srijeda, 27. travnja 2016.

PREDSTAVLJANJE ESSENZA KOZMETIKE I DARIVANJE

Jako sam sretna što vam danas imam priliku predstaviti Essenza kozmetiku koju sam imala prvi puta prilike isprobati.









ESSENZA KOZMETIKA

"Tvrtka Tehno proces utemeljena je 1996. godine i od tada do danas poslovala je u raznim granama industrije. U novije vrijeme postaje poznata kao proizvođač i distributer supstanci,sirovina i poluproizvoda te ambalaže za izradu prirodne kozmetike, sredstava za osobnu higijenu i eko sredstava za čišćenje.
Zahvaljujući iskustvu stečenom pri proizvodnji prirodnih sirovina za izradu kozmetike i srodnih proizvoda, Tehno proces je kreirao vlastite robne marke bio kozmetike i sredstava za osobnu higijenu Essenza, Jazzo i Jazzo men."






TEKUĆI SAPUN ZA RUKE JAZZO WHITE 44





"Tekući sapun na bazi prirodnih kokosovih pjenila, obogaćen bademovim uljem i profinjenim Fresco mirisom.
Vrlo je nježan i ugodan kod korištenja, ne izaziva iritacije i ne isušuje kožu. Bogat je nesapunificiranim biljnim masnim kiselinama, koži ruku osim higijene pruža njegu i zaštitu. Može se koristiti više puta dnevno. Namijenjen je za cijelu obitelj."






Dostupno je klasično pakiranje u prozirnoj bočici sa tirkiznom pumpicom u količini od 200 ml.

Cijena 24,00 kn




Ovaj tekući sapun je nježan i blagog mirisa. Nimalo ne isušuje ruke, čak bi se usudila reći da koži ruku daje vlažnost i hidrataciju a uz to naravno savršeno obavlja svoj posao čišćenja.





JASMIN BIO PRESS SAPUN




"Bio pres sapun jasmin je luksuzni toaletni sapun izrađen iz isključivo prirodne sirovine hladnom tehnikom prešanja, bez zagrijavanja, sa dodatkom očaravajućeg mirisa jasmina i ekstrakta aloe vere.
Nježan je, mirsan i odličan bio sapun za održavanje higijene cijelog tijela."








Jasmin bio press sapun pakiran je u trajnu metalnu kutijicu i dolazi u količini od 80 g.

Cijena 29,00 kn


SASTAV :







KRUTI ŠAMPON ESSENZA ALL IN ONE




"Bio press šampon All in one baziran je na prirodnim kokosovim pjenilima. Razvija bogatu pjenu uz osvježavajuć miris grejpa. Uz veliku moć pranja ovaj je kruti šampon obogaćen ekstraktom aloe vere te proteinom svile i prirodnim voskovima i uljima koji kosi vraćaju vlažnost i neophodnu masnoću. Kruti šampon sadrži i organski kakao maslac. Ne sadrži sintetske supstance."





Preporuča za normalne i suhe tipove kose, za žene i muškarce. All in one kruti šampon pakiran je u trajnu metalnu kutijicu a dolazi u količino od 60 g.

Cijena 37,00 kn



SASTAV :





KRUTI ŠAMPON ESSENZA NETTLE & LEMON ( KOPRIVA & LIMUN )





"Bio press šampon Nettle & Lemon baziran je na prirodnim kokosovim pjenilima. Razvija vrlo bogatu pjenu uz ugodan miris limuna. Uz veliku moć pranja ovaj je kruti šampon obogaćen ekstraktom aloe vere i ekstraktom koprive te proteinom svile i prirodnim voskovima i uljima koji kosi vraćaju vlažnost i neophodnu masnoću. Ne sadrži sintetske supstance."





Preporuča se za masnije tipove kose , za žene i muškarce. Kopriva & Limun kruti šampon pakiran je u trajnu metalnu kutijicu i dolazi u količini od 60 g.

Cijena 33,00 kn





Ono što je po meni najveća prednost krutih šampona je to da se ne mogu proliti i ne zauzimaju puno prostora što je posebna prednost za osobe koje često putuju. Ne treba zanemariti niti podatak koje sam negdje pročitala a to je da se od jednoh krutog šampona količine 100 g može napraviti 50-70 šamponiranja a to je morate priznati velika iskoristivost takvog šampona naspram tekućega.
Na činjenicu da zaista rijetko koristim krute šampone se sjetim tek kada naiđem na neki koji mi odgovara.

I kruti šampon Essenza All in one i kruti šampon Essenza Kopriva & Limun bazirani su na kokosovim pjenilima. Dobro se pjene i vrlo su blagi sa kožu i kosu.
Ukoliko niste nikada koristili kruti šampon odmah ću vam reći da je sam proces pranja njime vrlo jednostavan, smočite kosu i mokrim rukama pređite po šamponu kao da perete ruke i nanesite na kosu. Dalje postupak izgleda identično kao i kod tekućih šampona. Kako imam jako dugu kosu ja sam također probala oprati kosu i na način da pređem šamponom preko kose ( bila sam zadovoljna sa oba načina ).
Već sam napisala da ja imam jako suhu kosu pa mi je puno bolje odgovarao kruti šampon All in one sa kojim sam jako zadovoljna i kosa je nakon njega lijepo omekšana i hidratizirana ali moja blajhana kosa ipak i nakon njega zahtjeva regenerator.
Kruti šampon Kopriva&Limun mojoj kosi nije baš odgovarao odnosno čini mi se da je on nešto jači u čišćenju ( ne mogu nikako reći agresivniji jer su oba šampona vrlo blaga ) te on ostavlja kosu baš onako škriputavo čistom ( ako me razumijete ) .
Kako sestra ima masnu kosu zamolila sam nju da isproba šamon Kopriva & Limun i ona je bila jako zadovoljna, rekla je da joj super opere kosu i vlasište te da joj umiri vlasište koje joj ponekad zna biti nadraženo. Također joj se ne događa kao sa drugim šamponima da joj kosa već drugi dan bude masna.
Neka vas ne zbuni činjenica što sam naglasila da su ovi kruti šamponi blagi jer to ističem kao njihovu veliku prednost ali unatoč tome oni svoj posao čišćenja obavljaju besprijekorno.



MASLAC ZA TIJELO NEROLI







"Punomasni malac za tijelo Essenza Neroli bogatstvo je kombinacije masnih, mliječnih i voćnih kiselina za kožu vašeg tijela.
Baziran na shea maslacu, organskom bademovom  ulju i kokos maslacu, obogaćen je ekstraktom mliječnog maslaca, provitimon B5, ektraktom aloe vere i očaravajućim mirisom nerolija.
Ugodne je, lako mazive teksture i vrlo brzo prodire u kožu. Ne ostavlja masan trag i sjajan trag, a kožu čini elastičnom i mekom.
Idealan je za njegu kože tijela i ruku kroz cijelu godinu."






Essenza maslac za tijelo Neroli pakiran je u plastičnu kutijicu i dolazi u količini od 100 g.

Cijena 47,00 kn





Maslac za tijelo Neroli me je oduševio. Lako se razmazuje, brzo upija u kožu te pruža bogatu njegu i divan i nimalo napadan  miris. Miris se nažalost ne zadržava dugo na koži ali ono što me oduševljava je to što je koža dugo nakon nanošenja mekana, nahranjena i glatka.



MARELICA ULJE OLEOACTIVE






"Marelica ulje dobiva se hladnim tiješnjenjem sjemenki ovog ukusnog ploda. Ovo plemenizo ulje je izvrstan emolijens za omekšavanje i regeneriranje kože. Potiče cirkulaciju i djeluje adstrigentno ( skupljajuće ).
Iznimno je lagano i brzo se upija u kožu, sadrži velik udio vitamina A i bogato je linoleinskom kiselinom. Ulje marelice pogodno je za samostalno korištenje za njegu dehidrirane, suhe i nadražene kože. Odlično je u anti age kozmetici, a zadnjih se godina dosta koristi i kao dodatak prehrani.


Kozmetičko ulje Oleoactive Marelica ja pakirano u zelenu staklenu bočicu sa pumpicom i dolazi u količini od 50 ml.

Cijena 29,00 kn




"Oleoactive ulje sjemenki marelice dobiveno je hladnim tiješnjenjem. Registrirano je kao kozmetički proizvod. Sadrži prirodne antioksidanse."

Ulje marelice sam nanosila povremeno navečer na lice i ujutro bih se budila sa glatkom, nahranjenom i blistavom kožom. Ulje se brzo upija i nije mi izazvalo nikakve negativne reakcije na koži.










U svojem bogatom asortimanu proizvoda Tehno proces ima i Essenza parfeme koji su me na prvu osvojili jer su u isti čas lagani i očaravajući  a ja sam zaista izbirljiva što se tiče parfema. Miris ovih parfema nije sličan niti jednom parfemu koji sam koristila ali ipak mi se jako sviđaju. Nikako da se sjetim na što me podsjeća njihov miris. Smatram da je izbor parfema zaista individualna stvar ali ako budete kupovali nešto od Essenze svakako obratite pažnju i na njih..




Ukoliko želite saznati nešto više o ovim divnim proizvodima ( a znam da želite ) to možete učiniti na Essenza Facebook stranici ili na Essenza web stranici.

PR PROIZVOD ( u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda )




Jeste li već čuli za Essenza kozmetiku ?




DARIVANJE :







Znate da ja uvijek imam nešto za vas :) . Želim da jedna sretnica ( ili sretnik zašto ne ) isproba nešto od Essenza kozmetike i oduševi se kao i ja :) .
Ovaj put vam darujem Essenza Jasmin bio press sapun .
Neću tražiti od vas ništa teško :) .
Možete izabrati jedan od ovih načina kako me pratite :
1. Facebook stranica   ili
2.Instagram   ili
3.Slijediti blog preko Google Friend Conect

Naravno možete izabrati sve 3 opcije a i svaka podjela na društvenim mrežama nosi dodatan unos ( ako me naprimjer pratite na sva 3 načina i podjelili ste ovu objavu , imate 4 unosa u darivanje ). Ispod ovoga posta mi samo napišite kako me pratite i da li ste podijelili te svoje ime i prvo slovo prezimena. Darivanje je otvoreno do 11.05. 2016.
Sretno svima :)



Sretna dobitnica je Miloš Ankica koju molim da mi se javi na mail ili na Facebook stranicu sa svojim podacima. Čestitam :)

Broj komentara: 12:

  1. Za Essenza kozmetiku sam čula, ali nisam još imala priliku nešto isprobati. Odlično darivanje! :)
    Facebook: Tea Šainović
    Instagram: @tea1983
    GFC: Tea Sainovic
    Podijelila sam post na Facebooku.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pratim preko fb,podjelila sam. Svjetlana R

    OdgovoriIzbriši
  3. Pratim FB i podijelila: Jasmina Sukalić
    Instagram: jasmina.sukalic

    OdgovoriIzbriši
  4. Pratim FB i podijelila: Miloš Ankica
    GFC Ankica M

    OdgovoriIzbriši
  5. Pratim te preko facebooka i instagrama. :) Renata Š.

    OdgovoriIzbriši
  6. Čula sam za Essenza kozmetiku, ali nisam još ništa probala. Veselila bih se ovoj nagradi jer volim koristiti krute sapune.
    Pratim na fb Danijela Ale Ra Zagar
    I na Gfc Alejinad 01

    OdgovoriIzbriši
  7. GFC: T Iv.
    Facebok: Tina Ivanisevic
    IG: tinaiv
    podilila na FB

    OdgovoriIzbriši
  8. Pratim te preko fejsa kao "Blue Panther Sandrinne" i preko GFCa kao "Dayala".
    Podijelila sam objavu.
    Dea K.

    OdgovoriIzbriši
  9. super fb svjetlana rimoldi

    OdgovoriIzbriši