ponedjeljak, 17. prosinca 2018.

BARNAGEN PROIZVODI

Zima je period koji ne djeluje baš dobro na kožu, a ukoliko imate suhu kožu onda znate kakve sve muke možete zimi imati sa svojom kožom. Moja koža tijela je suha i sklona perutanju, te zimi moram posebno paziti i koristiti posebne proizvode bogatih tekstura. Prošlu zimu svoje sam HG proizvode pronašla u Barnängen proizvodima a ove zime sam im se ponovno vratila.





UPOZNAJMO BÄRNAGEN :

U Švedskoj poznat već desetljećima, Barnängen pruža učinkovitu, uravnoteženu njegu kože kao i doživljaj švedskog životnog stila.
Tvrtku je 1868. godine u Stockholmu osnovao švedski veletrgovac Johan Wilhelm Holmström, a njezin zaštitni znak, kruti sapun po kojem je tvrtka postala poznata, izašao je na tržište 1873. godine.
Ljudi diljem zemlje zavoljeli su ugodan i blagotvoran učinak tog sapuna, zbog čega je Barnängen 1876. postao službeni dobavljač kraljevskog dvora.
Od tada Barnängen odlikuju izvorni i nježni proizvodi za njegu tijela koji pružaju osjećaj čistoće i njege nadahnut prirodom. Generacije Šveđana koristile su ih i voljele, što Barnängen čini jednim od legendarnih kozmetičkih brandova u Švedskoj.
Barnängen na švedskom znači "dječja cvjetna poljana".


CARING KREMA ZA TUŠIRANJE




Krema za tuširanje mazit će kožu vašega tijela, a pri pranju će joj pružiti svu moguću hidrataciju i hranjive tvari.
SVOJSTVA :

  • nježno čisti kožu i uklanja nečistoće
  • intenzivno hidratizira
  • omekšava i poboljšava gipkost
  • dermatološki testirano
Barnägen kremu za tuširanje posebno bih vam preporučila ukoliko imate suhu kožu tijela jer zaista hrani kožu tijela prilikom tuširanja. Ima jako lijepi i nježan miris koji relativno brzo ispari. Pakiranje je od čvste plastike a na čepu ima i dozator koji je vrlo praktičan. Ono što najviše upada u oko je količina ove kreme za tuširanje a ona je 400 ml što je zaista puno.


BARNÄGEN ALL OVER RESCUE BALZAM ZA TIJELO



Ovaj balzam njeguje kožu cijeloga tijela i pruža joj potrebnu hidrataciju.

SVOJSTVA :

  • dubinski hidratizira kožu
  • osigurava koži komfor i vitalnost 
  • daje baršunastu glatkoću
  • dermatološki testirano
SASTAV :


Barnägen All over rescue balzam za tijelo  doslovno spasi svake zime. Obožavam ovaj balzam jer je jako bogat a opet tako lagan i brzo se upija u kožu. Doslovno u 2 dana riješi perutanje kože i jedino on je dovoljno bogat za moju suhu kožu. Osim odlične njege ovaj balzam volim i iz razloga što se neposredno nakon mazanja mogu obući jer se on doista brzo upije u kožu, a i ono što se ne upije ne ostavlja masni trag. Pakiranje je praktična plastična posudica i ta pakiranja su mi najdraža jer mi omogućuju da u potpunosti iskoristim proizvod. Iako sastojci oba proizvoda nisu baš najidealniji jer se u njima može pronaći i paraben i parfem, ipak vam savjetujem ako zimi muku mučite sa suhom kožom da ovim proizvodima pružite šansu.

Barnagen proizvode možete pronaći na Notinu i ne zaboravite da najbolje poklone za vaše najdraže možete pronaći jedino na Notinu, a do sutra traje garancija dostave na kopno do Božića.

1 komentar: