nedjelja, 19. lipnja 2016.

OLIVAL FARMACEUTSKI PROIZVODI

Danas vam donosim jednu recenziju koja možda na prvu nema veze sa kozmetikom o kojoj ste navikli čitati ovdje na blogu. Radi se o Olival farmaceutskim gelovima i nemojte dati da vas odbije ovo farmaceutski nego nastavite čitati i vidjeti ćete da su ovo itekako korisni proizvodi kako za vašu ljepotu i njegu tako i za vaše zdravlje. A teško da se možete osjećati lijepo ako vas bole zglobovi. mišići ili ste možda pretjerali sa vježbanjem u teretani pa patite od upale mišića ili možda nekog istegnuća.









OLIVAL ALOE VERA GEL





ŠTO KAŽE OLIVAL :

Ono što se u svakom kozmetičkom ormariću treba pronaći svakako su gelovi prirodnog sastava koji imaju širok spektar primjene. Ukoliko vas muči nadražena i iziritirana koža u tome vam može pomoći Olivalov Aloe vera gel. Blagotvorna djelovanja aloe vera biljke poznata su još od davnina stoga ne čudi što je i danas vrlo popularna u kozmetici. Povoljno djeluje na nadraženu kožu, smiruje ju, hidratizira i obnavlja. Gel se brzo upija i ne masti kožu pritom je lagano hladeći, a prikladan je za sve tipove kože.


NAČIN UPORABE:

Nanosi se laganim kružnim pokretima, bez utrljavanja, nekoliko puta dnevno.






PAKIRANJE :

Aloe vera gel je pakiran u posudicu od čvrste plastike u količino od 250 ml. Tekstura je naravno gelasta i nemasna, a sam gel je prozirne boje i ugodnog mirisa. Brzo se upija u kožu,hladeći ju te ne ostavlja nikakav masni trag.

Cijena : 29,99 kuna





SASTAV ( INCI ) :

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroide, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin







MOJI DOJMOVI :

Ja Aloe vera gel koristim apsolutno za sve od opeklina uzrokovanih suncem, ujeda raznih kukaca, do svakodnevne njege kože tijela. Zadovoljna sam kako Aloe vera hidratizira moju kožu te vrlo brzo smiruje svaku iritaciju na koži. Također volim ovaj gel nanositi nakon depilacije jer ugodno hladi i smiruje moju kožu. Isprobala sam ga i nakon uboda ose i svidjelo mi se što sam odmah po nanošenju ovoga gela osjetila olakšanje i osveženje na koži uz osjećaj hlađenja.
Smatram da je ću u svim blagodatima ovoga gela tek uživati po ljeti kada će mi nakon dana provedenog na plaži itekako dobro doći njegovo trenutačno djelovanju u obliku osvježenja, hlađenja i hidratizacije kože.





OLIVAL ICE GEL






ŠTO KAŽE OLIVAL :

Stiglo je toplije vrijeme i većina ljudi pojačanim vježbanjem počinje pripremati za ljeto te su skloni odjuriti u teretanu i preforsirati se ili pretrčati više kilometara nego što mogu izdržati, a posljedice su vidljive vrlo brzo. Upale mišića, istegnuća, ozljede mišića, bolovi u koljenima ili ostalim zglobovima vrebaju nakon pretjerano žestokih vježbanja. Ice gel sa efektom hlađenja kože vrlo je djelotvorna pomoć jer sadrži mentol te pomaže smanjenju otekline, olakšava upalu mišića te doprinosi boljoj cirkulaciji.


NAČIN UPORABE :

Nanosi se laganim kružnim pokretima nekoliko puta dnevno.









PAKIRANJE :

Olival Ice gel pakiran je u posudicu od čvrste plastike u količini od 250 ml. Tekstura je naravno gelasta, plave boje i intenzivnog mirisa mentola koji se meni osobno jako sviđa. Gel je potpuno nemasan, brzo se upija iintenzivno hladi kožu.

Cijena : 44,99 kuna







SASTAV ( INCI ):

Aqua, Isopropyl Alcohol, Menthol Camphor, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Hidroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, C.I. 42090







MOJI DOJMOVI :

Operirala sam koljeno i stalno muku mučim sa bolovima a i kako radi koljena moram vježbati dosta često imam upale mišića te mi je ovaj Olival Ice gel jednostavno nezamjenjiv i ne želim ( a i ne mogu ) nikada biti bez njega. Obožavam taj osjećaj kad ga nanesem na bolan mišić a on nakon intenzivnog osjećaja hlađenja preće u lagani osjećaj grijanja opuštajući moje mišiće i smanjujući bol,





OLIVAL KONJSKI BALZAM











ŠTO KAŽE OLIVAL :

Bol prouzrokovana reumom, povredama, oteklinama, kronična bol učestalo nas može priječiti u redovnim aktivnostima i normalnom dnevnom ritmu, a dodatna bol u zglobovima itekako otežava kretanje, pogotovo osjetno za vrijeme promjenjivih dana. Olivalov Konjski balzam funkcionalan je pripravak koji blagotvorno djeluje na muskulaturu, zglobove i kosti, ublažava bol, poboljšava cirkulaciju uz učinak hlađenja na mjestu primjene, a simboličan naziv je dobio zbog asocijacije na konja i njegovu gibljivost. Visoka koncentracija ekstrakta divljeg kestena olakšava pokretljivost pogotovo kod tretiranja akutne boli u zglobovima dok kamfor, koji se inače koristi za olakšanje bolova u mišićima i zglobovima, daje osjećaj hlađenja i djeluje poput laganog anestetika. Konjski balzam dolazi u dvije verzije, Konjski balzam i Konjski balzam HOT koji u svom sastavu sadrži čili papriku zbog čega dolazi do efekta grijanja što ima povoljan utjecaj na cirkulaciju.



NAČIN UPORABE :

Nanosi se laganim kružnim pokretima bez utrljavanja nekoliko puta dnevno.








PAKIRANJE :

Kao i ostali Olival farmaceutski gelovi tako se je i  Olival Konjski balzam pakiran u bijelu posudicu od čvste plastike u količini od 250 ml. Ovaj balzam ima teksturu nemasnog gela zelenkaste boje i od svih spomenutih Olival gelova Konjski balzam ima najintenzivniji miris.

Cijena : 19,99 kuna
Cijena za Konjski balzam HOT  29,99 kuna







SASTAV ( INCI ) :

Aqua, Alcohol Denat, Propylen Glycol, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camphor, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, menthol, Sodium Hidroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, C. I. 42090






MOJI DOJMOVI :


Već sam napisala da sam zbog ozljede operirala koljeno i otada imam probleme sa cirkulacijom i bolovima u koljenu. Obično kada pretjeram sa vježbanjem koristim Olivalov Ice gel dok Olival Konjski balzam koristim neovisno o vježbanju kada osjetim bol i osjetim da mi je pokretljivost smanjena. Također jako volim koristiti ovaj gel za masažu ramena i vrata. Ovaj gel isto kao i Ice gle najprije hladi a onda lagano grije bolno mjesto. Koristeći ovaj gel otkrila sam da je odličan za pročišćavanje sinusa.






Preparati se mogu kupiti u bolje opremljenim ljekarnama, trgovačkim centrima i drogerijskim lancima.

PR POIZVOD ( u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda )



Jeste li isprobali Olival farmaceutske gelove ? Koji vam je najbolji ?

Broj komentara: 6:

  1. Probala sam ulje smilja i piling , masku i micelarnu i jako su me oduševili pa verujem da bi mi svi Olival prizovodi pasali :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Konjski balzam cemo nakon ovoga sigurno da probamo.odlicne recenzije proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ija imam silne probleme,doduse jos i gore jer sam nepokretna,stalno vezbam,da bih bar odrzala kolku-tolku pokretljivost,otoci,bolovi u misicima,alergije su moj stalni pratilac,tako da mi je bas drago sto sam procitala ovaj post i saznala jos nesto novo,ovi proizvodi bi mi vidim bas odgovarali,a OLIVAL ALOE VERA GEL me posebno odusevio,doduse tvoja recenzija o njemu,mada i svi ostali,veliki pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  4. Muž koristi konjski balzam. Od Olivala, naravno. I kaže je zadovoljan i da je super.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mama ima olival ice gel za bolove u zglobovima, odličan joj je!! A hladi milina...

    OdgovoriIzbriši
  6. Mi doma koristimo konjski balzam, dusu je dao. 😉

    OdgovoriIzbriši