu jarku boju kako bi se naglasile oči - boja naranče ili fuksije -  s kontrastom sive ili bež nijanse. Mat i svjetlucajući učinci daju oku izraz živosti.
 Sjenilo je dostupno u dvije verzije : broj 1 Linearne linije, broj 2 Umjetnost arhitekture

MPC : 35,90 kuna








Graphic Grace by CATRICE - Kohl liner olovka za oči

Podvucite crtu. Meka olovka za oči sa ektra dugim vrhom, te mekom ultra crnom teksturom daje smokey rezultate - ili za klasični stil tuševa za oči ili za intenzivan crni smokey efekt na očima.
Dostupno je u crnoj 01 boji.

MPC : 27,90 kuna










Graphic Grace by CATRICE - Olovka za obrve

Profesionalna olovka za obrve sa kremastom i vosku sličnoj strukturi. Tanki i trokutasti vrh je idealan da optički napuni i oblikuje obrve, dok kraj sa četkicom oblikuje i definira obrve.
Boja je dostupna u jasen smeđoj, te garantira prirodan make up look.

MPC : 23,90 kuna










Graphic Grace by CATRICE - Powdery Ruž za usne

Funkcija & Dizajn. Puderasti ruž za usne je idealan za mat i ultra ženstven izgled. Boja fuksija, svijetlo ružičasta i narančasto - crvena boje su tri glavne boje koje će omogućiti senzualnost i obogatiti svaki izgled. Pruža usnama divan i ugodan osjećaj bez da ih isušuje.
Dostupan je u tri nijanse : C01 Straight Style,    C02 Functional Forms,    CO3 Dimensional Design











Graphic Grace by CATRICE - Powder rumenilo

Fino puderasto rumenilo u dvoje naglašene boje ove kolekcije - boji fuksije i boji naranče skladno spojene linearnim uzorkom. Rumenilo daje svjež izgled i naglašava jagodice. Apsolutni must have za početak nove godine !
Dostupno u jednoj boji - CO1 Structured Shapes

MPC : 31,90 kuna










Graphic Grace by CATRICE - lak za nokte

Geometrijski stil. Fuksija, ružičasta i boja kože - te ri boje slijede ravnu liniju kolekcije i daju sklad vašim noktima. Formula lakova za nokte daje profesionalnu prekrivenost, dugotrajnost i sjaj sa efektima. Zahvaljujući četkici, nanošenje laka za nokte je pojednostavljeno !
Dostupan je u 4 nijanse - CO1 Geometric Greys,   CO2 Straight Style, CO3 Functional Forms, CO4 Graphic Glaze







" Graphic Grace " by CATRICE je dostupna na prodajnim mjestima DM-a do isteka zaliha.


Kako vam se sviđa limitirana kolekcija " Graphic Grace " by CATRICE ?  Što vam se najviše sviđa ?

Nema komentara:

Objavi komentar