utorak, 26. srpnja 2016.

BEAUTYBOX

Jučer sam vam predstavila Ordinacija.hr kutijicu a danas vam s veseljem mogu napisati da i Index od prošloga mjeseca ima svoga konja za utrku. I to usudila bih se reći vrlo dobrog.
Radi se o BeautyBox kutijici koja je danas stigla na moja vrata.






Kutica BeautyBoxa je drukčija od svih ostalih kutijica na hrvatskom tržištu jer nema niti magnet niti poklopac nego se otvara kao ladica. Osim što je kao mala ladica ova kutijica jako praktična sviđa mi se i inovativan pristup gdje možete kupiti više kutijica i onda ih poslagati i pričvrstiti jednu na drugu i tako napraviti mali ladičar. A dobra vijest je da ako vam se ovaj način upotrebe ne sviđa kutijica se reciklira 100 % .



U BeutyBoxu se nalazi 4 proizvoda u originalnom pakiranju ( tj. full size ) , 7 uzoraka proizvoda i jedno putno pakiranje sa kozmetičkom torbicom.

Inače ovisno o anketi koju ispunite dobijete proizvode a u ovom BeautyBoxu moglo se dobiti još dva bonus proizvoda odnosno 30 pretplatnica je nasumičnim odabirom dobilo  knjigu u izdanju Fokus Komunikacije dok su pretplatnice iz Pule i Zagreba kao dodatno iznenađenje u svojoj kutijici pronašle kartu za koncert Nine u Puli odnosno Massima u Zagrebu.





PROIZVODI U ORIGINALNOM PAKIRANJU ( FULL SIZE ) :



NIKEL KONCENTRAT PROTIV CELULITA 150 ml



Koncentrat protiv celulita s algom spirulinom, kafeinom,karnitinom i grejpom. Posebna hidrirajuća krema osvježavajućeg citrusnog mirisa za smanjenje celulita i jačanje čvrstoće i elastičnosti kože. Nanijeti svakodnevno jednom ili više puta na područja zahvaćena celulitom : nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh, koljena. Koži daje elastičnost i mekoću te se može koristiti za svakodnevnu njegu i masažu.
Savjet za ljepotu : Za maksimalni učinak koristite istovremeno Koncentrat protiv celulita koji se nanosi na kožu s dodatkom prehrani Fitocel biljnim kapsulama koje se piju i na redukciju celulita djeluju "iznutra".

Cijena :139,90 kuna


U Beautyboxu se umjesto Nikel Koncentrata protiv celulita 150 ml ovisno o anketi moglo dobiti još i Nikel Anticelulitno ulje s grejpom 100 ml ( 109,90 kuna ) ili Nikel Anticelulitni gel s bršljanom 150 ml ( 119,90 kuna ).



APIPHARMA APIPOL MAST ZA NADRAŽENU KOŽU 20 g






Namjena : Kod dehidrirane, blaže nadražene i zacrvenjele  kože, kod pelenskog osipa, nakon uboda insekata i meduza, kod manjih površinskih povreda kože i blažih opeklina.
Način upotrebe : Problematično područje namazati dva do tri puta dnevno kako bi se stvorio lagani film. Kod popucalih kapilara mast lagano umasirati. Kod pelenskog osipa djece, preporučujemo mast nanijeti u debljem sloju.

Cijena : 58,90 kuna

U BeautyBoxu se umjesto Apipharma Apipol masti za nadraženu kožu 20 g ovisno o anketi moglo naći i Apipol kapsule s propolisom i vitaminom C za imunitet ( 50 kapsula, 54,85 kuna ) odnosno Apipro oral sprej za upaljeno grlo 20 ml ( 62,55 kuna ).



YVES ROCHER VODOOTPORNA OLOVKA ZA OČI - ZELENA ( 0,3 g )



Vodootporna olovka za oči kremaste teksture obogaćene ekstraktom kamilice. Dermatološki i oftalmološki testirano.

Cijena : 50,00 kuna



COWSHED GRUMPY COW SAPUN 160 g





Mješavina eteričnih ulja crvene mandarine, gorke naranče i grejpa vraća osjećaj svježine i energije na vašoj koži. Ovaj prirodni sapun nježno čisti i vraća vlagu vašoj koži. Napravljen je od organskih palmi i kokosovog ulja. Ne sadrži parabene, petrokemijske sastojke, sulfate, umjetne boje.

Cijena : 100,00 kuna 



UZORCI 

ZIAJA KOZMETIKA 



Ziaja Naranča maslac gel za tuširanje 7 ml ( originalno pakiranje 500 ml, 19,90 kuna ). Sadrži maslac naranče, coco glukozid-i D-panteno, provitamin B intenzivno vlaži i vidljivo omekšava kožu.
Uživajte uz prirodan kremast gel za tuširanje na bazi maslaca od naranče koji se u dodiru s vodom pretvara u raskošnu i bogatu pjenu te vas obavija senzualnim mirisom naranče. Intenzivno vlaži i smiruje kožu te podiže raspoloženje. Bez parabena.

Ziaja Kozje mlijeko losion za tijelo 7 ml ( originalno pakiranje 400 ml, 32,90 kuna ). Losion za tijelo na bazi kozjeg mlijeka za suhu i normalnu kožu. Nježno umasirati u kožu i ostaviti dok se ne upije.

Ziaja Kozje mlijeko dnevna krema za lice 2 ml ( originalno pakiranje 50 ml, 37,90 kuna ). Za suhu i borama sklonu kožu. Nanesite kremu u tankom sloju kružnim pokretima na područje lica i vrata.

Ziaja Sensitive Skin noćna krema za lice 2 ml ( originalno pakiranje 50 ml, 59,90 kuna ). Noćna krema za lice za učvršćivanje kože. Nanesite kremu u tankom sloju kružnim pokretima na područje lica i vrata.


NIVEA CREME CARE KREMA ZA ČIŠĆENJE 20 ml



Krema za čišćenje lica sadrži Eucerit i pantenol, a obogaćena je jedinstvenim mirisom NIVEA kreme.
Krema za čišćenje lica temeljiti čisti kožu, blago uklanjajući nečistoće.

Cijena za originalno pakiranje 150 ml : 42,50 kuna


EMINENCE ORGANICS SKIN CARE UZORCI



Proizvodi bez parabena, nusproizvoda životinjskog podrijetla, propilen glikola, natrij lauril sulfata, štetnih bojila i mirisa, mineralnih ulja, nafte i drugih opasnih kozmetičkih kemikalija. Koriste samo prirodne sastojke. U stvaranju proizvoda ne koristi se zagrijavanje, odnosno bilo kakav postupak koji će umanjiti vrijednost, svježinu i snagu samog sastojka.

Ja sam u BeautyBoxu dobila 2 uzorka Eminence kozmetike :
Dnevna krema od dinje i japanske jabuke SPF32 3 ml
Ova izuzetno lagana dnevna krema umanjuje znakove starenja sa snažnim djelovanjem antioksidansa kako bi koži vratila sjaj i čvrstoću. SPF32, štiti kožu od štetnih sunčevih zraka.
Cijena za 60 ml : 475,00 kuna

Eminence  Cornflower Recovery Serum 2 ml

L`ERBOLARIO




Kozmetička torbica

Gelsomino Indiano gel za tuširanje, putno pakiranje 75 ml ( originalno pakiranje 250 ml, 86,90 kuna ).
Zahvaljujući čarobnim proizvodima iz ove linije vaša će koža zablistati u punom sjaju i bit će prekrivena finim mirisom indijskog jasmina koji će otkriti vašu senzualnost.
Prema jeziku cvijeća, indijski jasmin simbol je sjedinjenja. Upravo sjedinjenjem njegovih cijenjenih tonificirajućih svojstava te zaštitnih i hidratizirajućih svojstava hidroliziranih proteina crnog sljeza i žita stvorena je ova izuzetna pjena za kupanje.



MOJI DOJMOVI :

BeautyBox me je jako ugodno iznenadio, počevši od inovativne kutijice koja me na prvu osvojila pa sve do sadržaja u toj istoj kutijici. Inače obožavam proizvode protiv celulita tako da sam bila osvojena čim sam vidjela Nikel Koncentrat protiv celulita ( biti ću iskrena i reći da sam se svim srcem nadala da će u kutijici biti upravo anticelulitni preparat s obzirom da sam vidjela da je bio i u prvoj kutijici ). Iako sam koristila Nikelove proizvode protiv celulita ovaj Koncentrat još nisam imala prilike probati pa je moje veselje dvostruko. Za Apipharmin proizvod mogu reći da koji god da je došao u mome boxu bila bih zadovoljna i sviđa mi se ideja da je i ova vrsta proizvoda koja možda na prvi pogled ne spada u ovakvu kutijicu ipak zastupljena. Već sam koristila ovu Apipol mast i zaista je odlična kad je koža nadražena a pomaže mi i nakon uboda razniph insekata. Cowshed sapune već duže vremena želim isprobati iako inače nisam fan krutih sapuna a mogu vam reći da ovaj sapun tako predivno miriši i da cijela kutijica miriši po njemu da se dvoumim da li ću ga koristiti ili staviti u ladicu sa rubljem da mi tamo lijepo miriše. Yves Rocher dekorativnu kozmetiku nisam još imala prilike isprobati a ova zelena boja je baš onako ljetna a dodatan plus je što je i vodootporna. Nivea kremu za čišćenje sam već isprobala i dosta mi je solidna pa ću ovu malu tubicu nositi u kozmetičkoj torbici kad negdje putujem za vikend.
Moja omiljena boja je roza tako da vam ne moram ni reći koliko me je oduševilo kada sam vidjela da je  L`erbolario kozmetička torbica upravo te boje a moje je oduševljenje bilo još i veće kada sam osjetila  prepredivan miris jasmina L`erbolario gela za tuširanje. Uzorke Ziaja kozmetike sam već isprobala kroz originalna pakiranja i mogu reći da su mi kremice za lice čisto solidne a što se tiče uzorka Ziaja gela za tuširanje i losiona za tijelo za mene su uzorci od 7 ml premalo da bih se njima otuširala ili namazala ali svakako da je bolje ukoliko se dvoumite hoće li vam se miris ili tekstura nekoga proizvoda svidjeti da ih isprobate barem ovako. Od Eminence kozmetike upravo koristim hijaluronski serum od rabarbare i jagode tako da me jako razveselila mogućnost da isprobam još jedan njihov serum i kremu.
Jako mi se sviđa što su u ovoj kutijici u velikoj mjeri zastupljeni prirodni proizvodi tj. dobila sam dojam da se pazi na sastojke i što su većinom zastupljeni proizvodi koje ne možete baš kupiti "na svakom uglu" kako ja to kažem i koji su iako kvalitetni većini možda relativno nepoznati kao npr. Cowshed, Yves Rocher i Eminence kozmetika, a i Apipol a najčešće i L`erbolario se nalaze na policama ljekarne.
Smatram da je misija kutijice kod mene postignuta kada dođe barem jedan proizvod koji nisam koristila a u ovoj kutijici to su osim Ziaje, Nivee i Apipol masti svi ostali proizvodi. Zaista mogu iskreno reći da mi se čini da netko tko slaže ove kutijice zna što radi.
Skoro sam zaboravila spomenuti da se u kutijicama našlo i umjetno cvijeće ( naravno roze boje :) ) koje možete vidjeti gore na fotografijama i koje je cijelom boxu dalo onaj ljetni, zaigrani štih.

Svoj primjeraj BeautyBoxa možete naručiti OVDJE po cijeni od 99 kuna a ako se pretplatite na više mjeseci tada je cijena još i niža.

Razočarana raznim sličnim kutijicama koje sam do sada redovito naručivala moram reći da je BeautyBox itekako isplativa investicija i pravo osvježenje te se samo nadam da će ako i ne bude još bolji barem ostati na ovoj razini.

PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)


Jeste li naručili svoj primjerak BeautyBoxa ? 

Broj komentara: 6:

  1. Baš sam neki dan po prvi put vidjela ovu kutijicu i moram priznati da mi se i izgleda same kutijice, a i izbor proizvoda jako sviđa. Čak bih rekla da je kutijica sa najboljim omjerom cijene i kvalitete. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se čini da je ova kutijica sa najboljim omjerom cijene i kvalitete :)

      Izbriši
  2. Prvu kutijicu nisam naručila jer sam prekasno vidjela, a drugu sam preskočila jer su me neke druge razočarale svojim ljetnim sadržajem pa nisam htjela riskirati. Ova mi se čini ok, nadam se da će i dalje sadržaj biti ovako raznovrstan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj znam i mene su neke kutijice baš jako razočarale ali mi je drago da je ova tako dobra :) . Da i ja se nadam da će i dalje biti raznovrstan sadržaj i da nas neće razočarati kao ostale slične kutijice :)

      Izbriši