četvrtak, 10. rujna 2015.

DR. STRIBOR ECHIUM GAMMA ULJNI BOOSTER I SERUM Ag-Au/CP






DR. STRIBOR ECHIUM GAMMA ULJNI BOOSTER



ŠTO KAŽE DR. STRIBOR:

"Iznimno hranjiva kombinacija kreirana matematičkim skladom biokemije vaše kože i biljnih ulja.

Ulje sjemenki borovnice je izvor vitamin E kompleksa, pogotovo y-tokoferola, a ulje američke brusnice sadrži jedan od najjačih antioksidansa, y-tokotrienol. Echium, trputasta lisičina, bogata je hranjivim esencijalnim masnim kiselinama. Spojena su maceratom gotu kole u kukuiju,izvorom w-3 kiselina i spojeva koji obnavljaju vašu kožu. Bez eteričnog ulja i nativnog mirisa. Tekstura je ugodna jer je odabran ekološki pojačivač apsorpcije koji ne remeti fini biokemijski balans. Odličan u kombinaciji nakon Ag-Au/CP seruma hijaluronskih kiselina ili tonika Zlato&Ruža.

U nastanku ovog seruma korišteno je matematičko i biokemijsko modeliranje što je dalo značajke koje sadrži slovo Gamma. Gamma tokoferol - iz ulja sjemenki borovnice., Gamma tokotrijenol - iz ulja sjemenki američke brusnice, Gamma linolenska kiselina - iz ulja trputaste lisičine. Također korišten je i vitamin E kao kompleks ( a ne jedna molekula ) za njegu kože i stabilnost ulja, zatim macerat gotu kole - za regeneraciju kože te karatenoidi iz pulpe pasjeg trna. Tekstura je ugodna jer je odabran ekološki pojačivač apsorpcije koji ne remeti fini biokemijski balans.
Booster se nalazi u visokokvalitetnom stakli koje ne propušta svjetlost, a reaktivni procesi "zločestog" kisika zaustavljeni su CO2 ekstraktom ružmarina i prirodnim tokoferolima.

Koristi se:
a )  navečer za intenzivnu ishranu - klasičnim kružnim utrljavanjem ili blagim tapkanjem prstima u kožu. Nanosi se i u području oko očiju.

b ) ujutro i navečer - za izrazito suhu kožu

c ) kada želite napraviti svoju kremu direktno na koži - sprejanjem se nanese tonik te na tako vlažnu kožu i Uljni Booster

d ) kao kombinacija seruma AG-Au/CP - koji se nanosi prvi te Uljnog Boostera

e ) u spoju sa kremama Ruža&Argan i Vanilija&Naranča , nakon nanošenja kreme - za najzahtjevniju kožu








PAKIRANJE:

Proizvod se nalazi u bočici od tamnog visokokvalitetnog stakla od 30 ml  sa staklenom pipetom. Bočica iako je dizajnirana minimalistički djeluje jako elegantno radi zlatnih slova. Boja ovoga Uljnog boostera je narančasta ( pretpostavljam najviše radi pulpe pasjeg trna ) a tekstura uljna i dosta gusta. Uljni booster se lako razmazuje a upijanje ovisi o tipu kože. Najbolje ga je nanositi na vlažnu kožu a tada je i samo upijanje brže. Nije ga potrebno puno, recimo 2 do 3 kapi za cijelo lice i vrat.
Cijena Uljnog boostera od 30 ml je 225 kuna ( cijena  promo seta serum+booster 10 ml je 150 kuna ) i može se kupiti u ljekarnama .














SASTAV:









MOJI DOJMOVI:

Kako u zadnje vrijeme u svoju njegu sve više uvodim ulja ovaj proizvod me u potpunosti oduševio. Ono što mi se kod ovoga Uljnog boostera posebno sviđa je činjenica da ga se može nanositi na više načina ( ovisno o stanju i potrebama kože ). Ja sam ga najčešće nanosila nakon seruma Ag-Au/CP navečer a ujutro nakon kreme Dr. Stribor Vanilija&Naranča ( ta krema mi nije bila dovoljno hranjiva kada bih ju nanosila samostalno ali u kombinaciji sa Uljnim boosterom bila je odlična ). Dodatni plus kod mene ovaj Uljni booster je zaslužio i time što uz njega ne trebam okoloočnu kremu jer se on nanosi i oko očiju.
Da ne bi baš bilo da ovom proizvodu nisam našla niti jednu manu spomenuti njegov miris koji me podsjeća na riblje ulje ( sjećam se nekih crvenih kapsulica ribljeg ulja koje sam pila kada sam bila mala  jer me miris baš vrati u te dane ) i iako mi je u početku dosta smetao taj miris sada ga nakon dužeg korištenja i ne kužim toliko. Mala kritika ide i na ambalažu, točnije zlatna slova koja se dosta brzo izližu ( ono kad već tražim dlaku u jajetu ).
Sve u svemu ovo je jedan od mojih favorita njege i po korištenju moja je koža dubinski nahranjena i hidratizirana,










DR. STRIBOR SERUM Ag-Au/CP


ŠTO KAŽE DR. STRIBOR:

Dr. Stribor Ag-Au/CP serum hijaluronskih kiselina spoj je najboljeg iz organskog i neorganskog svijeta naše planete. Spojene su tri biotehnološke hijaluronske kiseline i prirodni biljni gel koji čuva svježinu korijenja biljaka. Oni zajedno čuvaju svježinu vode na i u vašoj koži i potiču kožu u obrani od nepovoljnih utjecaja okoliša dajući joj čvrstoću. Serum sadrži obilje faktora koji dodatno ovlažuju kožu, natrij-PCA i glicerol. U kombinaciji je i esencijalna voda koja nije ni obična emulzija eteričnog ulja ni hidrolat ruže. Koloidno zlato vjerojatno najkvalitetnijeg svjetskog proizvođača oligoelemenata, nježna uspomena svemirskih eksplozija roza boje tako se neobično poklopila sa bojama ružinih latica. Dat će vam zdravlje i svježinu svaki dan. Čak i sustav konzerviranja potpuno je u skladu s (meta)fizikom seruma. To je srebro, neprijatelj bakterija, a prijatelj vaše kože kroz stoljeća. Toliko puno priča u jednoj jedinoj kapi. Voda,vlažnost vaše kože dobila je novu razinu ljepote. Čak su četiri ovlaživača prisutna u serumu: visokomolekulska hijaluronska kiselina, soligel, natrij PCA i glicerol.

Uporaba:
Serum s hijaluronskim kiselinama & Catalyons oligoelementima možete koristiti samo njega i doista već ga sada neki koriste umjesto kreme. Nanosite ga u tankom sloju jer pretjerivanje nema smisla.

Prije njegovog nanošenja kožu možete osvježiti tonikom poput Tonika zlato&ruža te nanijeti tanki sloj seruma. Ovakav pristup naglasit će hranjivosti.

Odlična je podloga Echium gamma uljnom boosteru, pogotovo navečer - spoj gel sustava i ulja je često prava dobitna kombinacija za kožu i intenzivna je ishrana.

Ako više volite malo laganije strukture, slobodno može biti podloga vašim omiljenim kremama : Argan & ruža ili Vanilija & naranča. U kombinaciji sa njima daje vam dodatni osjećaj ( i stvarnost ) hranjivosti i vlažnosti bez osjećaja masnoće.









PAKIRANJE:

Kao i uljni booster proizvod se nalazi u bočici od tamnog visokokvalitetnog stakla od 30 ml na kojoj se nalazi crna etiketa sa zlatnim slovima , sa čepom sa staklenom pipetom. Ovaj serum je nešto rjeđe gelaste teksture, proziran je te pomalo ljepljiv. Za razliku od Uljnog boostera ovaj serum ima nježan i ugodan miris ruže. Lako se razmazuje ali ja savjetujem nanošenje na vlažnu kožu ( možete ju ostaviti vlažnom na način da se ne obrišete skroz nakon umivanja ili da prije nanošenja kožu lica navlažite nekim tonikom ili hidrolatom ),te su dovoljne dvije kapi za cijelo lice. Cijena Seruma Ag-Au/CP od 30 ml je 225 kuna ( već sam napisala da  ovaj serum od 10 ml zajedno sa Uljnim boosterom od 10 ml čini promo set po cijeni od 150 kuna ) i može se kupiti u ljekarnama.











SASTAV:













MOJI DOJMOVI:

Jako sam zadovoljna sa ovim serumom jer se pokazao kao dobitna kombinacija za moju kožu ( posebno u kombinaciji sa Uljnim boosterom ). Ovaj serum kada ga tek nanesem daje lagano ljepljivi osjećaj međutim kada se upije kožu ostavlja savršeno nahranjenom i glatkom. Serum sam koristila u raznim kombinacijama, ponekad samoga a u većini slučajeva u kombinaciji sa Uljnim boosterom ( navečer )  a ujutro u kombinaciji sa Dr. Stribor kremom Vanilija&Naranča. Osim što je moju kožu ostavljao savršeno hidratiziranom i nahranjenom ovaj serum kao i uljni booster nije izazvao nikakve negativne reakcije na mojoj koži.






Jeste li isprobali Dr. Stribor kozmetiku ? Kakvi su vaši dojmovi ?












4 komentara:

  1. Ovaj serum mi se čini odličan. Nažalost, nisam ga još probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Serum je zaista odličan, i po sastavu i po učinku ....Toplo preporučujem :)

      Izbriši
  2. Isprobala sam tonik, jako je dobar, osvjezava, cisti i njezan je, nema crvenila ni reakcija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja ne znam kako nisam prije vidjela ovaj komentar,sorry. Drago mi je da si zadovoljna ovim serumom :)

      Izbriši