nedjelja, 11. kolovoza 2019.

SAN SUN CARE KREMA ZA SUNČANJE SPF15

Početkom ljeta na recenziju sam dobila novitet iz SAN SUN CARE linije - Kremu za sunčanje SPF15. Nakon što sam se vratila sa ljetovanja vrijeme je da vam prenesem svoje dojmove.



Vjerujem da ste već upoznati sa SAN kozmetikom, a i na ste blogu prije 2 godine imali priliku čitati recenziju  seruma za područje oko očiju .

Da vas samo podsjetim, SAN PRIRODNA KOZMETIKA se proizvodi u Hrvatskoj prema originalnoj recepturi mr. sc. Jagode Ćerić mag. pharm. Plod je dugogodišnjeg iskustva i rada, te ljubavi prema prirodi i ljekovitim sastojcima iz prirode. SAN PRIRODNU KOZMETIKU možete pronaći u cijeloj Hrvatskoj ili www.san10.hr .Proizvodi je tvrtka SAN-10 d.o.o. iz Čakovca, Međimurje.

Ove godineSAN SUN CARE linija je dopunjena sa SAN SUN CARE Kremom SPF15.

SAN SUN CARE linija sadrži :

SAN SUN CARE Zlatno ulje za preplanuli ten
SAN SUN CARE Kremu za sunčanje SPF15
SAN SUN CARE Umirujući losion poslije sunčanja




ŠTO KAŽE SAN KOZMETIKA :

SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF 15 pogodna je tijekom izlaganja suncu zahvaljujući prirodnim mineralnim filterima. Sadrži beta karoten koji je antioksidans za za fotozaštitu kože i regeneraciju kože oštećene vanjskim ili unutarnjim faktorima. Uz njega, maslinovo i kokosovo ulje, te shea maslac hrane kožu kako bi ostala cijelo vrijeme mekana, a deksantenol pridonosi očuvanju hidratacije. SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 pruža srednju zaštitu od sunca, a proizvedena je u potpunosti prema standardima za prirodnu kozmetiku.
Najbolji izbor zaštite kože je prirodna kozmetika. Izbjegavanjem sintetičkih kemikalija sprječavamo dodatno oštećenje i isušivanje naše kože. SAN SUN CARE Krema 



SASTAV :

Aktivni sastojci : titan oksid, cink oksid , beta karoten, ulje kokosa, ulje masline, shea maslac, dekspantenol ( provitamin B5 ), vitamin E

SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 je prirodan proizvod, ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. 
Dermatološki je testirana.
Nije testirana na životinjama.
Sadrži maslace, voskove, ulja i eterična ulja prirodnog porijekla.



Kada govorimo o kremama za sunčanje, treba znati da ih možemo podijeliti na 2 vrste. Prva vrsta su klasične kreme za sunčanje i one u sebi sadrže kemijske sastojke koji upijaju štetno zračenje i potom ga raspršuju. Druga vrsta je mineralna zaštita od sunca i odnosi se na kreme koje u sebi sadržavaju sastojke poput titanijevog oksida i cinkovog oksida koji stvaraju sloj na koži kroz koji zrake ne mogu proći. Još jedna razlika između ove dvije vrste zaštite od sunca je ta što je klasičnu zaštitu od sunca potrebno nanijeti pola sata prije izlaganja suncu, dok kreme za sunčanje s mineralnom zaštitom djeluju odmah po nanošenju.

SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF15 je krema koja me ovoga ljeta osvojila svojim predivnim mirisom, blagim mirisom kokosa. Iako za lice koristim zaštitni faktor 50, za tijelo mi je SPF 15 ovo ljeto bio sasvim dovoljan. Zahvaljujući SAN kremi ovo ljeto sam dobila lijepu boju te nisam ni jednom izgorila ( ne zaboravite da na izravnom suncu ne budete između 12 i 16 sati ).



SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF 15 sadrži titan i cink oksid a cink oksid je pogodan za zaštitu od ultraljubičastih zraka širokog spektra ( UVA/UVB), dok većina kemijskih krema za sunčanje blokira samo jednu vrstu UV svjetla. Ja sam dugo vremena zazirala od krema za zaštitu od sunca sa cink oksidom radi toga što su bile teške i koliko god ih razmazivala moja je koža ostajala bijela od njih. SAN SUN CARE Krema za sunčanje SPF 15 me je zaista ugodno iznenadila jer se lijepo i lako razmazuje te ukoliko ne pretjerate sa količinom ( namažite tanki sloj na kožu ) na kožu uopće ne ostavlja bijele tragove. 
Zahvaljujući sastojcima poput ulja kokosa, shea maslaca, provitamina B5 i vitamina E , izlaganje suncu i morskoj vodi moju kožu nije isušilo. 
Ukoliko ste u potrazi za mineralnom zaštitom od sunca koja ne ostavlja bijele tragove po koži, moja je preporuka da svakako u obzir uzmete SAN SUN CARE Kremu za sunčanje SPF15.


Nema komentara:

Objavi komentar