nedjelja, 5. studenoga 2017.

KIEHL`S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE & KIEHL`S DAILY REVIVING CONCENTRATE

Danas vam tipkam recenziju dva proizvoda koji su moji apsolutni favoriti kada je o njezi lica riječ. Planiram krajem godine pisati o svim svojim favoritima te sam mislila tada ubaciti i ova 2 proizvoda. Međutim  kada bolje razmislim smatram da ovi proizvodi zaslužuju svoju posebnu recenziju. Ono što je zanimljivo je da sam čim je Kiehls došao u Hrvatsku pohitala kupiti Midnight Recovery Concentrate koji je neko vrijeme bio na mojoj wishlisti a usput sam na nagovor/savjet super ljubaznih Kiehl`s savjetnica u Areni kupila i Daily Reviving Concentrate  koji me je pa malo je reći oborio sa nogu. Koliko i inače volim Kiehl`s proizvode mogli ste već pročitati u mojim prethodnim recenzijama -Kiehl`s recenzija 1 i Kiehl`s recenzija 2 .






KIEHL`S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE





ŠTO KAŽE KIEHL`S :

Lagani brzo upijajući eliksir, efektivno obnavlja kožu preko noći. Sadrži esencijalna ulja i destilirane botanike. Rezultat je dramatično obnovljena koža do jutra i zaglađeniji i blistaviji ten do jutra. Obogaćen sa skvalenom, botaničkim lipidom koji je svojom molekularnom strukturom sličan molekularnoj strukturi prirodnih lipida, noćurkom - bogat Omega-6 masnim kiselinama i esencijalnim uljima uključujući lavandino ulje. Formula intenzivno povećava vlagu isušene kože dok prirodna ulja konstantno penetriraju kroz površinu kože i pomažu njenoj obnovi. Naš koncentrat za obnavljanje kože djeluje tokom noći kada je koža najsposobnija za obnavljanje od dnevnih agresija. Sa kožom koja je hidratizirana, meka i gipka, možete reći doviđenja umornom izgledu kože. Bez parabena. Bez mirisa. Bez mineralnih ulja.





PAKIRANJE :

Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate dolazi u luksuznoj staklenoj bočici tamnoplave boje.  Kiehl`s  preporučuje da se na čisto lice nanesu 2-3 kapi a staklena kapaljka (pipeta) ovo doziranje čini lakim i jednostavnim. Koncentrat je proziran i meni vrlo ugodnog mirisa (ja najviše osjetim lavandu). Piše da je ovo brzo upijajući eliksir ali meni je za potpuno upijanje ipak trebalo nekih desetak minuta.

Cijena za 30 ml - 310 kuna






SASTAV :






ŠTO KAŽEM JA :

Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate je kultni Kiehl`s proizvod i u njega se kunu žene i blogerice širom svijeta. Upravo ovom proizvodu sam se najviše veselila kada sam čula da Kiehl`s stiže u Hrvatsku. Za ovaj proizvod vam zaista mogu reći da je njegov kultni status u potpunosti opravdan i da zaista radi ono što obećaje. Iako imam suhu kožu nekada sam ovaj proizvod nanosila i samostalno a nekada u kombinaciji sa kremom. Kao što sam već napisala mojoj koži je trebalo oko desetak minuta da upije ovaj moćni noćni eliksir. Koža bi ujutro bila zaglađena i blistava te hidratizirana. Moram dodati i da je moža koža ujutro djelovala baš nekako odmorno. Imajte na umu da sam ja ove proizvode koristila u kombinaciji pa ću više o tome kako su ovi proizvodi djelovali na moju kožu napisati u dojmovima revitalizirajućeg dnevnog eliksira.


KIEHL`S DAILY REVIVING CONCENTRATE






ŠTO KAŽE KIEHL`S :

Daily Reviving Concentrate je revitalizirajući koncentrat za lice sa spojem korijena đumbira, suncokreta i tamanu ulja. Pomaže ispravljanju vidljivih znakova umora. Ovaj lagani, brzo upijajući koncentrat za lice pomaže dnevnoj zaštiti kože, i to kada je ona najpodložnija vanjskim agresijama. Uz to, ovaj će revitalizirajući tretman pomoći vidljivo smanjiti znakove dnevnog umora, sumornog tena, bore i grubu teksturu kože. Formula sadrži jak spoj prirodnih derivata dobivenih iz ulja, uključujući korijen đumbira, suncokret i tamanu, koji pomažu koži u vraćanju energije i mladenački blistavog izgleda.




PAKIRANJE :

Kiehl`s Daily Reviving  Concentrate dolazi u staklenoj bočici žute boje. Ambalaža je osim boje identična noćnom eliksiru i također se uz pomoć staklene pipete vrlo lako dozira. Za razliku od svoje noćne inačice ovaj dnevni revitalizirajući koncentrat se puno brže upija u kožu. Bočica je žuta jer asocira (barem mene) na razbuđivanje i sunce a za potpuni dojam razbuđivanja cijelog organizma ovaj koncentrat ima i lagani citrusni miris.

Cijena za 30 ml - 310 kuna




SASTAV :







ŠTO KAŽEM JA :

Već sam napisala hvalospjev za Midnight Recovery Concentrate i sve što sam o njemu napisala pomnožite sa 2 i dobiti ćete moje mišljenje za Kiehl`s Reviviving Oil Concentrate. A sad šalu na stranu, ovo dnevno ulje kako ga ja zovem za mene je najbolji proizvod ikad. Počela sam ga koristiti u vrijeme kada je moja koža bila u dosta lošem stanju (inače imam problema sa štitnjačom, hipo sam i hashi i za one sretnice koje ne znaju zašto to napominjem samo ću reći da mi se znalo dogoditi da idem spavati sa savršeno čistom kožom a da se probudim ili puna nekih prištića ili sva perutava) i da mi je u vrlo kratko vrijeme doslovno transformirao kožu. Najprije sam kategorički odbijala činjenicu da ulje koristimi i za noćnu i za dnevnu njegu jer nekako uvijek imam u glavi što sam slušala kad sam bila mlađa a to je da ako imaš prišteve ili akne jedino rješenje kloniti se ulja i masnijih proizvoda. Oh kako su bili u krivu....Kiehl`s revitalizirajući eliksir sam koristila svako jutro a nakon njega bih uvijek nanijela kremu. Također je puder odlično sjedao na lice kada bih na licu imala i ovaj eliksir. Ono što želim još jednom naglasiti je da iako ovaj proizvod u svom nazivu ima ulje on je izuzetno lagan i zaista se vrlo brzo upija u kožu. Dok sam koristila ova 2 Kiehl`s proizvoda moja koža nikada nije bolje izgledala i nikada nisam dobila više komplimenata za izgled kože. Imam 35 godina i znalo mi se dogoditi da se ljudi šokiraju kad čuju koliko godina imam te su me redovito ispitivali što koristim. Tada sam već bila dosadna sama sebi hvaleći ove Kiehl`s proizvode ali i dan danas kada mi se netko požali na svoju kožu ja mu preporučim najprije ovaj dnevni revitalizirajući eliksir a zatim i noćni obnavljajući eliksir. Cijena ovih proizvoda jest nešto skuplja ali ja sam ove proizvode koristila svakodnevno po 2-3 kapi i doslovno su mi trajali mjesecima. Ukoliko imate problema sa beživotnom, grubom kožom, vidljive znakove umora ili starenja te općenito kožu kojoj fali hidratacije, bez obzira na tip kože ja vam zaista od srca preporučujem ove proizvode. Da me ne shvatite krivo ako ste i super zadovoljni svojom kožom također možete koristiti ove proizvode jer u ovo zimsko razdoblje koje nam slijedi koži će itekako dobro doći proizvodi sa ovako odličnim sastojcima.

Jeste li isprobale Kiehl`s proizvode ?  Koji su vaš favoriti ?

2 komentara:

  1. Zasad sam probala samo noćnu masku i bila prezadovoljna s rezultatima. Kupila sam ju slučajno na jednom putovanju. Kiehl s mi nije u blizini pa je Midnight recovery koncentrat već dugo na mojoj wish listi a sad ću nadodati i ovaj dnevni koncentrat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i meni je noćna maska isto odlična :). Nažalost niti meni Kiehl`s nije u blizini pa koristim svako putovanje sebe ili bližnjih da se opskrbim.. Svakako isprobaj ovaj dnevni koncentrat, kažem kad bih morala birati između ova dva proizvoda izabrala bih njega :)

      Izbriši