petak, 15. travnja 2016.

TESTER BOX TRAVANJ

Već neko vrijeme mi mjesec ne počinje 1. već 15. kada izlazi Tester box. Primjetila sam da sam počela i dane brojati prema Tester boxu, pa tako imam dane prije i poslije njega :). Ali ipak jedan datum je ipak poseban a to je 15. dan u svakom mjesecu.

U Tester boxu za travanj nalazi se sve što je jednoj dami potrebno da zablista na svoj poseban dan.












DEKORATIVA :












L`Oreal Paris False Lash Superstar maskara. U dva koraka. Korak 1 : podloga povećava volumen trepavica. Korak 2: push-up četkica produžava trepavice do ekstrema. Za supernaglašene #redcarpet trepavice. Cijena za 2 X 6.5 ml - 111 kn.






L`Oreal Paris Infallible Mega Gloss sjaj za usne. Za besprijekoran #redcarpet izgled i ugodan osjećaj na usnam,bez osjećaja ljepljivosti tijekom 6 h. Cijena za 8 ml -59,90 kn








PREPARATIVA, NJEGA TIJELA I NJEGA KOSE:





Koprivila šampon od koprive. Ekstrakt koprive pomaže jačanju korijena kose i normalizaciji masnog vlasišta. U kombinaciji s eteričnim uljem čajevca i proteinima pšenice djeluje antibakterijski te zaglađuje površinski sloj kose. Njeguje, hrani i štiti kožu vlasišta, a kosi vraća prirodnu vitalnost i sjaj. Idealan je za svakodnevnu uporabu. Cijena za 200 ml - 65 kn.






NIVEA Protect & Shave linija za njegujuće brijanje za žene. Nova linija sastoji se od četiri proizvoda, od kojih se čak tri nalazi u ovom boxu - revolucionarnog Protect & Shave brijača s pokretljivim zglobom ( cijena za 3 kom - 56,50 kn ), Protect & Shave gela za brijanje ( cijena za 200 ml - 33,50 kn ), Shower & Shave gela za tuširanje i After Shave losiona za tijelo ( cijena za 250 ml - 33,50 kn ). Prilagođena je potrebama modernih žena i pruža optimalno rješenje - nježno i temeljito uklanjanje dlačica u kombinaciji s njegom i zaštitom kože.






Uriage krema za ruke. Svakodnevna njega za suhu, osjetljivu kožu ruku. Nemasna formula ove kreme otporna je na vodu. Shea maslac, glicerin i Uriage termalna voda hrane, štite i vlaže kožu. Cijena za 50 ml - 49 kn.

*U ovom Tester boxu mogli su se još naći i slijedeći proizvodi :
L`Oreal Paris Infallible Matte 24H tekući puder. Za 100 % mat efekt i jedinstven #redcarpet izgled. Pruža savršenu pokrivenost bez vidljivih tragova pudera. Cijena za 35 ml - 80,90 kn.

Koprivila krema za lice. Ekstrakt koprive bogat vitaminima, mineralima i flavonoidima njeguje,hrani i štiti kožu lica. Kombinacija karite i kakao maslaca te ulja badema,avokada i sezama dodatno vlaži kožu i štiti je od isušivanja. Redovitom uporabom koža postaje meka, glatka i elastična. Cijena za 50 ml - 67 kn.









MOJI DOJMOVI :

Gledajući sve ove prekrasne proizvode moram priznati da je Tester box iz mjeseca u mjesec sve bolji, odnosno kako mi se svaki mjesec čini da je baš taj box najbolji izgleda da si je Tester box postavio ljestvicu vrlo visoko ali za sada ju bez problema svaki mjesec dostigne odnosno malo po malo i prestigne. Sve u boxu mi se toliko sviđa da me ne smeta ni činjenica da sam Nivea Protect & Shave liniju već dobila ovaj mjesec u jednom drugom boxu. Veselim se isprobavanju Uriage kreme za ruke i jedva čekam isprobati  Koprivila šampom. Moram priznati da nisam prije čula za taj brend pa se zato još više veselim jer volim otkrivati nove proizvode. Inače nisam ljubiteljica crvenih nijansi na usnama ali ovo sjajilo izgleda tako glamurozno da mislim da mu neću odoljeti. Prije par godina sam jako voljela ovaj tip L`Orealovih maskara tako da vjerujem da me ni ova neće razočarati. 
Zaključak je da obožavam Tester box, kako dio gdje za 100 kuna dobijem proizvode ukupne vrijednosti dvostruko odnosno trostruko veće, ali volim i cijeli taj proces naručivanja, križanja dana na kalendaru do 15. i onaj efekt iznenađenja kada otvaram box a ne znam što je unutra.
Mislim da sam se navukla :).

Jeste li naručile svoj Tester Box za travanj ? Kakvi su vaši dojmovi ?

1 komentar: