četvrtak, 5. listopada 2017.

MURAD

Jako volim Dr. Murad kozmetiku te sam bila jako sretna kada sam dobila priliku testirati upravo zu kozmetiku i napisati recenziju Dr. Murad  lagane, hidratantne kreme iz linije Pore Reform.







UPOZNAJMO DR. MURAD

Osnivač Murad korporacije, Howard Murad, M.D. ostvario je svoju viziju znanosti kroz Murad preparate. Dr. Muradu ne može ništa promaći, pa se tako i brine i nadgleda Murad Inclusive Health Center i Spa, Murad medicinske grupe i Murad istraživačke laboratorije. Putuje po svijetu  i kao ambasador i kao edukator o zdravlju kože.


  • Svjetski priznati dermatolog
  • Profesor medicine (dermatologije ), UCLA
  • Felloow of the Americana Academy of Dermatology ( FAAD )
  • Farmaceut
  • Vlasnik 18 patenata u dermatologiji
  • "Jedan od najboljih dermatologa u Americi" - Vogue
  • Osnivač i utemeljitelj Znanosti eterične vode

MURAD RECEPT

Kada je dr. Murad očeo sa svojim istraživanjima, razvijajući Znanost stanične vode, otkrio je da postoje tri sastojka koji kožu čine zdravijom i ljepšom, bez obzira ma tip i problem kože.
Jedinstveni recept za lijepu i zdravu kožu sastoji se od antioksidansa, protuupalnih sastojaka i ovlaživača koji su sastavni dio svih Murad proizvoda, a jačaju staničnu membranu i time izgrađuju zdravu i lijepu kožu.

OVLAŽIVAČI
Dr. Murad je u svoje formule dodao osnovne ovlaživače zato što je najčešći problem kože - suhoća. Ovi sastojci poboljšavaju svojstva kože da zadrži vodu, kako na površini, tako i u stanicama. Kako bi povećao učinkovitost hidratacije, dr. Murad u svoje formule uključuje hijaluronsku kiselinu, esencijalne masne kiseline i ceramide.

PROTUUPALNI SASTOJCI
Protuupalni sastojci koji se nalaze u Murad proizvodima, iznimno su važni zato što nekontrolirane upale mogu dovesti do crvenila koež, edema, oštećenja tkiva pa čak i oštećenja stanica slobodnim radikalima. Protuupalni sastojci u dr. Muradovim formulama smiruju upale kože, a dijetetski proizvodi pomoću njih zaustavljaju upale koje mogu voditi i do ozbiljnih problema kože.
Gospino ulje, cink i ekstrakt arnike četi su protuupalnisastojci koje uptrebljava dr. Murad.

ANTIOKSIDANSI
Zadnji i možda najkritičniji problem kože je utjecaj slobodnih radikala. Slobodni radikali mogu se razviti iz UV zračenja i drugih štetnih tvari iz okoliša ili patogenih i metaboličkih procesa i upala.
Kako god se razvili, oni konstantno napadaju stanice tijela. Dodajući antioksidanse u svoje proizvode, dr. Murad je našao način kako se zaštititi od napada slobodnih radikala. Osim općepoznatih antioksidansa kao što su vitamin C i E, dr. Murad je otkrio i jake antioksidanse iz derivata voća nara, Goji bobica i Duriana te ih sve uvrstio u svoje formule.







PORE REFORM BALLANCING MOISTURIZER BROADVSPECTRUM SPF15

Lagana , nemasna krema na bazi nara štiti od UVA/UVB zraka. Esencijalni minerali cink i bakar djeluju kao antioksidansi, rade prirodni balans i ostavljaju kožu svilenkasto glatkom.


PAKIRANJE :

Dr. Murad Pore Reform - Balancing Moisturizer dolazi u plastičnoj tubici u količini od 50 ml. Tekstura ovekreme je lagana i nemasna. Krema je bijele boje i nema mirisa.

SASTAV :



MOJI DOJMOVI :
Dr. Murad  hidratantna krema iz linije Pore Reform namijenjena je njezi normalne i mješovite kože. Krema je lagana i nemasna a ipak lijepo hidratizira kožu. Ukoliko imate suhu kožu ova krema vam neće biti dovoljna. Moja koža varira od suhe do mješovite, a ovu kremu sam koristila upravo u periodu kada mi je koža bila više mješovita a veliki problem su mi bile i jako vidljive pore. Ono što sam primijetila nakon par tjedana je da je tekstura moje kože definitivno puno bolja a moje pore su puno manje vidljive. Ovu kremu sam koristila cijelo ljeto ispod make upa i zaista mogu reći da daje točno onoliko hidratacije koliko je koži potrebno a bez da kožu dodatno masti. Također se pokazala i odličnom kao podloga za make up a dodatni plus je što ima zaštitu UVA / UVB zraka.



Nema komentara:

Objavi komentar