utorak, 11. listopada 2016.

EUCERIN ULTRASENSITIVE LOSION ZA ČIŠĆENJE LICA

Iz Eucerina nam stižu noviteti za njegu izrazito osjetljive kože i crvenilu sklone kože koji se temelji na holističkom pristupu njezi uz kontrolu sva tri simptoma u trokutu izrazito osjetljive kože : ugrožene zaštitne barijere kože, hiperosjetljivosti živčanih vlakana u epudermi te crvenila kože često uzrokovanog upalom.
Eucerin programi za izrazito osjetljivu kožu UltraSENSITIVE i AntiREDNESS - pružaju trenutnu i dugotrajnu ugodu i olakšenje.
Ja sam imala prilike isprobati Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica a moj dojam pročitajte u nastavku.









ŠTO KAŽE EUCERIN :
Prvi i najvažniji korak u njezi izrazito osjetljive kože je osiguravanje učinkovitog čiščenja bez nadraživanja i oštećivanja već oštećene zaštitne barijere kože ili potkožnih vrlo osjetljivih živčanih vlakana. S obzirom na to da izrazito osjetljiva koža ima ugroženu zaštitnu barijeru kože, osjetljiva je na nadraživanje, a štetni faktori lakše aktiviraju živčana vlakna u epidermi, stvara se neugodan osjećaj na koži koji pacijenti opisuju kao, između ostaloga, žarenje i peckanje.
Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje temeljito čisti.
Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica temeljito čisti izrazito osjetljivu kožu (uključujući i kožu s crvenilom te kožu sklonu rozaceji/kuperozi), a njegova "čista" formula sadržava samo ograničen broj sastojaka da bi se nepodnošljivosti i alergijske reakcije smanjile na najmanju moguću mjeru. UltraSENSITIVE losion ne sadržava površinsko aktivne tvari i vrlo je nježan za kožu , ali istovremeno i dovoljno snažan za uklanjanje make-upa.
Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje sadrži SymSitive*→, inovativan aktivni sastojak razvijen posebno za izrazito osjetljivu kožu. Djeluje kao regulator osjetljivosti na izvor hiperreaktivnosti smanjujući preosjetljivost živčanih vlakana na najmanju moguću mjeru i trenutačno umirujući izrazitu osjetljivost. Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica trenutačno smiruje iritaciju i ublažava crvenilo, što ga čini neizostavnim dijelom svakodnevne rutine za njegu izrazito osjetljive kože kada je glavni kožni problem neugodan osjećaj na koži poput žarenja, peckanja ili svrbeža, nakon čišćenja upotrijebite Eucerin UltraSENSITIVE kremu za suhu kožu→ili Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalnu i mješovitu kožu. Ako koža pokazuje vidljive znakove crvenila, ako postoje znakovi kožnih upala poput rozaceje ili ako vam je potreban zaštitni faktor upotrijebite Eucerin AntiREDNESS noćnu kremu→Eucerin AntiREDNESS dnevnu kremu protiv crvenila sa zelenim pigmentom SPF25→.
Kao i svi preparati iz Eucerin linije za njegu izrazito osjetljive kože, Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica dolazi u ambalaži koja sprječava zagađenje formule sustavom dvostrukih ventila.
*=zašt. robna marka Symrise AG, Njemačka









PAKIRANJE:

AMBALAŽA KOJA SPRJEČAVA ZAGAĐENJE
Preparati Eucerin linije namijenjeni izrazito osjetljivoj koži imaju ambalažu koja sprječava zagađenja kako bi se formula zaštitila od nečistoća i oksidacije. Ova ambalaža uzima u obzir tri ključna područja rizika : ventile, veze među komponentama i funkcionalnost doziranja. Ventili imaju filtere za sterilizaciju, veze su posebno pričvršćene da bi se postigla zategnutost, a dozator ima posebno čvrst vršni mehanizam za zatvaranje.

Eucerin UltraSENSITIVE losion za čišćenje lica dolazi u čvrstoj, plastičnoj i duguljastoj ambalaži sa pumpicom u količini od 100 ml. Pumpica je vrlo praktična i omogućava odlično doziranje losiona. Eucerin UltraSENSITIVE losion nije guste teksture, onako je lagano gelast, bijele je boje i nema nikakvog mirisa.



SASTAV :

Aqua, Caprylic / Capric Trygliceride, Isopropyl Palmitate, Glicerin, Pentylene Glycol, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, 4- t- Butylcyclohexanol (Trans - Isomer), Arginine HCL, Acrylates / C / 10 -30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Caprylyl Glycol







MOJI DOJMOVI:

Imam suhu i osjetljivu kožu lica koja ponekad zna reagirati crvenilom i zatezanjem kože. Ovaj losion za čišćenje lica mi se jako svidio jer odmah po nanošenju imala osjećaj da mi smiruje lice i da ga čak i nekako ugodno hladi. Što se tiče čišćenja lica koristila sa ga većinom kada sam imala neku laganiju šminku mada sam uspjela sa ovim losionom skinuti čak i vodootpornu maskaru. Naravno da sam sa Eucerin losionom morala isprobati i uklanjanje  jačeg make-upa i nemogu reći da nije izvršio i taj zadatak, međutim trebalo mi je količinski znatno više losiona pa bih vam preporučila da u takvim slučajevima skinete većinu make-upa micelarnom a onda za kraj prođete po koži lica sa ovim losionom da ju umirite odnosno ublažite crvenilo. Inače nakon raznih mlijeka i losiona za lice jednostavno se moram umiti jer ne volim onaj osjećaj masnoće na koži međutim ovaj losion se na koži lica uopće ne osjeti tj. nije nimalo mastan već se baš lijepo upiju u kožu i osim što ju umiri imam osjećaj da ju i hidratizira. Moja koža je dosta hirovita pa regira na sve i svašta a oči su mi posebno osjetljive te ne podnose većinu proizvoda ali od ovog losiona me oči nisu peckale ni malo. Sve u svemu Eucerin losion za čišćenje kože preporučujem svima koji imaju problem sa suhom, netolerantnom ili crvenilu sklonoj koži jer već nakon prve upotrebe lice ostavlja umireno a potom nježno a opet u potpunosti čisto lice.
PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)


Jeste li već isprobali Eucerin novitete?














3 komentara:

  1. Nisam probala, ali i sama imam problema s crvenilom i osjetljivom kožom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim dosta Eucerin proizvode jer mi savršeno odgovaraju osobito u zimskim mjesecima jer mi je koža dosta netolerantna.Ovaj losion je upravo za takvu kožu i meni je super umirujući.Koristim ga evo druga zima ide

    OdgovoriIzbriši
  3. E da i kod mene su problem oči peku me na sve i svašta ,baš bih mogla nabaviti ovaj losion .Hvala na recenziji.

    OdgovoriIzbriši