nedjelja, 27. studenoga 2016.

APIVITA KREMASTA PJENA ZA ČIŠĆENJE LICA I OČIJU SA MASLINOM I LAVANDOM

Imam suhu kožu i dobro su mi znane muke kada nakon umivanja koža lica zateže a ponekad i svrbi. Znate onaj osjećaj kada se umijete a koža toliko zateže da istoga trena morate nanijeti kremu ? Vjerujete li da postoji umivalica koja je učinkovita u čišćenju kože i uklanjanju šminke sa lica a opet blaga prema koži ? Ukoliko ne vjerujete nastavite sa čitanjem jer upravo takvu koristim već nešto duže od 3 mjeseca.














ŠTO KAŽE APIVITA :

93 % prirodni sastojci
Uklanja nečistoće i šminku s lica i područja oko očiju sapunikom i prirodnim česticama za čišćenje bez isušivanja kože.
Maslina hidratizira i hrani kožu dok ju maslina umiruje .
Propolis pruža blago antiseptičko i antioksidacijsko djelovanje.
Idealna je za sve tipove kože.

Ekskluzivna inovacija : Apivita je zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja u liniji za čišćenje lica kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda.

Ovaj proizvod ne sadržava sintetičke sastojke koji mogu biti štetninza zdravlje i okoliš.

Ne sadrži SLES, SLS, mineralna ulja, parabene, silikone, propilen glikol.
DERMATOLOŠKI TESTIRANO








PAKIRANJE :

Apivita umivalica dolazi u tamnoj, plastičnoj bočici sa pumpicom. Prilikom pritiska na pumpicu izlazi baš taman količina proizvoda ( to je još jedan od pluseva ovih proizvoda jer obično sa takvim pumpicam bude proizvoda svugdje samo ne tamo gdje treba). Tekstura Apivita kremaste pjene je baš takva bijela, gusta i kremasta. Iako piše da je ovo kremasta pjena mene više podsjeća na kremasti gel. Po nazivu sam očekivala da će miris biti lavanda ili možda maslina (ustvari niti ne znam kako bi mirisala maslina, ali zadovoljna sam da ne miriši na maslinovo ulje haha) ali miris je sasvim drugačiji, nekako slatkast ali nije intenzivan. Ako baš moram dati neku usporedbu za miris onda je prvo što mi pada na pamet da me podsjeća na miris onih dječjih žvakaćih guma.
Cijena Apivita kremaste pjena za čišćenje lica i očiju sa lavandom i maslinom je 119 kuna.





SASTOJCI :




Pjena za čišćenje lica i područja oko očiju ima bogatu formulu te sadržava 93 % prirodnih sastojaka.

SADRŽAVA :
Sapuniku
Masline
Lavandu*
Propolis
Pantenol
Pšenične proteine
Miris : eterična ulja mandarine, limuna i grejpa
Infuziju zelenog čaja*  umjesto vode
*certificirani organski uzgoj


NE SADRŽI :
SLES i SLS
Mineralna ulja
Silikone
Propilen glikol






MOJI DOJMOVI :

Apivita kremasta pjena je moj trenutni favorit u rutini čišćenja lica. Savršeno odrađuje posao čišćenja lica a pritom nimalo ne isušuje moju kožu. Ono što me oduševilo kod ove umivalice je činjenica da je toliko blaga prema očima ( a ja stvarno imam osjetljive oči ) a opet maskaru uklanja bez problema. Iako sa Apivita kremastom pjenom možete bez problema ukloniti sav make-up ( isprobano naravno ) ja ipak imam ritual da najprije micelarnom prođem po licu i trepavicama ali opet mi se sviđa da prilikom umivanja ne moram paziti na oči nego umivalicu nanesem na cijelo lice. To što ja koristim micelarnu neka vas ne zbuni jer ova umivalica je toliko učinkovita da bez problema uklanja i najtežu šminku. Iskreno ne sjećam se da mi je neka umivalica ovako savršeno uklanjala make-up.Znate ono kada navečer mislite da ste uklonile svu šminku a ujutro se probudite sa tamnim tragovima oko očiju, e pa sa ovom umivalicom toga nema. Za cijelo lice dovoljan mi je jedan pritisak na pumpicu, a umivalica se u dodiru sa kožom lagano pjeni. Koža nakon umivanja bude baš nekako dubinski čista a opet mekana i glatka i nimalo isušena. Pronaći umivalicu koja traje 3,4 mjeseca, ne izaziva nikakve negativne reakcije na koži, savršeno učinkovito čisti kožu i oči a pritom ne nadražuje niti oči i kožu nimalo ne isušuje dugo vremena za mene je bila nemoguća misija. A onda.... Onda sam isprobala Apivita pjenu za čišćenje lica i očiju sa maslinom i lavandom i pronašla konačno svoju HG umivalicu.

Jeste li isprovali Apivita proizvode ?  Imate li i vi neku HG umivalicu ?

Broj komentara: 13:

  1. I ja ju koristim i nikad me nisu pekle oči kao od većine proizvoda iste namjene i baš mi je mirisna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ništa od Apivite,ali svakako hoću. Do sada još nisam pronašla svoju HG umivalicu,svaka mi isuši kožu,ovu vrijedi probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako volim pjene za ciscenje, Apivita nisam jos probala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moracu da probam jer mi nista za ciscenje ne odgovara.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zvuči odlično, lijepo očisti, a ne isušuje kožu. Od Apivite sam isprobala samo masku za lice s narom koja mi je bila savršena.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam isprobala ništa od Apivite. Volim da su proizvodi koje nanosim na lice koliko toliko prirodnih sastojaka.

    OdgovoriIzbriši
  7. Apivita nisam jos koristila ali bas volim pene za ciscenje. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Za make up, savršeno.. Moram definitivno isprobati!

    OdgovoriIzbriši
  9. Za make up savršeno.. Moram definitivno isprobati!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Vidim da u potpunosti imamo isti problem suhe kože,i ovo će mi svakako doći na listu.Ja trenutno koristim pjenicu od Nivee i takodjer sam zadovoljna jer je koža nakon pranja, hidratizirana i nema onog osjećaja zatezanja.

    OdgovoriIzbriši