subota, 30. prosinca 2017.

ZIAJA SENSITIVE SKIN DNEVNA KREMA ZA LICE SPF20

Ako se ičega trudim pridržavati u svojoj beauty rutini onda su to definitivno dvije stvari - uvijek ukloniti šminku sa lica i lice uvijek adekvatno štititi od sunca. Po ljeti se nekako možda samo po sebi podrazumijeva korištenja krema za zaštitu od sunca ali kada zimi spomenem ljudima u svojoj blizini da je bitno i tada lice štititi obično naiđem na čuđenje. Inače sam svijetle puti, trenutno koristim jedan odličan proizvod sa AHA i BHA kiselinam čija recenzija će biti slijedeći mjesec i zaštita od sunca (da, čak i ovog zimskog) mi je vrlo bitna. Pronaći kremu koja ima neki prihvatljivi SPF a da mi pritom ne čepi pore i ne izaziva gadosti za mene je prava lutrija. Danas vam pišem recenziju jedne kremice koju sam kupila sasvim slučajno a otada više niti ne brojim koliko sam tih kremica kupila i uvijek imam jednu u rezervi. Joj kad smo kod Ziaja kozmetike pita mene neki dan prodavačica u dm-u jeste li za snižene Zlaja kreme i nakon toga počela sam primjećivati da puno ljudi Ziaja čita Zlaja. Čak mi se desilo da kažem poznanici da koristim dobru Ziaja kozmetiku a kaže ona meni misliš valjda Zlaja. Eto pa ako spadate u one koje bune slova na ovoj kozmetici znajte da se čita Ziaja.





ŠTO KAŽE ZIAJA :

Umirujuća dnevna krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF 20. Nježna emulzija s hidratantnim i zaštitnim učinkom za osjetljivu, suhu i nadraženu kožu. Reducira crvenilo i peckanje na koži te pruža trenutan umirujući učinak. Smanjuje grubost, suhoću i prekomjerno ljuštenje kože. Pruža dugotrajnu hidrataciju, uspostavlja optimalnu razinu vlage, regenerira i sprječava prijevremeno starenje kože. Sadrži UVA i UVB filtere. Proizvod je hipoalergen te ne sadrži silikone, mineralna ulja i parfeme.




PAKIRANJE :

Ziaja Sensitive krema dolazi u jednostavnoj, bijeloj tubici koja je praktična u početku ali pri kraju kreme uvijek moram razrezati tubicu ukoliko želim iskoristiti kremu do kraja. Krema nema mirisa, tekstura je lagana i vrlo brzo se upija u kožu.




Cijena za 50 ml - 59,90 kuna





SASTAV :





MOJI DOJMOVI :

Već sam napisala da je  ovo moja omiljena krema sa zaštitnim faktorom koju koristim većinom zimi kada sunce nije tako jako a opet ga ima. Većinu godine koristim preparate sa kiselinama pa posebnu pozornost moram obratiti na zaštitu od sunca. U Ziaja Sensitive dnevnoj kremi SPF20 sam našla većinu onoga što sam tražila tj. zadovoljavajući SPF i činjenicu da mi ova krema ne čepi pore i ne izaziva gadosti po licu. Ziaja Sensitive krema se dosta brzo upija u kožu te mi se pokazala i odličnom podlogom za puder. Ukoliko vam je koža jako suha onda vam ova krema neće biti dovoljna samostalno, meni nije dovoljna u samostalnom nanošenju te ju uvijek kombiniram sa nekim serumom ispod. Krema lijepo umiruje ukoliko vam je koža nadražena ili osjetljiva i pritom štiti kožu od sunca (još jednom ću naglasiti da ja ovu kremu koristim u jesen i zimi a kada sunčeve zrake postanu jače tada obavezno posegnem za faktorom 50). Sve u svemu ukoliko tražite jednu solidnu dnevnu kremicu (pišem solidnu jer što se tiče same njege tu nisam toliko oduševljena) koja ima relativno dobar spf i ne izaziva gadosti onda je Ziaja Sensitive skin dnevna krema SPF20 pravi izbor za vas.

Koristite li kreme sa zaštitnim faktorom i kada niste na plaži ?  Koja je vaša omiljena SPF mazalica za lice ?

1 komentar:

  1. Generalno, volim njihovu kozmetiku. Preporucujem je jer lepo hidrira i hrani kozu. Posebno volim losion za telo koji sadrzi kozije mleko. A i ova je kremica zaista divna. :)

    OdgovoriIzbriši