utorak, 5. srpnja 2016.

ŽENA.HR KUTIJICA SAMO ZA MENE - SRPANJ I KOLOVOZ

Prošli mjesec nisam pisala o Žena.hr kutijici za mene iz razloga što ju nisam naručila jer mi se glavni proizvod tj. tablete za mršavljenje nije svidio a i općenito sam mišljenja da je škakljivo u te kutijice stavljati ikakve tablete  jer osim što je upitno njihovo djelovanje puno ljudi ih i ne smije piti radi zdravstvenih razloga.
Nego da ne duljim, kutijica za ovaj mjesec mi se već na prvu učinila odličnom i jedva sam čekala da mi danas stigne.
Novost je ta da je ovo dvomjesečna kutijica, odnosno kutijica i za srpanj i za kolovoz.







Sviđa mi se što je kutijica opet na magnetno zatvaranje jer mi se to čini puno praktičnije i elegantnije.














PROIZVODI U PUNOJ VELIČINI :





AVON VODOOTPORNI LOSION ZA SUNČANJE ZA LICE I TIJELO SPF 50






" SPF 50 - visoka razina zaštite od sunca, hipoalergena formula prikladna i za osjetljivu kožu, lagana formula koja se brzo upija, hidratizira te čini kožu mekom i glatkom, vodootporna formula. "

Količina : 150 ml



CHILLY WITH ANTIBACTERIAL GEL ZA INTIMNO PRANJE







" Chilly with Antibacterial je tekući sapun za intimnu njegu, koji pruža aktivnu zaštitu i njeguje intimne dijelove tijela. Aktivna formula obogaćena ekstraktima majčine dušice i žalfije učinkovito štiti od vanjskih napada bakterija i hrani bakterijsku flora koja je prirodna zaštita intimnih dijelova tijela. S fiziološkim pH5 i bez dodatnog sapuna je hipoalergeni proizvod koji brine o fiziološkoj ravnoteži sluznice. Klinički testirano. "

Količina 250 ml



AURA Amazingly Resistant - lak za nokte





" Zahvaljujući svojoj formulaciji bogatoj specifičnim i pažljivo odabranim sastojcima ovaj lak će pružiti dugotrajni efekt i ultra visok sjaj vašim noktima. Četkica je prilagođena brzom i efikasnom nanošenju. Lak je izuzetno otporan na skidanje. Visoka koncentracija pigmenata također osigurava veliku prekrivnost. Sadrži UV filtere koji sprečavaju promjenu boje. "

Ja sam dobila predivnu nijansu 415 Pool Party koje je savršena za ljeto i da sam kupovala sigurno bih kupila baš tu nijansu.



MAX FACTOR Colour Elixir sjajilo za usne




" Trendi visoko pigmentirana sjajila koja usne čine supersjajnima, a nježnima na dodir kao da ste koristile balsam za njegu usana . Dostupna u 12 trendi nijansi. Vrijeme je da vaše usne govore sam e za sebe obučene u razigrane ljetne boje. Lako se nanosi specijalno dizajniranim spužvastim aplikatorom. Na spužvici je točno onoliko sjajila koliko je potrebno da bi vaše usne zablistale. Sjajilo se može koristiti samostalno ili preko ruža. Colour Elixir sjajila za usne su u prekrasnom elegantnom pakiranju, usnama pružaju visoki sjaj, senzualnost i puniji izgled. Nijanse Colour Elixir sjajila dostupne su od nježno neutralnih, pastelno ružičastih, crvenih do purpurnih. Neljepljive su formule i pružaju 3D efekt. "

Nijansa koju sam ja dobila u Žena.hr kutijici je 30 CAPTIVATING RUBY.


OSTALI PROIZVODI :






LANCOME ENERGIE DE VIE SMOOTHING & GLOW - BOOSTING LIQUID CARE





" The smoothing & glow - boosting Liquid Care ( tekuća njega za glatku i blistavu kožu ). Lancomeova nova vizija tekuće njege - Liquid Care . Proizvod donosi sveobuhvatnu njegu kože : osvježava poput losiona, koncentriran je poput seruma i hidratizira poput Lancomeove. Kombinacija pregršt hidratantnih, antioksidacijskih i energizirajućih aktivnih sastojaka osvježava kožu, dajući joj prirodnu blistavost, glatkoću i punoću. "

Veličina pakiranja u Žena.hr kutijici 5 ml




PHYTO PARIS PHYTOVOLUME ŠAMPON ZA KOSU





" Šampon za pranje tanke kose, vraća kosi volumen i tonus. Hitin povećava promjer vlasi, šampon osnažuje kosu i daje tonus vlasištu. Od prvog pranja kosa dobiva na volumenu, te izgleda bujnija i puna energije zahvaljujući ekstraktu guarane. "
 Veličina pakiranja u Žena.hr kutijici 50 ml .


NIVEA ANTI - TRANSPIRANT INVISIBLE FOR BLACK & WHITE DEZODORANS


" Ne ostavlja bijele tragove na koži i odjeći te pomaže u sprečavanju nastanka žutih mrlja na bijeloj odjeći. Pruža nježnu, nevidljivu 48-satnu antiperspirantnu zaštitu. Ne sadrži alkohol i umjetna bojila. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu. Dolazi s osvježavajućim mirisom cvjetnih nota. "

Veličina pakiranja u Žena.hr kutijici  35 ml


SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC OIL MIRACLE ŠAMPON ZA KOSU





BC Oil Miracle šampon s dragocjenim arganovim uljem za sve tipove kose.

U Žena.hr kutijici se nalazi putno tester pakiranje ovoga šampona u količini od 30 ml.


VICHY IDEALIA KREMA ZA LICE





Tekstura koja spaja nespojivo - bogatstvo kreme s lakoćom gela za osjećaj svježine. S Vichy termalnom vodom koja smiruje i jača kožu. Idealia je njega s klinički dokazanom učinkovitošću! Nakon mjesec dana površina kože postaje ujednačenija, pigmentna i kapilarna homogenost su poboljšane a bore su smanjene. Za suhu kožu - pa i najosjetljiviju - hipoalergena formula bez parabena, dermatološki testirana na osjetljivoj koži. Obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje i jača kožu.

U Žena.hr kutijici samo za mene nalazi se putno pakiranje Vichy Idealia kreme za lice u količini 15 ml.


SLATKIŠ




Kao i uvijek u Žena.hr kutijici samo za mene našao se i slatkiš a ovaj put je to prefina Ledena kocka od Kraša.


MOJI DOJMOVI :


Već sam na početku napisala da sam imala osjećaj da će ova Žena.hr kutijica samo za mene biti odlična i nisam se prevarila. Sviđa mi se apsolutno sve osim nijanse sjajila ali mislim da sam toliko puta u ovakvim kutijicama dobila neku crvenu boju ruža ili sjajila da razmišljam da je to možda znak da bih i toj boji mogla dati priliku. Crvena je jedina boja koju volim vidjeti samo na drugima jer smatram da nijansa mora biti zaista dobro pogođena da bi ona došla do punog izražaja. Znači koliko mi se boja Max Factorovog sjajila nije svidjela toliko sam oduševljena bojom Aurinog laka jer obožavam takve boje i sigurna sam da bih si upravo tu nijansu i ja izabrala da sam mogla birati. Boja laka je zaista prava ljetna a još nisam isprobala Aurine lakove pa se jako veselim. Avon krema za sunčanje sa fakorom 50 je bila vidljiva prilikom narudžbe Žena. hr kutijice i super mi je. Piše da je vodootporna ali meni je još važnija činjenica da ima spf 50 jer imam neke relativno svježe tetovaže koje moram dobro zaštiti tijekom ljeta. Vichy Idealia krema je već bila u kutijici za svibanj i standardno mi je dobra kao i Chilly gel za intimno pranje iako nisam presretna kada se proizvodi ponavljaju. Što bi ovakva kutijica bila bez naravno dezića kojih koliko ih imam neću potrošiti do druge godine a vjerujte mi koristim ih u nenormalnim količinama. Phyto šampon mi je onako li-la jer moja kosa ima dovoljno volumena ali svakako ću ga isprobati jer mi je par Phyto proizvoda za kosu bilo savršeno. Schwarzkopf Professional proizvode i inače koristim ali one iz Blond Me linije pa se veselim isprobati i ovu liniju a daleko se najviše veselim isprobati tekuću njegu za lice Lancome.
Cijena  Žena.hr kutijice za mene je 75 kuna i po meni ovo je bila jedna od boljih kutijica.

Jeste li kupili Žena.hr kutijicu ? Kakvi su vaši dojmovi ?

3 komentara:

  1. Kutijica je prekrasnog sadržaja i ja sam ju htjela, ali zakasnila sam s narudžbom već se rasprodala :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da kutijica super za tu cijenu i količinu proizvoda.. ja hvatam svoju već par mjeseci i nikako da ju ugrabim :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek me veseli kada treba otkriti šta je ispod poklopca.
    Ja ju ne naručujem ali znam šta se svaki mjesec nalazi u njoj ☺

    OdgovoriIzbriši