četvrtak, 13. kolovoza 2015.

USPOREDBA MICELARNIH OTOPINA-BIODERMA SENSIBIO H2O-EUCERIN DERMATOCLEAN 3IN1-MIXA


U zadnje vrijeme jako volim čistiti lice micelarnom otopinom i isprobala sam ih jako puno. Ove 3 o kojima pišem su mi nekako bile najbolje i najviše puta sam ponovila kupovinu.Odlučila sam napraviti malu usporedbu moje 3 najkorištenije micelarne otopine.












Vjerujem da ste svi čuli za vrlo hvaljenu Bioderma Sensibio micelarnu otopinu jer je jako hvaljena po raznim blogovima i forumima. O njoj su napisani razni hvalospjevi i to sa punim pravom ako mene pitate.Dolazi u plastičnoj ambalaži u 3 militraže, od 100 ml ,250 ml i 500 ml . Inače Bioderma osim ove verzije za suhu kožu sa crvenim čepom ima i verziju za masnu kožu sa zelenim čepom te Biodermu Sensibio H20 AR sa rozim čepom za čišćenje osjetljive kože sklone crvenilu. Najvažnija stvar koju očekujem od micelarne otopine je naravno uklanjanje šminke i nečistoća a Bioderma to radi besprijekorno. Lijepo skida čak i vodootpornu šminku i pritom nimalo ne iritira i ne nadražuje kožu i oči. Jedino kada skidam ruž na usnama mi ostavlja neki okus koji mi se ne sviđa. Kako imam suhu kožu vrlo bitna mi je i činjenica da ova micelarna otopina nimalo ne isušuje moju kožu , a to mi je vrlo važno jer znam ovu micelarnu koristiti i više puta dnevno odnosno ne koristim ju samo za skidanje šminke već ju znam koristiti i kada tokom dana osjetim potrebu osvježiti svoju kožu. Bioderma Sensibio H2O na koži ne ostavlja nikakav film ali zato ostavlja osjećaj čiste kože. Cijena Bioderme Sensibio H2O od 100 ml je 40 kuna od 250 ml je oko 80 kuna i ta malo viša cijena joj je uz prije navedeni okus koji ostavlja na usnama možda i jedina mana a dostupna je u ljekarnama. Postoji i u ambalaži od 500 ml koja je sa cijenom od oko 100 kuna ipak isplativija investicija.





SASTOJCI:




OCJENA: 5/5


Eucerin DermatoCLEAN  micelarna otopina 3u 1 je jedna od mojih omiljenih micelarnih. Dolazi u plastičnoj ambalaži u količini od 200 ml sa plastičnim čepom i otvorom koji vrlo lijepo dozira količinu micelarne. Prozirna je tekućina bez miris i okusa.Ona je namijenjena čišćenju lica, uklanjanju šminke sa očiju i kao tonik. Ova micelarna otopina nije isušivala moju suhu kožu i nije na koži ostavljala nikakav film, dobro je uklanjala šminku sa lica ali maskaru je skidala nešto teže. Iako sam pročitala da su se neke cure žalile da su ih pekle oči od ove micelarne kod mene to nije bio slučaj.













SASTOJCI:










OCJENA: 4,5/5



Mixa micelarnu otopinu isprobala sam iz znatiželje jer sam svaki dan sa raznih strana slušala o njoj i na kraju sam morala pokleknuti.Isprobavanju  Mixa micelarne otopine sam pristupila bez nekih velikih očekivanja i ostala ugodni iznenađena. Lijepo i zaista lako skida šminku sa lica i očiju  pa čak i vodotpornu a pritom nimalo ne nadražuje i ne iritira kožu lica i oči. Naravno ova micelarna nimalo ne isušuje kožu. Moja mala zamjerka ide na ambalažu točnije na čep, micelarna otopina se nalazi u plastičnoj ambalaži od 200 ml sa čepom na stisak tj. pumpicom pa ponekad zna biti micelarne više po sobi nego po blazinici ali sam tome doskočila tako što priljupim blazinicu neposredno uz otvor pumpice.







SASTOJCI:














OCJENA: 5/5






USPOREDBA SASTOJAKA:







Jeste li isprobali koju od ove 3 micelarne otopine ? Koja je vaša omiljena?

4 komentara:

  1. Odlična recenzija i usporedba proizvoda....ja sam izuzetno zadovoljna sa Bioderma micelarnom otopinom :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobala sam samo Mixu, ali ne znam što točno očekivati od jedne micelarne - ja nisam vidjela nikak efekt na svojoj koži....

    OdgovoriIzbriši
  3. Isprobala sam samo Bioderma micelarnu i prezadovoljna sam

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam isprobala nijednu od navedenih, samo Olival do sada. Nakon ovog recenzije, imam još jedan proizvod više na svojoj wish listi.

    OdgovoriIzbriši