srijeda, 28. veljače 2018.

AVON EVE DISCOVERY MIRISNA KOLEKCIJA - EVE CONFIDENCE & EVE ALLURING

Da Avon ima odlične parfeme nije nikakva tajna a nije tajna niti da poznate osobe vole Avon parfeme. Izabrati zaštitno lice nekog parfema nije nimalo jednostavan zadatak ali isto tako poznatim osobama nije nimalo lako odlučiti koji je parfem dovoljno savršen da se uz njega veže njihov lik. Što se tiče Avon Discovery mirisne kolekcije mislim da se niti Avon a ni prekrasna Eva Mendes nisu puno premišljali. Ovdje ste mogli pročitati moje dojmove za Avon Eve Duet parfem a danas vam predstavljam još dvije mirisne poslastice čije je zaštitno lice Eva Mendes.








ŠTO KAŽE AVON :

Život je skup priča u kojem svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje moramo odigrati. Nakon uspješnog lansiranja prvog dual mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery mirisne kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene. Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koji su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da otkriju svoje emocije, naglase svoje posebne trenutke i da se izraze mirisom u svakoj prigodi.

Holivudska glumica Eve Mendes prekrasna je u ulozi Eve glasnogovornice : "Nije li divno imati zbirku pojedinačnih mirisa koji svaki trenutak mogu učiniti vječnim i pojačati naše osjećaje u svakoj prilici? Kolekcija tri pojedinačna mirisa omogućava mi da se izrazim baš onako kako želim, bilo da je to elegancija (Elegance), sigurnost (Confidence) ili osjećaj privlačnosti i zanosa (Alluring).




EVE Confidence





Sigurna. Optimistična. Zadovoljna.
Osvježavajući miris oblikovan kaleidoskopom svježine i optimizna cvjetnih nota s kombinacijom slatke drvenaste sigurnosti.




Gornje note : kruška, crni ribizl, Chantilly
Srednje note : frangipani i indijski jasmin Sambac
Baza : vanilija, hrastovina, Firmenich mošus



Zajednička nit svih Eve Discovery parfema je ekskluzivna struktura koja ih povezuje zajedno, kao zbirku, i uobličuje siluetu žene u miris. Ta je poveznica "Femine Code", s ukusnim crvenim plodovima koji predstavljaju njezinu energiju, s delikatnim cvjetovima za njezinu individualnost i uz svijetle šume za njezinu snagu.

EVE Discovery kolekcija  je mirisa koji su kreirali neki od svjetski najpoznatijih imena u industriji : Honorine Blanc (Confidence), Harry Frèmont (Elegance) - jedini kreator mirisa koji je dvije godine za redom osvojio Internacionalnu nagradu French Society of Perfumers te Richard Harpin i Gabriela Chelariu (Alluring).

EVE Alluring





Osjetljiva. Privlačna. Zanosna.

Osjetljivi neroli cvjeta na primamljivom prasku sočne ružičaste šljive i leži na plaštu drvenaste kože i zanosnom mošusu.



 Glavne note : đurđica, ružičasta šljiva, frezija
Srednje note : list ljubičice, cvjetno ulje gorke naranče Neroli, pupoljak irisa
Baza : svjetlucava esencija jantara, sandalovina, Firmenich mošus



EVE Confidence i EVE Alluring možete kupiti preko soje Avon Lady, u Avonovom su katalogu po cijeni od 129,90 kn i dolaze uz 2 poklona : Mirisni losion za tijelo i mini Purse spray.



MOJI DOJMOVI :

Za sebe mogu reći da sam velika ljubiteljica parfema ( zar nismo  sve :) ? ) i u svojoj kolekciji imam zaista velik broj parfema. Volim kada mi dan započne mirisom parfema a na odluku koji ću parfem taj dan nositi utječe više faktora poput moga raspoloženja, godišnjeg doba, prigode i slično. Avon je oduvijek bio poznat po odličnim parfemima i za mene je Avon parfem sinonim za odličnu kvalitetu, pristupačne cijene i bogatu ponudu u kojoj zaista svatko može naći svoj omiljeni parfem (ja sam odavno prešla jednoznamenkastu brojku favorita iz Avonove ponude).
Ako se iz nove Avonove Eve Discovery mirisne kolekcije moram odlučiti za svoga favorita onda biram Avon Eve Confidence samo zato jer inače obožavam sve u čemu osjetim miris vanilije. Eve Confidence bih opisala kao orijentalno, drvenasti, vanilast miris u kombinaciji sa mirisnim notama crnog ribizla, frangipanija i hrasta. Kako i njegova žuta boja bočice asocira ovo će biti savršen miris za proljeće i ljeto .
Avon Eve Alluring bih također opisala kao orijentalno, drvenasti miris samo ali ovdje umjesto vanilije prevladava cvjetne note u kombinaciji sa đurđicom i cvijetom ljubičice. Ovaj parfem je vrlo senzualan i po meni je savršen za noćne izlaske.
Uz parfeme sam isprobala i losione za tijelo koji prate miris pojedine kolekcije. Koža po nanošenju parfema bude mekana i miris iako lagan zadržava se iznenađujuće dugo na koži. Iako sam napisala da mi je kada se o parfemima radi Confidence kada se o losinima radi jednostavno obožava Alluring losion. Kada sam se već dotakla toga da su mi favoriti losiona i parfema iz različitih linija mislim da ovdje najbolje do izražaja dolazi ono zbog čega obožavam parfeme a ponajviše to primijetim kod Avonovih parfema a to je činjenica da sve te mirisne note su jedinstvene na svakoj koži.

Jeste li već isprobali Avonove parfeme ?  Koji parfem bi izabrali iz Avon Eve Discovery linije ?

Broj komentara: 5: