četvrtak, 30. ožujka 2017.

BEAUTYBOX OŽUJAK

Zadnji je tjedan mjeseca ožujka što znači da od jutra nestrpljivo iščekujem dostavljača sa mojom proljetnom kutijom ljepote i sreće :).







Dizajn kutijice je kao i uvijek, apsolutno predivan. Leptirići i pozdrav proljeću na kutijici odmah su me razveselili.










U BeautyBox kutijici za ožujak nalazi se 9 proizvoda, a 3 su u  originalnom pakiranju.

 











ARTDECO HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO , originalno pakiranje 14g




Artdeco sjenilo za oči  zbog svoje kremaste - svilenkaste teksture i intenzivne boje pruža ugodan osjećaj na koži i dugotrajnu potojanost.

High Performance sjenilo nanesi ravnomjerno po kapku. Možeš ga koristiti i kao tuš.


U svakom BeautyBoxu mogao se osim olovke naći i jedan od slijedećih proizvoda :
ARTDECO OLOVKA ZA OČI
ARTDECO LAK ZA NOKTE
ARTDECO BB CREAM

URIAGE DERMATOLOŠKI EKSTRA BOGATI GEL



Ekstra bogati gel za svakodnevnu higijenu osjetljive kože. Nježno čisti i sprječava isušivanja kože. Zahvaljujući glicerolu i esterima masnih kiselina čuva i obnavlja hidrolipidni sloj kože, dok Uriage termalna ljekovita voda hidratizira i umiruje kožu.

Nanesi na vlažnu kožu, ostavi da djeluje jednu minutu i isperi vodom.





VADEMECUM 2 u 1 ADVANCED CLEAN PASTA ZA ZUBE






Vademecum 2 u 1 Advanced Clean zubna pasta je učinkovita kombinacija fluoridne paste za zube i antibakterijske tekućine za ispiranje usta koja izvlači nečistoću poput magneta i nježno je uklanja.

Peri zube Vademecum 2 u 1 Advanced Clean pastom za zube najmanje 2 puta dnevno po 3 minute.




TREACLEMOON ONE GINGER MORNING





Treaclemoon ONE GINGER MORNING gel za tuširanje sa svježim, intenzivnim mirisom đumbira trenutno razbuđuje duh i tijelo.

Priušti si jutarnje buđenje uz ONE GINGER MORNING i neopisiv osjećaj svježine pratit će te cijeli dan i podsjećati na topla, ljetna jutra.



ALAVI FLORA DIVINA RECOVERY KREMA



ALAVI Flora Divina Recovery krema regenerira kožu i daje joj vitalan prirodni izgled. Intenzivno hrani kožu i potiče obnovu njezinih stanica uz bogatu hidrataciju.

Savršena za svakodnevnu njegu - nanesi ujutro i navečer na čistu kožu lica.


BIOBALM BALZAM ZA USNE






BIObalm njegujući prirodni balzam za usne. Obnavlja oštećene usne uz dodatak nježne arome - vanilije, peperminta, kokosa, kakaa ili jagode.

Nanesi balzam u tankom sloju na usne.



BEDŽEVI.COM  BEDŽ, originalno pakiranje

Bedž s BEAUTYBOX dizajnom.

Ukrasi svoju jaknu, sako, majicu, tenisice, torbu, kozmetičku torbicu, pusti maštu neka se poigra!



PULMOLL BOMBONI



Pulmoll bomboni su nisko-kalorični, ne štete zubima, i ne sadrže šećer te su prikladni i za dijabetičare. Odlična pomoć protiv kašlja i promuklosti.

Uživaj u zdravom i slatko bombončiću!


LELOHEX REDIZEJNIRANI KONDOM



LELO HEX je redizajnirani kondom, rezultat 7-godišnjeg razvojnog perioda. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj heksagonalnoj strukturi, HEX kao da je načinjen po mjeri svakog pojedinog korisnika, pojačavajući osjetljivost i razinu seksualne bliskosti za oba partnera.

350 međusobno povezanih šesterokuta pojačavaju doživljaj i osjećaj seksualne bliskosti, istovremeno sprječavajući slučajno skidanje, odnosno spadanje kondoma.





MOJI DOJMOVI :

BeautyBox za ožujak me nije niti oduševio niti pretjerano razočarao nego baš ostavio ravnodušnom. Od Artdeco proizvoda sam dobila High Performance Eyeshadow Stylo u nijansi 62 i iako takve proizode ne koristim ipak je za nijansu bolji odabir nego da sam recimo dobila lak za nokte. Uriage ekstra bogati gel sam nažalost već dobila ovaj mjesec u Testeru tako da nisam presretna ali će se potrošiti. Alavi proizvode već neko vrijeme pikiram i veselim se isprobati ovu kremu a Treaclemoon ONE GINGER MORNING nisam imala prilike probati ali me na prvu oduševio mirisom. BioBalm balzam za usne sam već koristila samo sa aromom peperminta a sada sam dobila voćni. Vademecum zubnoj pasti pa bila to i ova 2 u 1 ili 18 u 1 po meni nije mjesto u ovakvoj kutijici. Iskreno sve me strah da u nekoj od budućih ne dobijem blazinice ili štapiće za uši :). A ako zubnoj pasti po mome mišljenju nije mjesto ovdje onda ćete shvatiti što mislim da li je bombonima, bedževima ili kondomima ovdje mjesto i bez da to napišem.....




Jeste li naručili svoj BeutyBox za ožujak ?



































Nema komentara:

Objavi komentar