ponedjeljak, 6. lipnja 2016.

PAULA`S CHOICE RESIST SUPER ANTIOXIDANT SERUM


Danas  ću vam predstaviti proizvod koji me je doslovno oborio sa nogu a radi se o serumu. Kada sam se prvi put susrela sa ovim serumom moram priznati da sam mislila da ću ostati razočarana što zbog njegove teksture koja mi je na prvi pogled djelovala jako teško i masno, što zbog sastojka koji odmah "upada u oči " a radi se o silikonu. Prije ovoga seruma trudila sam se prilikom odabira barem njege za lice koristiti proizvode bez ili sa minimalnom količinom silikona.






UPOZNAJMO PAULA`S CHOICE KOZMETIKU :


Paula Begoun je utemeljiteljica i inovativna snaga kozmetičke linije za njegu kože Paula`s Choice. Ona je autorica 20 uspješnica, uključujući :
Don`t Go to the Cosmetics Counter Without me
The Original Beauty Bible ; Blue Eyeshadow should Be Illegal ( nije više u prodaji )
Don`t Go Shopping for Hair - Care Products Without me ( nije više u prodaji )

Pauline knjige prodane su u više od 2,5 milijuna primjeraka diljem svijeta. Zahvaljujući svojem radu postala je nacionalno priznata stručnjakinja za kozmetičku industriju koja zastupa stranu potrošača te je više puta nastupila na CNN-u i televizijskim emisijama poput Oprah Show, The Today Show, 20/20, Dateline NBC, The View te DR. Oz.


Paula`s  Choice proizvodi :

-Osnovala ih je stručnjakinja za njegu kože Paula Begoun
-Dokazano učinkovit u borbi protiv bora, akni, rozaceje i osjetljive kože
-Proizvodi se ni na kojoj razini razvoja ne testiraju na životinjama
-Bez umjetnih mirisa i bojila


ŠTO KAŽE PAULA`S CHOICE :

Ovaj najsuvremeniji serum djelotvorno rješava višestruke probleme zbog kojih koža izgleda naborano, istovremeno smanjuje upalu i vidljive učinke oštećenja od sunca.

-Inovativna mješavina dokazanih sastojaka potrebnih da bi koža izgledala mlađom
-Pomaže koži u proizvodnji zdravoga kolagena i sprečavanje znakova starenja
-Snažni antioksidansi štite od oštećenja izazvanih djelovanjem iz okoliša
-Obnavlja oštećene stanice i zaštitni sloj kože
-Lagano se razmazuje i upija, ostavljajući čudesan svilenkasti finiš
-Pomaže kod nanošenja šminke jer kožu čini izrazito glatkom
-100 % bez umjetnih mirisa i bojila






PAKIRANJE :


Paula` Choice Resist Super Antioxidant Serum* se nalazi u jednostavnoj plastičnoj tubi tamno plave boje u količini od 30 ml. Pohvala ide na račun pakiranja jer se vrlo lako dozira proizvod. Sama tekstura seruma je prozirna i lagana poput gela. Iako na prvu imate dojam da  ovaj serum djeluje dosta teško i masno on je u biti čista suprotnost tome jednom kada dotakne vašu kožu. Resist Super Antioxidant Serum se vrlo lako razmazuje i relativno brzo upija u kožu a kada se upije odlično zaglađuje kožu te je stoga i odlična podloga za puder koji zahvaljujući ovome seruma baš lijepo "sjedne" na lice. Ja sam na recenziju dobila 5 tester pakiranja od 5 ml i bila sam uvjerena da ću tih 5 tester pakiranja potrošiti za manje od tjedan dana  međutim ostala sam ugodno iznenađena jer mi jedna tubica traje i 5 dana. Znači za vidljive promjene i rezultate na vašoj koži dovoljno vam je doslovno par kapi seruma. Ja sam ovaj serum većinom koristila ujutro i na njega sam obavezno nanosila kremu sa zaštitnim faktorom. Iako je ovaj serum pogodan za sve tipove kože moram naglasiti da moju suhu kožu  nije nimalo isušivao, i iako sam ga većinom koristila u kombinaciji sa kremama sa zaštitnim faktorom ponekad kada sam znala da neću izlaziti sam ga znala koristiti i samostalno i bio mi je dovoljno hidratantan.  Da ne zaboravim spomenuti veliki plus za mene kod ovoga seruma je taj da ga se osim na licu i vratu preporučuje koristiti i na okoločnom području.
Cijena Paula`s Choice Resist Super Antioxidant Seruma od 30 ml je 308,41 kuna i možete ga kupiti u Paula`s Choice webshopu.,a dobra stvar je što tamo možete kupiti i manja pakiranja određenih proizvoda koje želite probati a bojite se da vam možda ne bi odgovarali. Tako za 63,39 kuna možete kupiti i malo pakiranje ovoga seruma u količini od 5 ml.








SASTOJCI :








Malo ćemo se pozabaviti sastojcima ovoga seruma. Na prvu je vidljivo da je baza ovoga seruma silikon što će na prvu odmah odbiti neke od korištenja. Međutim kada sam dobila ovaj serum na recenziju i vidjela sastojke išla sam malo istražiti zbog čega je unatoč silikonima ovaj serum toliko hvaljen i naišla na velik broj članaka u kojima o silikonima u kozmetici i došla do zaključka da kao i uvijek ekstremi nisu najbolji pa tako ne treba odmah na prvu bježati od silikona kao sastojka. Neću ovdje nešto detaljno ulaziti u silikone ( ako vas bude zanimalo napišite pa ću jedan članak posvetiti tome naravno ), a ako vas zanima sadrži li vaš proizvod bilo preparativne ili dekorativne kozmetike silikom to ćete jednostavno saznati tako da potražite sve riječi koje na engleskom završavaju odnosno imaju nastavak " cone". Bitno je da znate da postoje dobri i loši silikoni, vodotopivi i netopivi. Cyclopentasiloxane i Dimethicone spadaju u netopive silikone što za razliku od vodotopih silikona koji se lako ispiru sa kože bez pomoći sapuna i gelova za pranje znači da su netopivi silikoni otpornije i što znači daje  potrebno jače ili abrazivivnije sredstvo za njihovo potpuno uklanjanje. No opet ne morate se bojati nakupljanja silikona na koži jer se koža sama svakodnevno obnavlja i guli ( iako oku nevidljivo). Također silikon sam po sebi nije komedogen, bitno je da uz njega nema i sastojaka koji začepljuju pore. Završimo priču o silikonima za sada uz zaključak da malo i dozirano korištenje silikona može biti od koristi za kožu.
Slijedeći sastojak koji sadrži ovaj serum je jedan vrlo jaki antioksidans a radi se o vitaminu C u obliku Tetrehexyldecyl Ascorbate i Magnesium Ascorbyl Phosphate ( u stabilnom obliku ).
Vitamin  E nalazi se u ovom serumu u obliku Tocotrienols, Tocopherols i Tocophery Acetate.
Još jedan jaki antioksidans u ovome serumu je i kofeinska kiselina ( Caffeic Acid ) .
Ovaj serum uz stabilizirani vitamin C sadrži još i feruličnu kiselinu te tako postaje pravi borac koji vašu kožu štiti i bori se protiv preuranjenog starenja kože.








MOJI DOJMOVI :

Resist Super Antioxidant Serum je bez sumnje jedan od najboljih seruma koje sam imala prilike koristiti. Proizvod je to koji, usudila bih se to tako reći, djeluje dvostruko tj., ima dugotrajno i trenutno djelovanje. Dugorotrajnim korištenjem obnavljaju se oštećene stanice i zaštitni sloj kože i djeluje na sprečavanju starenja te štiti kožu od oštećenja izazvanih djelovanjem iz okoliša. Trenutno djelovanje vidljivo je odmah po nanošenju jer divni zaglađuje kožu
Već sam napomenula da je posebnost ovoga seruma i ta da je namijenjen korištenju na okoloočnom području i tu mi se pokazao bolji od bilo kakve kreme koju sam koristila za dnevnu njegu područja oko očiju upravo iz razloga jer se brzo upija te odlično zaglađuje kožu. Što se tiče hidratacije, za moju suhu kožu bio je dovoljno hidratantan ali možda u nekom zimskom periodu kada mi je koža isušena ne bi bio dovoljan da ga samostalno koristim. Bilo me je strah da je ta hidratacija poput zaglađene kože samo privid radi silikona i da će mi kada jednom prestanem sa korištenjem ovoga seruma koža biti isušena međutim to se na sreću nije dogodilo. Ono što je jako bitno za napomenuti je činjenica da mi Resist Super Antioxidant Serum nije uzrokovao apsolutno nikakve negativne  reakcije na licu. Redovnim korištenjem moja koža je postala čvršća, svjetlija i općenito nekako ljepša a primjetila sam da su mi čak izblijedile i neke tamne mrlje koje sam dobila od sunca.
Sve u svemu moja ocjena ovoga seruma je da je ovo jedan odličan proizvod u koji se svakako isplati uložiti jer ovaj serum zaista na duge staze radi na zaštiti i obnavljanju vaše kože. Neka naglasak bude na zaštiti vaše kože jer bit anti-age njege i jeste preventiva jer jednom kada se bore pojave malo je toga što možemo napraviti da ih se riješimo.
*PR PROIZVOD ( u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda )

Jeste li isprobali Paula`s Choice kozmetiku ? Kakvi su vaši dojmovi ?


















Broj komentara: 8:

  1. Hvala ti na ovoj recenziji,baš se razmišljam uzeti nešto od PC i mislim da si mi ovom recenzijom uvelike olakšala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja bih isprobala nesto od PC, samo sam pohvale mogla citati na racun seruma. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko želiš nešto probati mislim da je ovaj serum odličan izbor :) . Dobra je stvar što postoje i manja pakiranja za probu...

      Izbriši
  3. Nisam ništa od njih isprobala fb svjetlana rimoldi

    OdgovoriIzbriši
  4. Ajme, cijena je prevelika po mom mišljenju i nikada ne izdvajam toliko novaca na kozmetiku. Meni je samo upalo u oko to sto ti je izbljedio mrlje od sunca. Ja imam pjevice na licu i željela bih ih se riješiti pa možda kupim ovaj serum jednom kad si ga budem mogla priuštiti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kupila ga nakon ove recenzije i prezadovoljna sam :) . Hvala :) Mariana Ana Sepic

    OdgovoriIzbriši
  6. Malo je skupo, a vAljda se isplati:)

    OdgovoriIzbriši