utorak, 9. siječnja 2018.

MEDICAMINA KREMA ZA SUHU KOŽU NAR & RUŽA I ZAŠTITNA KREMA ZA RUKE SHEA & KAMILICA + DARIVANJE

Ako pratite moj blog onda znate da jako volim prirodnu kozmetiku i da obožavam isprobavati nove proizvode i predstavljati vam nove brendove. Danas vam predstavljam Medicamina prirodnu kozmetiku putem recenzije njihove kreme za suhu kožu nar & ruža i zaštitne kreme za ruke shea & kamilica.



UPOZNAJMO MEDICAMINA PRIRODNU KOZMETIKU :

Medicamina formulacije osmišljene su na temelju znanja fitoaromaterapije, te pomno izabranih sastojaka poput biljnih i eteričnih ulja, prirodnih emulgatora, hidrolata, voskova, aktivnih tvari i ostalih prirodnih sastojaka prilagođenih svakom pojedinom tipu kože. Proizvodi su uvijek svježi, izrađeni u malim količinama. Kreme se izrađuju kvalitetnim mješalima sa vakuumom što onemogućuje stvaranje mjehurića zraka u Medicamina proizvodima, koji dovode do bržeg kvarenja proizvoda. Drže se visokih higijenskih standarda kako ne bi došlo do kontaminacije proizvoda.

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte Medicamina prirodna kozmetika putem Facebooka ili maila - medicaminafloral@gmail.com




MEDICAMINA KREMA ZA SUHU KOŽU NAR & RUŽA







ŠTO KAŽE MEDICAMINA :


Krema Nar & Ruža namijenjena je za njegu zrele, stanjene, suhe ali i normalne kože. Štiti, hrani i regenerira kožu, sprječava gubitak vlage i potiče sintezu kolagena te na taj način djeluje i protiv bora. Rezultat je elastična, svježa i glatka koža. S obzirom na razmazivost i teksturu, kremu je dovoljno nanijeti u tankom sloju.





PAKIRANJE :

Ambalaža u kojoj se nalazi Medicamina krema za suhu kožu nar & ruža je je plastična bijela bočica sa  airless sistemom doziranja i prozirnim čepom. Po meni ovo je idealna ambalaža za kreme i slične lakokvarive kozmetičke emulzije, gelove itd... Iako je ova krema vrlo bogata u smislu njege i hranjivosti ipak je lagane teksture i zadivljujuće brzo se upija. Krema nema dodanih parfema a jedini miris joj daje eterično ulje ruže (meni osobno se taj miris sviđa, blag  je a i brzo ispari). Što se ambalaže tiče ono što se meni posebno sviđa je što je na svakom proizvodu ručno napisan točan datum kada je vaša kremica napravljena.

Količina : 50 ml

Cijena : 115 kuna




SASTAV :

Ulje pšeničnih klica, ulje ploda divlje ruže, ulje kukui, ulje nara, hijaluronska kiselina (visokomolekulska i niskomolekulska), elastin, eterično ulje ruže

Pšenične klice : ulje sadrži više vitamina E koji djeluje antioksidativno, te linolnu α-linolensku kiselinu koje obnavljaju stanice kože, djeluju protuupalno i zacjeljujuće.

Plod divlje ruže : ulje bogato karotenoidima koji djeluju protuupalno i regeenerativno

Kukui : vrlo bogato α-linolenskom i linolnom kiselinom, daje koži svježinu i glatkoću

Nar : ulje bogato rijetkom punicičnom kiselinom, tokoferolima (vitaminom E) i sterolima koji sinergijski djeluju protuupalno i regenerativno potičući sintezu kolagena

Visokomolekulska hijaluronska kiselina : najbolji ovlaživač koji koži daje elastičnost i čvrstoću

Niskomolekulska hijaluronska kiselina : prodire u dublje slojeve kože potičući proizvodnju kolagena i zaglađivanje kože

Elastin : hidrolizirani elastin štiti kožu od isušivanja, a nakon dugotrajnijeg korištenja značajno povećava broj elastičnih vlakana kože

Eterično ulje ruže : djeluje protuupalno i regenerativno

Rok trajanja : min. 4 mjeseca od datuma proizvodnje



MOJI DOJMOVI :

Imam suhu kožu koja zimi pod utjecajem hladnoće, grijanja i bure doslovno poludi od dehidriranosti i počne se perutati. Inače volim kremu nanositi nakon seruma pa  mi se je  i ova krema pokazala najidealnijom u toj kombinaciji. Naravno da sam isprobala ovu kremu koristiti i bez seruma i također mi je bila jako dobra. Uostalom ako malo bolje pogledate sastojke vidjeti ćete da su oni jako pomno odabrani prema mome tipu kože i da se radi o vrlo kvalitetnoj kremi. Ono što ću kod ove kreme izdvojiti kao veliku prednost ove kreme nad nekim kremam sličnih sastojaka jeste činjenica da se ova sastojcima tako bogata krema vrlo brzo upija u kožu i pritom lice ne ostavlja nimalo masnim ( razumijeti će me svi koji su navečer neposredno prije spavanja nanosili bogate kreme i ujutro se propudili na masnoj jastučnici). Znači za ovu kremu imam baš osjećaj da prilikom upijanja "radi" nešto a ne samo da "stoji" na koži. Dok sam koristila ovu kremu moja koža je  bila mekana, glatka i nahranjena i što je najvažnije nije izazvala nikakve negativne reakcije na mojoj koži. Kao podloga za puder (bez seruma ispod) mi se pokazala odličnom jer lijepo nahrani i zagladi kožu a pritom se brzo upija a kožu ostavlja mekanom na dodir.





MEDICAMINA ZAŠTITNA  KREMA ZA RUKE





ŠTO KAŽE MEDICAMINA :

Krema Shea & Kamilica je bogata krema namijenjena za njegu suhe i osjetljive kože ruku. Shea, kakao i babasu maslaci svojim sastojcima hrane i regeneriraju kožu, te spriječavaju njezino isušivanje. Urea i dekspantenol odlično zadržavaju vlažnost kože, dok kamilica i vitamin E učinkovito spriječavaju upalne procese. Krema ne sadrži mirise ni eterična ulja kako bi bila pogodna i za najosjetljiviju, oštećenu kožu i onu sklonu dermatitisima. Redovitom primjenom koža postaje zdrava, glatka i mekana. Brzo se upija ne ostavljajući mastan trag.

PAKIRANJE :
Krema dolazi u bijeloj, plastičnoj tubici koja je vrlo praktična kako za doziranje tako i za nošenje u torbici. Meni se sviđa taj jednostavan dizajn jer iako smo nekad spremni izdvojiti puno više novaca radi lijepe ambalaže ja više volim kad znam da je naglasak na sastojcima i učinku. Već sam spomenula ali ne šteti ponoviti da na Medicamina proizvodima ručno dopišu točan datum kada je vaša krema napravljena za vas.

Količina : 50 ml

Cijena : 65 kuna



SASTAV :


shea maslac, babasu maslac, kakao maslac, CO2 ekstrakt njemačke kamilice, urea, dekspantenol, vitamin E

Shea maslac : sadrži masne kiseline i estere cimetne kiseline koji djeluju protuupalno i regenerativno, te štite kožu od isušivanja stvarajući zaštitni film.


Babasu maslac : sadži vitamin E, sterole i kratkolančane masne kiseline koje su zaslužne za njegovo brzo upijanje. Vlaži i hrani kožu.


Kakao maslac : sadrži polifenole, sterole i masne kiseline koji sprječavaju isušivanje kože čineći je glatkom.

CO2 ekstrakt njemačke kamilice : sadrži matricin, bisabolol i bisabolol okside koji djeluju snažno protuupalno.

Urea : odlično veže vodu, time vlaži kožu i spriječava isušivanje. Daje koži elastičnost i mekoću.

Dekspantenol : provitamin B5 koji prodire u kožu i djeluje kao ovlaživač, te potiče regeneraciju kože

Vitamin E : snažan antioksidans koji štiti kožu od vanjskih utjecaja, te djeluje regenerativno i protuupalno smanjujući ožiljke i crvenilo kože.

Rok trajanja : Min. 6 mjeseci od datuma proizvodnje



MOJI DOJMOVI :

Medicamina shea & maslac krema za ruke zaista lijepo njeguje suhu kožu ruku i odlično hrani kožu. Ono što bih ja uz njegu i hidrataciju izdvojila kao veliki plus je činjenica da ova krema iako bogato hrani kožu ipak na koži ne ostavlja nikakav mastan trag i upija se vrlo brzo. Znam puno osoba pogotovo muškog roda koji se stalno žale na suhe i ispucane ruke i gotovo uvijek kad im se spomene krema za ruke kažu da ne žele jer da će im ruke biti masne. E pa iako cijena ove kreme po mome mišljenju je malo skuplja, ukoliko ste se prepoznali u mome opisu onda će za vas biti idealna.
PR PROIZVODI (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)



I za kraj imam jedno iznenađenje za vas :) . U suradnji sa Medicamina kozmetikom darujem vas njihovom kremom za ruke. Posebno bih voljela da sretna dobitnica pošalje svoje dojmove o kremi koje ću ja objaviti pa da usporedimo mišljenja :) .

Pravila :
3. podijeliti javno obavijest o darivanju na Facebook stranici
4. potpisati se u komentarima ispod recenzije

Ovaj put sam izbacila tagiranje jer sam dobila od vas neke komentare da to baš i ne volite. Kako bi mogle sudjelovati i čitateljice koje nemaju Facebook onda je bitno da zapratite ovaj blog. Darivanje traje od 9.01.2017. do 23. 01. 2017. Puno sreće svima :). Drage cure kako nisam u mogućnosti ovaj tjedan proglasiti dobitnicu produžila sam darivanje do 31.01.2018. i odmah 1.02. ovdje pronađite ime sretne dobitnice.

Sretna dobitnica je Silvana Žderić koju molim da se javi Medicamina prirodnoj kozmetici a također i meni da znam da je vidjela objavu. Čestitam :) .

33 komentara: