subota, 27. kolovoza 2016.

SACHE KOZMETIKA

Kao velika obožavateljica kozmetike volim 2 stvari tj. volim prirodnu kozmetiku i volim kozmetiku koja djeluje. Za mene nema veće sreće nego kad u jednom proizvodu (ili proizvođaču) prepoznam obje stvari i zato Vas danas želim upoznati sa Sache kozmetikom koja je prirodna kozmetika a njezini proizvodi zaista djeluju.











UPOZNAJMO SACHE KOZMETIKU :

"Sache kozmetika za njegu lica i tijela. Bez kompromisa, samo prirodno!
100 % prirodna sinergija pčelinjih produkata i biljnih ekstrakata.
Sadrži ekološka biljna ulja, najkvalitetniju vrstu pčelinjeg voska, polen, propolis, med i matičnu mliječ.
Posebno odabrana biljna ulja iz eko uzgoja izuzetno prilagođena svakom tipu kože, potiču regeneraciju i djeluje antioksidativno.
Najkvalitetniji prirodni vosak - capping wax - saće sadrži preko 300 sastojaka specijalnog djelovanja na kožu (posebno spektar visokonezasićenih masnih kiselina) te maksimalno čuva prirodnu hidrataciju.
Polen sadrži sve vitamine, minerale, enzime i aminokiseline - "superhrana" koja dugotrajno i dubinski hrani kožu.
Matična mliječ (Gelee Royale) izvor je proteina i djeluje kao prirodni biostimulator.

Devet jedinstvanih prednosti Sache kozmetike :
1. Prirodna formula koja kožu hrani iznutra i štiti izvana.
2. Revitalizira i energizira kožu pružajući joj zdrav, svijež i blistav izgled.
3. Visoke koncentracije prirodnih antioksidansa, omega masnih kiselina, vitamina, minerala, aminokiselina pomažu i sprječavaju preuranjeno starenje kože lica i tijela.
4. Pčelinji produkti imaju znanstveno potvrđene povoljne učinke na kožu.
5. Potpuno prirodnim sastavom potiče se prirodni obrambeni mehanizam kože.
6. Zbog pririodnih sastojaka rizik od alergijske reakcije smanjen je na minimun.
7. Štiti od slobodnih radikala, vidljivo smanjuje bore, umiruje kožne iritacije.
8. Čini kožu zdravom, njegovanom, elastičnom, glatkom i dubinski nahranjenom.
9. Briše znakove umora, pruža i osigurava prirodan i zdrav izgled kože lica i tijela.

Sache kozmetika ne sadrži konzervanse, emulgatore, parabene, umjetne boje ni sintetičke mirise.

Potpuno ekološka manufaktura od 1955.

Proizvodi Sache kozmetike su prošli sva sigurnosna testiranja u laboratorijima (proizvodi nisu testirani na životinjama) te su zdravi i sigurni za korištenje na koži odraslih i djece, izvrsni su za mušku i žensku kožu te za primjenu kod onih s osjetljivom kožom ili kožnim oboljenjima.

Zdravi proizvodi za ljepotu lica i tijela, od potpuno prirodnih sastojaka, budućnost su kozmetike, a "Radovan Petrović Sache kozmetika" želi biti nositelj te budućnosti u ovom dijelu Europe.
"Radovan Petrović" je obiteljska manufaktura sa 60-godišnjom tradicijom u proizvodnji preparata za zdravlje isključivo od prirodnih sastojaka. "




PROIZVODI SACHE KOZMETIKE :

KREME ZA LICE :
Prirodna krema za normalnu kožu
Prirodna krema za suhu kožu liva i vrata
Prirodna hranjiva anti-age krema

MASKE ZA LICE :
Prirodna maska za normalnu kožu
Prirodna maska za suhu kožu

KREME ZA TIJELO :
Prirodna krema za ruke i noge
Prirodna krema za tijelo

Na recenziju sam dobila 3 proizvoda i to Sache cosmetics Prirodnu hranjivu anti-age kremu, Prirodnu masku za suhu kožu te Prirodnu kremu za ruke i tijelo.

SACHE COSMETICS PRIRODNA HRANJIVA ANTI-AGE KREMA









ŠTO KAŽE SACHE COSMETICS :

Krema je namijenjena za dubinsku i potpunu njegu kože sklone isušivanju i stvaranju bora.
Izuzetno bogatog sastava - prirodni pčelinji vosak (capping wax) kao izvor esencijalnih viših masnih kiselina (6 vrsta) i sterola, maslinovo ulje te ulje argana, šljive, divlje ruže, baobaba, europske brusnice i pasjeg trna, koja sadrže vitamine A, E, D i F, optimalno hrane kožu. Vosak je čuvar prirodne hidratacije. Matična mliječ (gelee royale) svojim izuzetnim sastavom (vitamini, minerali, enzimi, aminokiseline, proteini) potiče regeneraciju i energizira Vašu kožu. Sinergija posebno izabranih visokokvalitetnih biljnih ulja popravlja štetu nanesenu vanjskim utjecajima.
Prirodni ekstrakt iz lukovica šafrana - DermCom potiče međustaničnu komunikaciju, obnavlja elastičnost i čvrstoću kože te usporava proces starenja prirodnim putem.
Može se koristiti kao dnevna i noćna krema.
100 % prirodan sastav.




PAKIRANJE :

Sache cosmetics Prirodna hranjiva anti-age krema dolazi u klasičnoj, plastičnoj ambalaži u količini od 50 ml a koja se nalazi unutar kartonske ambalaže. U Sache kozmetici uz to što vode računa o sastojcima posebno paze i na dodatnu zaštitu proizvoda pa je tako i kartonska kutijica ljeplivom trakom zaštićena od otvaranja a na kutijice kreme se još dodatno nalazi i zaštitna folija. Moram priznati da mi se ambalaža Sache kozmetike općenito jako sviđa jer djeluje jednostavno i elegantno i vrlo je dobro zaštićena što je posebno važno kada prilikom kupovine proizvoda već možete vidjeti je li netko packao po vašoj kremi ili ju je netko otvorio čisto iz znatiželje da ju pomiriše. Ova krema kao i ostali Sache proizvodi ima rok valjanosti 12 mjeseci od otvaranja. Krema ima prirodan miris ali taj miris nije niti intenzivan niti neugodan i ja ga osjetim samo prilikom mazanja.  Kremu se lako razmazuje i brzo upija te ju je zaista dovoljno nanijeti u vrlo tankom sloju a nakon upijanja krema ne ostavlja mastan trag.








SASTOJCI :





UPOZORENJE : Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.



MOJI DOJMOVI :
U konstantnoj sam potrazi za savršenom kremom za lice i iako preferiram prirodnu kozmetiku uvijek se nekako borim sa mišlju može li prirodna kozmetika biti jednako učinkovita kao ne tako prirodna kozmetika. Nakon isprobavanja Sache cosmetics Prirodne hranjive anti-age kreme moj je odgovor bez imalo dvojbi da itekako može. Ovu kremu je zaista dovoljno nanijeti i vrlo tankom sloju (naravno da sam pretjerala kada sam ju prvi put nanosila jer sam ju nanosila kao moju tadašnju kremu) i iako na prvu možda djeluje masno ona se dosta brzo upije ne ostavljajući nikakav masni sjaj. Obično po danu na nakon nje nanosim zaštitnu kremu sa SPF50 i lice mi ne izgleda masno makon toga a kada navečer izlazim nakon ove kreme nanesem puder koji jako lijepo sjedne na kožu. Već nakon par dana korištenja ove kreme dobila sam par komplimenata da mi koža jako lijepo izgleda a ono što je možda i najvažnije ja osjećam da mi je koža baš u dobrom stanju. Nema suhih dijelova, ništa me ne zateže, čak mi se čini da mi lice djeluje nekako odmornije a na dodir se osjeti da je koža mekana i glatka. Bitno je za napomenuti da mi ova krema nije izazvala nikakve negativne reakcije na koži čak sam se imala prilike uvjeriti da djeluje i protuupalno jer je sestra imala par upaljenih prištića na koži i preko noći joj se da upala fino povukla ( da ne bude zabune nisu prištići nestali preko noći ali koža ujutro nije bila nimalo crvena i upaljena). Sve u svemu mogu reći da me je ova krema ugodno iznenadila i iskreno je mogu preporučiti svima a pogotovo onim osobama koje su još uvijek u potrazi za zaista prirodnom kremom koja uz to što je prirodna i djeluje.






SACHE COSMETICS PRIRODNA MASKA ZA SUHU KOŽU :








ŠTO KAŽE SACHE COSMETICS :
 Najfinija vrsta pčelinjeg voska koji sadrži mikročestice polena, matične mliječi, meda i propolisa je izuzetno bogata prirodna podloga ove hranjive maske. Med hidratizira i obnavlja epitel kože.
Polen kao "superhrana" obiluje vitaminima, mineralima, aminokiselinama i enzimima koji dubinski prodiru u kožu i tako obnavljaju njezine funkcije. Maslinovo ulje te ulje jojobe dodatno i dugotrajno hrane Vašu kožu, vraćaju joj elastičnost, dajući mekoću i usporavajući proces starenja.
100 % prirodan sastav.


UPOTREBA:
Masku nanijeti na temeljito očišćeno lice u tankom sloju, ostaviti da djeluje 20 do 30 minuta, a zatim je lagano skinuti vatom natopljenom u mlakoj vodi, isprati lice i nanijeti tanki sloj odgovarajuće kreme. Koristiti 1-2 puta tjedno.



PAKIRANJE :

Sache Cosmetics Prirodna maska za suhu kožu me posebno oduševila svojom praktičnom ambalažom tj. u kartonskoj kutijici se nalazi 8 vrećica u kojima se nalazi maska a svaka vrećica je dovoljna da nahranite svoju kožu lica i vrata. Količina maske u pojedinoj vrećici tj. jednokratnom pakiranju je 6,5 ml. Tekstura maske je nešto gušća u odnosu na kremu i pod prstima se osjete kao male granulice.








SASTOJCI:


Na pakiranju Sache cosmetics Prirodne maske za suhu kožu istaknuto je da ima 100 % prirodan sastav .

UPOZORENJE : Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.


MOJI DOJMOVI :

Između mene i Sache cosmetics Prirodne maske za suhu kožu dogodila se ljubav na prvo mazanje i zaista ovome proizvodu ne mogu naći niti jednu zamjerku. Već dok sam mazala ovu masku na lice imala sam osjećaj kao da mažem neki najfiniji med i to me u tolikoj mjeri ponijelo da sam automatski krenula polizati usnicu dok sam imala masku ( ja sam prvi puta namazala i usnice jer su mi i inače suhe a u ovo doba godine nakon sunca i mora budu u katastrofalnom stanju ). Isto tako nigdje na pakiranju nije bilo istaknuto da se maska ne maže na područje oko očiju pa sam ju ja namazala i na okoloočno područje. Već sam napisala da mi se Prirodna anti-age krema svidjela ali sad moram napisati da me je ova maska oduševila. Od svih odličnih Sache proizvoda maska je definitivno moj favorit. Već nakon prvog nanošenja moja koža je bila vidljivo hidratizirana i obnovljena, djelovala je čvršće i odmornije a na dodir je bila mekana i glatka.


SACHE COSMETICS PRIRODNA KREMA ZA RUKE I NOGE










ŠTO KAŽE SACHE COSMETICS :

Za njegu kože ruku i nogu. Ova izuzetno hranjiva krema na bazi pčelinjeg voska, maslinovog, suncokretovog, bademovog i ulja nevena te meda, smiruje i zacjeljuje kožu pružajući joj potrebne esencijalne masne kiseline, vitamine i minerale. Macerat mrkve sa svojim bogatik sastavom karotenoida djeluje antioksidativno i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja. Uklanja oštećanja i umor čineći je njegovanom. Brzo se upija i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože, sprečavajući njezino isušivanje.
100 % prirodan sastav.

UPOTREBA:
Nanositi više puta dnevno u tankom sloju.



PAKIRANJE :

Sache cosmetics Prirodna krama za ruke i noge dolazi u plastičnoj tubi u količini od 75 ml. Kako i kod ostalih Sache proizvoda i ovdje je otvor kreme  dodatno zaštićen folijom. Krema je žute boje i srednje guste teksture. Miris je blag, ja osjetim miris lavande i ružmarina ali brzo nestane na koži. Krema se lako razmazuje, ne treba je količinski puno i relatino brzo se upija u kožu.










SASTOJCI :





UPOZORENJE : Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod.


MOJI DOJMOVI:

Sache cosmetics Prirodna krema za ruke i noge odlično obnavlja i hidratizira kožu koja je odmah po nanošenju meka i glatka a dugotrajnim korištenjem postaje dubinski nahranjena i zaštićena od daljnjeg isušivanja. Posebno mi se sviđa što se ova krema iako vrlo bogatog sastava lako razmazuje i brzo upija te ne ostavlja masni sloj na koži. Inače imam suhu kožu kako lica tako i tijela a ta isušenost sada krajem ljeta još više dolazi do izražaja pogotovo na potkoljenicama. Zaista sam jako zadovoljna kao je ova krema hidratizirala i obnovila moju kožu. Miris ove kreme je vrlo ugodan, ja najviše osjetim na prvu blagi miris lavande i ružmarina ali par minuta po nanošenju miris se više ne osjeti.

Vjerujem da Vas nakon ove recenzije zanima samo još jedna stvar, tj. gdje možete kupiti ove divne proizvode a sve informacije gdje i kako ih kupiti možete vidjeti OVDJE .
Sach
PR PROIZVOD (u recenzijama iznosim svoje iskreno mišljenje bez obzira na porijeklo proizvoda)

Jeste li isprobali koji Sache cosmetics proizvod ? Ako niste koji proizvod bi voljeli isprobati?

Ali naravno to nije sve jer znate da Vas ja volim darivati a ovaj put Vas darujem u suradnji sa Sache kozmetikom njihovom divnom Prirodnom kremom za ruke i noge. Ovaj put sretna dobitnica ili dobitnik će imati i jedan mali zadatak, da mi po korištenju kreme napišu svoju recenziju tj. dojmove koju ću ja objaviti odmah ispod svoje recenzije. Eto nadam se da i Vas veseli vidjeti da li će se i nekome od Vas ova krema svidjeti kao i meni.




Za sudjelovanje trebati ispuniti
1. Biti fan  J'adore les cosmétiques Beauty Blog
2.Biti fan Sache cosmetics
3. Podijeliti objavu ovoga posta na Facebooku
4.Ostaviti svoje ime i prvo slovo prezimena ispod ovoga posta

Darivanje traje od danas 27.08. 2016. do 15.09.2016.

63 komentara:

  1. Karolina T. :) odlicna recenzija :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Uvijek mi je zadovoljstvo čitati o nekom još neotkrivenom brendu :) sada se bacam na proučavanje..

    OdgovoriIzbriši
  3. Marijana Š. Odlična recenzija.Sache stranicu pratim odavno. Sretno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna, iscrpna i jasna recenzija. Suuuper !!! Danca Ristic

    OdgovoriIzbriši
  5. Marijana Feldes,ovo je predivna stvar! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Deluje kao sjajna kozmetika, a recenzija je potpuna i objektivna rekla bih :)
    Jasmina M.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo bih voljela isprobati =)
    Gordana G.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ljjiljana Gligorevic Ljiljana G

    OdgovoriIzbriši
  9. Fejs: Blue Panther Sandrinne
    Ime: Dea K.

    OdgovoriIzbriši