nedjelja, 23. listopada 2016.

PREDSTAVLJANJE ESSENZA KREMA ZA LICE I DARIVANJE

O Essenza kozmetici sam vam već pisala OVDJE i OVDJE i znate da jako volim njihove proizvode. Ono što vjerojatno ne znate a saznati ćete u ovom članku je da je Essenza odlučila proširiti svoj asortiman i na njegu lica a ja vam danas ekskluzivno predstavljam njihove nove proizvode - kreme za lice.






Iz Essenze stiže još jedna dobra vijest a to je da od sada sve te divne sapune, ulja,parfeme i kremice možete kupiti u njihovoj novootvorenoj trgovini Cosmetico na adresi Iblerov trg 10 u centru Zagreba.


O tvtki Tehno proces već sam pisala ali ću ponoviti da je u novije vrijeme ova tvtka poznata kao proizvođač i distributer supstanci, sirovina i poluproizvoda te ambalaže za izradu prirodne kozmetike, sredstava za osobnu higijenu i eko sredstava za čišćenje . Zahvaljujući iskustvu stečenom pri proizvodnji prirodnih sirovina za izradu kozmetike i srodnih proizvoda, Tehno proces je kreirao vlastite robne marke bio kozmetike i sredstava za osobnu higijenu Essenza, Jazzo i Jazzo men.

Znajući sve ove činjenice bila sam vrlo sretna kada sam saznala da je Essenza svoj asortiman proširila i na njegu lica. Mislim stvarno zar možete i pomisliti da bi tvrtka sa ovakvim iskustvom u proizvodnji i distribuciji supstanci i sirovina mogla napraviti nešto što bi nas moglo razočarati ?


Kako se sve 4 kreme nalaze u istom pakiranju neću pisati za svaku kremu posebno već ću općenito napisati za sve 4. Kreme su pakirane u kartonsku kutiju koja se može reciklirati a unutar  kutije se nalazi plastična posudica ( teglica ) u kojoj se nalazi sama krema u količino od 50 ml. Iako plastična posudica mi djeluje vrlo elegantno a na prvi pogled bila sam sigurna da je od stakla. Dizajn sam kartonske kutijice mi se jako sviđa a posebno mi se sviđa što je na svakoj kutijici nacrtan i cvijet čije ime nosi pojedina krema.

Što se tiče samih sastojaka krema htjela sam vam samo obratiti pozornost na jedan sastojak za koji mi je dosta cura reklo da im je komedogen a radi se o kokosovom ulju. Meni osobno taj sastojak nije izazvao nikakve negativne reakcije ali nakon provjere svih sastojaka osjećala sam obvezu da vam skrenem pozornost, no naravno ne znači da će vama taj sastojak stvarati ikakve probleme.


ESSENZA GERANIUM DNEVNA HIDRATANTNA  KREMA





ŠTO KAŽE ESSENZA :

Hidratantna krema Geranij idealna je za dnevnu njegu kože lica, vrata i dekoltea. Namijenjena je za masnije i nečiste tipove kože.

Ova izrazito hidratantna krema bazirana na ulju lješnjaka i kokosa te avokado maslacu koži daje potrebnu vlagu kako bi ostala glatka, gipka i zategnuta.

Redovnom primjenom Geranij dnevne kreme usporava se starenje kože, poremećaji pigmentacije i pojava bora. Povoljno djeluje na čistoću tena i pojavu crvenila. Koži pruža dovoljno dnevne njege za cijeli dan. Geranium dnevna krema zaslužna je za baršunast izgled kože zbog svoje lagane teksture, a miris geranija donosi pravo osvježenje vama i vašoj koži.

Prekrasan miris eteričnog ulja geranija samo je razlog više za korištenje ove premium dnevne kreme.








SASTOJCI :





Iako imam suhu kožu moja je koža sklona nepravilnostima te sam jako zadovoljna djelovanjem ove kreme. Krema je lagane teksture, te se vrlo brzo upija u kožu i ostavlja ju nahranjenom i baršunastom. Prilikom nanošenja ove kreme uživala sam u blagom mirisu geranija, no ukoliko vam se taj miris i ne sviđa ne brinite jer se taj miris ne osjeti dugo. Kako imam jako suhu kožu vjerojatno mi baš u zimskom razdoblju kada mi je koža sklona isušivanju ova krema ne bi bila dovoljna ali u vrijeme kada sam ju testirala bila mi je sasvim dovoljna. Krema mi nije izazvala nikakve negativne reakcije na koži a čak sam primjetila da je ubrzala uklanjanje nekih sitnijih prištića koje sam imala.






JASMINE DNEVNA HIDRATANTNA KREMA





ŠTO KAŽE ESSENZA :

Hidratantna krema Jasmin idealna je za dnevnu njegu kože lica, vrata i dekoltea. Namijenjena je za sve tipove kože, naročito suhu i mješovitu kožu.

Ova izrazito hidratantna krema bazirana na ulju lješnjaka i kokosa te avokado maslacu koži daje potrebnu vlagu kako bi ostala glatka, gipka i zategnuta.

Redovnom primjenom Jasmin dnevne kreme usporava se starenje kože, poremećaji pigmentacije i pojava bora. Koži pruža dovoljno dnevne njege za cijeli dan. Jasmine krema će vas osvojiti zbog besprijekorne mekoće i blistavosti koju daje vašoj koži.

Prekrasan miris jasmina samo je razlog više za korištenje ove premium dnevne kreme.





SASTOJCI :


Jasmine dnevna hidratantna krema mojoj je koži lica davala dovoljno hidratacije kroz cijeli dan. Tekstura Geranij dnevne hidratantne kreme je nešto laganije u odnosu na teksturu Jasmine dnevne hidratantne kreme no unatoč tome Jasmine krema se lako razmazuje i vrlo brzo upija u kožu. Kožu ostavlja nahranjenom i blistavom tokom cijeloga dana. Po nazivu ove kreme možete naslutiti da ona ima prekrasan miris jasmina, miris je vrlo blag i brzo ispari sa kože.  Ova krema mi također nije izazvala nikakve negativne reakcije.





MELISSAE NOĆNA HRANJIVA NJEGA





ŠTO KAŽE ESSENZA :

Noćna krema Melisa je idealna za noćnu njegu kože lica, vrata i dekoltea. Namijenjena je za sve tipove kože, naročito suhu i oštećenu kožu.

Ova izrazito hranjiva krema bazirana na ulju badema i kokosa te shea (karite) maslacu i hidrolatu matičnjaka (melisse) koži pruža potrebne masnoće, vitamine i vlagu kako bi ostala glatka, gipka i zategnuta.

Redovnom primjenom Melissae noćne kreme usporava se starenje kože, poremećaji pigmentacije i pojava bora. Koži pruža neophodnu hranu i zaštitu. Melissae krema svojim primamljivim i intenzivnim mirisom će vas u potpunosti očarati, a svojom hranjivom teksturom čini vašu kožu gracioznom.

Prekrasan miris melise samo je razlog više za korištenje ove premium noćne kreme.




SASTOJCI :


Noćna hranjiva krema Melissae oduševiti će vas ukoliko imate suhu kožu jer njezina bogata struktura vašoj koži tijekom noći pruža potrebne masnoće, vlagu i vitamine. Tekstura ove kreme je malo gušća nego dnevnih krema (a narabno tako i treba biti kada se radi o noćnoj kremi) ali unatoč tome vrlo se lako razmazuje i brzo upija u kožu. Koža ujutro bude predivno mekana i nahranjena, a kako sam bila prehlađena i imala oštećenu kožu oko nosa čak je i to ujutro izgledalo puno bolje. Ova krema miriše na prekrasnu melisu ali naravno i ovdje je taj miris blag i brzo nestane sa kože. Noćna krema Melissae nije izazvala nikakve negativne reakcije na mojoj koži.





PINK ROSE NOĆNA HRANJIVA KREMA








ŠTO KAŽE ESSENZA :
Noćna krema Pink Rose idealna je za noćnu njegu kože lica, vrata i dekoltea. Namijenjena je za sve tipove kože, naročito suhu i mješovitu kožu.

Ova izrazito hranjiva krema bazirana na ulju badema i kokosa te shea (karite) maslacu i hidrolatu majske ruže koži pruža potrebne masnoće, vitamine i vlagu kako bi ostala glatka, gipka i zategnuta.

Redovnom primjenom Pink Rose noćne kreme usporava se starenje kože, poremećaji pigmentacije i pojava bora. Koži pruža neophodnu hranu i zaštitu. Pink Rose je krema koju će vaša koža voljeti, jer joj pruža kraljevski tretman i pritom čuva njenu prirodnu ljepotu.

Prekrasan miris ruže samo je razlog više za korištenje ove premium hranjive noćne kreme.


Cijena 74,00 kuna




SASTOJCI :






Pink rose noćna hranjiva krema je teksturom slična Melissae noćnoj hranjivoj kremi a jednako se lako razmazuje, i brzo upija. Naravno i za ovu kremu moram istaknuti da na mojoj koži nije izazvala nikakve negativne reakcije a koža je ujutro mekana i glatka te potpuno nahranjena te izgleda zdravo i njegovano. Puno ljudi voli miris ruže pa iako se miris ne zadržava puno na koži vjerujem da ako volite taj miris nećete pogriješiti ako kupite ovu kremu.




 Ukoliko još niste pronašli svoju idealnu dnevnu ili noćnu kremu ili možda samo želite isprobati neku novu a uzimajući u obzir omjer cijene i kvalitete mislim tj. sigurna sam da nećete pogriješiti ukoliko date šansu barem jednoj od ovih Essenza krema.

Ukoliko želite saznati ( a znam da želite ) nešto više o ovim ali i drugim Essenza proizvodima to možete učiniti na Essenza Facebook stranici ili na Essenza web stranici .

PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

DARIVANJE :

Nije tajna da vas volim darivati a i Essenza vas već drugi put na mojem blogu daruje. Niti ovaj put neću od vas tražiti ništa teško :) .  Znači u ovom darivanju u suradnji sa Essenza kozmetikom želim razveseliti 2 sretnice (naravno, može i sretnika) i omogućiti im da među prvima probaju odličnu Melissae noćnu hranjivu kremu.




Pravila darivanja :

1. Lajkati  J'adore les cosmétiques Beauty Blog na Facebooku
2. Pozvati ( tagirati ) na Facebook stranici bloga 3 prijateljice da i one zaigraju
3.Podijeliti ovu objavu na Facebooku javno
4. Ispod ovog članka napisati da ste napravili sva 3 koraka i napišite svoje ime i prvo slovo prezimena i pod kojim imenom me pratite na Facebooku

Ako želite (nije obavezno) možete pratiti blog na Instagram profilu ili postati sljedbenik bloga i za svaki dodatni korak ćete dobiti još jedno dodatno sudjelovanje u darivanju, samo mi to napišite prilikom ostavljanja podataka.

Meni je 17.11. rođendan pa onda simbolično neka darivanje traje do tada. Dobitnica (dobitnik) mi se mora u roku 48 h sati javiti putem maila ili preko poruke na Facebooku, a ako se slučajno ne javim biram drugoga.
Sretno svima :) .



63 komentara:

  1. Napravljeno. Jasmina S.
    FB: Jasmina Sukalić

    OdgovoriIzbriši
  2. Napravila sve :D
    Pratim i na facebooku, instagramu i na blogu sve pod nick Vedrana Majer :)))
    Inst. Vedranamajer

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve odradila. Divni proizvodi i još bolja recenzija. Suzana Štrk na faccebooku.

    OdgovoriIzbriši
  4. Karolina T.
    Napravila sva tri koraka, pratim te na fb vec otkad..pod imenom Karolina Tušek :) :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Super darivanje, napravila sve :) pratim na fb i na blogu, instagram nemam, pod imenom Mirela Rastija.

    OdgovoriIzbriši
  6. Napravila sam sva 3 koraka. :)
    FB: Tea B.
    IG: @tea1983
    GFC: Tea S.

    OdgovoriIzbriši
  7. Divna recenzija koja me potakla da razmislim o kremi od Geranija, jer isto imam nečistu kožu kojoj je potrebna hidratacija. Svi koraci ispunjeni, pratim na FB:Lidya M.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ljiljana G. Napravila sva 3 koraka fb Ljiljana Gligorevic

    OdgovoriIzbriši
  9. Obavljeno sve. Ana F. Na fejsu-Ana Frana

    OdgovoriIzbriši
  10. Napravila sve.

    Instagram: aneta_91
    Sljedbenik sam bloga pod imenom Aneta Služek
    Facebook: Aneta Služek.

    Super nagrada.
    Volim kreme koje su za sve tipove kože. S tim ne mogu pogriješiti.

    OdgovoriIzbriši
  11. Obavljeno sve Jasmina Đ pratim na IG:@1104animsaj

    OdgovoriIzbriši
  12. Sve sam obavila, na fejsu Ana Anči
    Inače - Ana O.

    OdgovoriIzbriši
  13. Odlično darivanje ❤
    Facebook:Mihaela Sokolovic
    Instagram:mihaella_sokolovic

    OdgovoriIzbriši
  14. Obavljeno, Draženka F. Ostronić (na fejsu)
    inače - Draženka F.

    OdgovoriIzbriši
  15. Napravljeno sve. Mirjana M.
    Facebook: Mirjana Mikuš

    OdgovoriIzbriši
  16. Obavljeno
    Martina Š.
    FB: Martina Šišić

    OdgovoriIzbriši
  17. Obavljeno, Danijela Fuduric

    OdgovoriIzbriši
  18. Obavljeno, pratim na Fb Ksenija Cajzek

    Ksenija C.

    OdgovoriIzbriši
  19. Napravila sva 3 koraka
    Irena M
    FB: Irena Matković
    GFC: Sa Ki

    OdgovoriIzbriši
  20. Napravila sva 3 koraka
    Irena M
    FB: Irena Matković
    GFC: Sa Ki

    OdgovoriIzbriši
  21. Sva tri koraka uradila
    Ana R.
    Pratim te na FB Ana Rezic,i na IG arezic ☺

    OdgovoriIzbriši
  22. sve obavljeno!
    FB : Anica Mirosavljević ,
    instagram : anica.mirosavljevic

    OdgovoriIzbriši
  23. Odlično darivanje, sve obavljeno ,naFB.Sanja Červar,IG.cervarsanja

    OdgovoriIzbriši
  24. Martina V.
    Napravljena sva 3 koraka.
    Facebook: Martina Verlak
    Pratim i na inst: martina_ver93

    OdgovoriIzbriši
  25. Obavljeno pratim na faceu pod imenom Kepa Ivančica Erdut. Ivančica A. :-)

    OdgovoriIzbriši
  26. Sve obavljeno pratim na faceu pod imenom Kepa Ivančica Erdut :-) Ivančica Antunović

    OdgovoriIzbriši
  27. Pratim pod Tamara Franjević. Obavljeno i sretno svima =)

    OdgovoriIzbriši
  28. Napravljeno
    Fb Irena Hajtok
    IG irenahajtok

    OdgovoriIzbriši
  29. Obavljeno, Ana Fudurić

    OdgovoriIzbriši
  30. Uradila sve, fb _ Suzana Kišiček

    OdgovoriIzbriši
  31. Obavljeno, fb: Danijela Bee, ime: Danijela O.

    OdgovoriIzbriši
  32. Odrađeno, fb: Danijela Danci
    Danijela F.

    OdgovoriIzbriši
  33. Napravljeno :) Draženka Fudurić

    OdgovoriIzbriši
  34. Obavljeno :)
    Josipa Vučković, te sam pod istim imenom i prezimenom na fb :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Odlično
    Sve naj sam čula o ovim kremama.
    Pratim na fb Paola Ana
    Svi koraci napravljeni

    OdgovoriIzbriši
  36. uradila sve ;)
    fb : Lana Branka Sa

    OdgovoriIzbriši
  37. Obavljeno
    Maja Rimoldi

    OdgovoriIzbriši
  38. Napravljeno
    Fb Svjetlana Rimoldi

    OdgovoriIzbriši
  39. Jesam
    Svjetlana Rimoldi

    OdgovoriIzbriši
  40. Fb: Jelena Nikić
    Obavila sve korake a pratim i na Instagramu @jelenanikic86

    OdgovoriIzbriši
  41. napravila sva 3 koraka
    Ivana Đ., FB: Ivana Đuras

    OdgovoriIzbriši
  42. Obavljeno!:)
    Ksenija G.
    Fb: Ksenija Gortan
    Ig: tenebra59

    OdgovoriIzbriši
  43. VESNA IVANDA LANDRIPET12. studenoga 2016. u 10:14

    Obavljeno
    FB: Vesna Ivanda Landripet

    OdgovoriIzbriši
  44. Obavljeno
    FB Marijana Ivanda
    IG Vesna Ivanda

    OdgovoriIzbriši
  45. Obavljeno
    Sanja S.
    FB: Sanja Stankovic

    OdgovoriIzbriši
  46. Obavljeno
    Milica Ivanda

    OdgovoriIzbriši
  47. Danijela Zaloker FB

    OdgovoriIzbriši
  48. FB: Nikolina Wins

    Napravila sam sve potrebne korake ;)

    OdgovoriIzbriši
  49. Sve napravila i željno očekujem kremice ;-)
    FB: Blue Panther Sandrinne
    Ime: Dea K.

    OdgovoriIzbriši
  50. Sve napravila , FB i ime Jelena Kuntić Grujić

    OdgovoriIzbriši
  51. Obavljeno..
    FB:Mihajlovic Tanja
    INST: 13.tanja
    Ime: Tanja M.

    OdgovoriIzbriši
  52. Obavljeno.
    Danijela Žagar
    Fb: Danijela Ale Ra Zagar
    Pratim blog i G+1: Alejinad 01

    OdgovoriIzbriši
  53. Obavljeno.
    Fb Ankica Miloš

    OdgovoriIzbriši