petak, 14. listopada 2016.

TESTERBOX LISTOPAD 2016.

Da ne duljim, u nastavku vas čeka recenzija Testerboxa za listopad :) .






















Kako je listopad posvećen borbi protiv raka dojke a ranim otkrivanjem ovog najčešćeg karcinoma među ženama povećavaju se šanse za izliječenje u Testerboxu se nalazi kartica sa slikovnim uputama za samopregled.




U Testerboxu za rujan ovoga puta se nalaze 3 proizvoda u punoj veličini.







MAYBELLINE LASH SENSATIONAL LUSCIOUS VERY BLACK MASKARA



Maskara za raskošan volumen trepavica. Zahvaća trepavice od korijena do vrha za efekt lepeze. Formula obogaćena uljima za mekši, gušći finiš trepavica.

Cijena za 9.5 ml -64,90 kuna


URIAGE XEMOSE STICK





Novitet u proizvodima Uriage Xemose linije je Cronoxine, koji obnavlja tri funkcije kožne barijere - imunološku, mikrobiološku i fizičku te djeluje direktno na upalni proces. Xemose hranjivi balzam za usta vlaži i obnavlja suhe usne te stvara zaštitni film. Sadrži shea maslac (obnavlja lipide, štiti i njeguje ), vitamine C i E ( antioksidansi, djeluju protiv slobodnih radikala ) te hijaluronsku kiselinu koja vlaži i popunjava usne.

Cijena za 4 g - 49 kuna




JULIANA NAILS LAK ZA NOKTE




Dugotrajan i izdržljiv lak s proteinima svile koji možete nositi u svakoj prilici. Nokte opskrbljuje vlagom i njeguje, brzo se suši i odlično prekriva.

Cijena za 11 ml - 30 kuna



PUTNA PAKIRANJA I TESTER PROIZVODI :






NIVEA HAIRMILK ŠAMPON I REGENERATOR




Hairmilk linija idealna je za žene sa suhom i lagano oštećenom kosom - sadrži kremastu formulu koja čisti, obnavlja i jača kosu te ju ne čini teškom. Glavni sastojci su mliječni proteini, ulje makadamije te EUCERIT.

Cijena za 250 ml šampona - 20,90 kuna.
Cijena za 200 ml regeneratora - 20,90 kuna.
Veličina pakiranja u Testerboxu 50 ml.



GARNIER BB KREMA





Naglasi prirodnu ljepotu svoje kože uz Garnier BB kremu. Ova dnevna njega pruža koži sve što joj je potrebno. U jednom potezu ujednačava, korigira, daje blistavost, hidratizira i štiti kožu od UV zraka.

Cijena za 50 ml - 48,90 kuna
Veličina pakiranja u Testerboxu 1,5 ml



GARNIER PURE ACTIVE 3U1






Obogaćena bijelom glinom i ekstraktom eukaliptusa, čini tvoju kožu svježom i čistom. Možeš ga koristiti kao : 1.Gel - svako jutro prije nanošenja hidratantne kreme kako bi uklonila nečistoće; 2.Piling - Svakodnevno kako bi očistila pore i uklonila mrtve stanice kože; 3.Masku - Dva do tri puta tjedno kako bi matirala kožu.

Cijena za 150 ml - 41,90 kuna
Veličina pakiranja u Testerboxu 50 ml

Umjesto Garnier Pure Active 3u1 moglo se je u boxu naći Giardino dei Sensi Natural ulje za tijelo.



POKLON BON POLIKLINIKE MEDIKOL





Poklon bon Poliklinike Medikol kojim do kraja godine možeš obaviti ultrazvučni pregled i tumorski marker dojki u jednoj od Medikol poliklinika u Zagrebu, Splitu, Čakovcu, Osijeku ili Rijeci. Detalji za korištenje nalaze se na poklon bonu.








MOJI DOJMOVI :

Nakon niza katastrofalnih kutija ovaj mjesec se Testerbox ipak popravio, da se razumijemo nije me ova kutija baš oborila sa nogu ali naspram lipnja, srpnja i rujna ipak je veliko poboljšanje.
Ovaj put u kutiji se nalaze čak tri proizvoda u punoj veličini a mene su najviše obradovali Uriage stick za usne i Maybelline maskara. Uriage stick za usne redovito imam u svojoj kozmetičkoj torbici jer zaista odlično njeguje isušene usne te se tim više veselim isprobati ovaj Uriage Xemose stick. Maybelline Sensational maskaru obožavam te se nadam da me ni ova nova Maybelline Sensational Luscious neće razočarati. Lak za nokte Juliana Nails po opisu zvuči jako dobro ali nažalost u mojoj kutiji se našao lak u crnoj boji sa šljokicama koji ne vjerujem da ću ikada nalakirati. Ono što me žalosti je činjenica da iako u Hrvatskoj postoje trenutno tri aktivne inačice beauty boxa i nije teško pratiti njihov sadržaj ,sadržaji kutija se ipak konstantno ponavljaju. Tako me je prije tjedan dana razveselilo kada sam u Beautyboxu dobila Nivea hairmilk testere ( a vidjela sam da su isti bili i u Žena hr. kutijici za listopad ) međutim smatram da je velika greška da je Testerbox također stavio identične proizvode u svoju kutijicu. Garnier BB kremu u količini od 1,5 ml niti ne doživljavam a iskreno ne znam iz koje je ona priče nakon toliko godina završila u ovoj kutijici u kojoj bi se navodno trebali nalaziti novi proizvodi i uzorci koje imamo priliku probati upravo zahvaljujući narudžbi Testerboxa. Po mojoj anketi se nekako ovaj put našao Garnier Pure Active 3u1 ( kažem da se nekako našao jer prošli mjesec bi po toj logici trebala dobiti losion Paula`s Choice ) iako takav proizvod mojoj koži po ničemu ne odgovara a i bila bih puno sretnija da sam imala prilike probati Giardino dei Sensi Natural ulje za tijelo. Slučajno ili ne, svaki put za onaj proizvod koji se dobije ovisno o anketi ja dobijem jeftiniji proizvod koji mi niti po jednoj anketi ne odgovara. Dobro da ne bude da samo kritiziram da nema jedne pojedinosti koju ću tek spomenuti ova kutijica bi bila čisto solidna. Mogla bi biti puno,puno bolja kada bi ( ovo ne vrijedi samo za Testerbox ) konkurentske kutijice malo obraćale pozornost da ne ponavljaju jedni druge i da nas ne oduševljava baš ako naručujemo sve tri kutijice i u svakoj dobijemo recimo isti šampon i regenerator ( a kad smo kod toga meni je u redu jer imam suhu kosu ali postoje i cure koje kupuju kutijice a imaju primjerice masnu kosu ). Isto tako smatram da bi se u ovim kutijicama trebali naći neki proizvodi koje možda ne možemo naći u običnoj trgovini ili primjerice testeri koji se pred par godine nisu dijelili doslovno u svakom časopisu. Cijena proizvoda u punoj veličini je 143,90 kuna pa ovaj put Testerbox je ipak premašio cijenu pa smo za 100 kuna ipak dobili nešto više, međutim imajte na umu da se svako toliko može naći na zaista dobar popust kada su maskare u pitanju.
E sad pojedinost koja me je najprije jako razveselila a onda baš naljutila. Naime radi se o poklon bonu za ultrazvučni pregled i tumorski marker dojki u jednoj od Medikol polikinika u Zagrebu, Splitu, Čakovcu, Osijeku ili Rijeci. Prvo - piše da se svi detalji nalaze na poklon bonu a tamo nisam našla nikakve detalje osim što je na poklon bonu Rijeka izuzeta od mogućnosti ultrazvučnog pregleda. Nazvala sam Medikol polikliniku i nakon dosta čekanja i činjenica da djelatnica najprije nije imala pojma u kakvom Testerboxu sam dobila poklon bon mi je objasnila da moram nadoplatiti još 200 kuna. Isto tako ne postoji mogućnost da se napravi samo ultrazvučni pregled a ukoliko bih se odlučila otići samo na pretragu tumorskih markera u Rijeci iako je bon na 220 kuna a tumorski markeri dođu 150 kuna, morala bih nadoplatiti još 80 kuna. Isto tako na web stranici Poliklinike Medikol pronašla sam podatak da je ovaj mjesec kod njih posebno pogodnost gdje ultrazvučni pregled i tumorske markere plaćate 300 kuna umjesto 400 ali to naravno uz ovaj poklon bon ne vrijedi. Eto slobodno kažite da cjepidlačim ali meni je zaista već pomalo dosta ovakvih klasičnih navlakuša gdje se dijele kao neki veliki poklon bonovi a u biti ne razmišljamo o činjenici da nismo ništa baš dobile nego da moramo potrošiti još xy novaca da bi uopće realizirale poklon bon ( i u Žena.hr kutijici se u rujnu našao sličan poklon bon od 500 kuna ) a često ispadne da bi bez toga poklon bona možda prošle čak i povoljnije.
I za kraj ovoga puta ipak dajem Testerboxu prolaznu trojku jer kao što sam rekla u odnosu na lipanj, srpanj i rujan ova kutijica je bilo puno bogatija sadržajem. Ipak ne vjerujem da ću opet naručivati....

P.S. Vjerovali ili ne od onoga koda za popust najavljenog u Testerbox & Elfs kutijici u lipnju još nema traga .....

Kako se vama čini Testerbox za listopad ? Slažete li se sa samnom ili mislite da ipak nisam u pravu ?

Nema komentara:

Objavi komentar