petak, 23. ožujka 2018.

MISKIN GOLD DIAMOND HYDRO GEL MASKA

U zadnje vrijeme sve se više okrećem azijskoj kozmetici što se njege lica tiče te ću vas sad malo zasuti njezinim recenzijama. Prvo što sam od azijske kozmetike isprobala su bile BB kreme koje obožavam jer u isto vrijeme korigiraju i njeguju kožu lica a uz sve to štite kožu od sunca zahvaljujući za naše pojmove visokim zaštitnim faktorima. Druga moja opsesija azijske kozmetike su maske a posebno sheet maske. Danas vam tipkam recenziju jedne korejske maske.



MISKIN GOLD DIAMOND HYDRO GEL MASK



Osvježavajuća hidratantna maska koja pruža koži hidrataciju i vraća izgubljenu vlažnost. Sadrži aloe veru, ekstrakt lista zelenog čaja, kolagen, mineralno ulje te dijamantni prah i koloidno zlato. Maska ima jaku moć hidratacije, upijanja te zatezanja kose. Pomlađuje, osnažuje i relaksira kožu zahvaljujući dijamantnom prahu i elementima.



MISKIN GOLD DIAMOND  Hydro gel maske su sheet maske i svaka je posebno zapakirana a u kutijici se nalazi 5 maski za 5 jednokratnih upotreba. Ove maske nisu tipične sheet maske na koje smo (barem ja ) navikli jer je ova maska iako sa zlatnim česticama ipak prozirna i gumaste teksture. Maska dolazi u 2 tijela što omogućuje savršeno prianjanje i prilagođavanje licu. Preporuka je masku držati na licu 30 relaksirajućih minuta što mi se najprije činilo predugo ali ovu kako se ova maska zaista lijepo prilagodi licu to nije niti najmanji problem jer sam sve to vrijeme mogla normalno čitati ili gledati televiziju a inače mi klasične sheet maske ili padaju ili mi prekriju oči pa ništa ne vidim.



Nakon 30 minuta moja je koža osvježena i hidratizirana, primijećujem i lagani lifting efekt a koža ima zdravi sjaj i blistavost. Da sve ovo nije samo optička varka primijećujem da mi je koža i na dodir mekana i glatka.
Preporučujem vam masku nanijeti ili nakon napornog radnog dana jer ova maska divno rashlađuje i osvježava umornu kožu ili prije nekog važnog izlaska jer nakon maske koža ostaje nahranjena, blistava i vidljiv je blagi efekt zatezanja kože. Naravno masku možete koristiti kada god osjetiti da vašoj koži fali hidratacije ili si jednostavno želite priuštiti malo luksuznije trenutke opuštanja.
Naravno iako ćete već nakon prve primjene vidjeti instant učinak tj. blistaviju, zategnutiju i nahranjenu kožu znajte da što duže koristite ovu masku blagodati za vašu kožu biti sve veće. Ja sam ovo pakovanje od 5 maski koristila 5 tjedana tj. svaki tjedan redovito i nakon 5 tjedana mogu zaista reći da su korejske maske najbolje za moju kožu.

Cijena : 350 kuna ( 5 komada u paketu )

Miskin GOLD DIAMOND Hydro Gel Masku možete kupiti ovdje .

PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

Nema komentara:

Objavi komentar